omniture

Ekspo Anti-Penuaan 2019 Korea di Changwon-si, Gyeongsangnam-do

Changwon-si
2019-11-11 10:00 243

Pameran akan diadakan dari 29 November hingga 1 Disember di Pusat Konvensyen Pameran Changwon

SEOUL, Korea Selatan, 11 November 2019 /PRNewswire/ -- Ekspo Anti-Penuaan 2019 (AAGE2019), sehubungan dengan idea perniagaan utama Gyeongsangnam-do 'Masa Depan 50 tahun Gyeongnam' sejak 2014, akan diadakan di Pusat Konvensyen Pameran Changwon (CECO) dari Jumaat, 29 November hingga Ahad, 1 Disember di dewan konvensyen 1 dan 2.

EKSPO Anti-Penuaan 2019
EKSPO Anti-Penuaan 2019

Untuk tahun kelima tahun ini, pameran ini akan mempamerkan hasil perniagaan anti-penuaan Changwon-si dan Gyeongsangnam-do. Memimpin kerajaan tempatan ubat-ubatan oriental, Geochang-gun, Hamyang-gun, Sancheong-gun dan Gimhae-si dan Yangsan-si yang merupakan penggerak utama industri di pusat-pusat bio-perubatan mereka, akan mengambil bahagian sebagai pemimpin industri dengan kepakaran mereka dalam menjalankan program anti-penuaan.

Kementerian Kesihatan dan Kebajikan dan Institut Pembangunan Industri Kesihatan Korea telah memberi sokongan kepada kira-kira 100 perniagaan, universiti dan institusi awam lain yang berkaitan dengan industri, beroperasi sekitar 400 reruai yang disesuaikan dengan tema kecantikan, perubatan, makanan berfungsi kesihatan dan kesihatan perkhidmatan penjagaan, berkaitan dengan perniagaan anti-penuaan dan kesejahteraan B2B dan pameran pengalaman hidup dan budaya B2C.

Pembeli luar negara dari kawasan termasuk China dan Vietnam akan mendapat peluang untuk berunding dengan pakar-pakar syarikat anti-penuaan, kecantikan, perubatan, penjagaan kesihatan serta menjalani program senaman warga tua dan pemeriksaan status kesihatan peribadi.

Acara tambahan lain termasuk kuliah daripada Dr. Oh Han-jin (Pusat Perubatan Eulji) mengenai penjagaan kesihatan anti-penuaan, serta ceramah tetamu khas lain daripada Profesor Lim Gyeong-suk (Universiti Suwon, Jabatan Makanan dan Pemakanan) yang terkenal dengan penampilannya di 'Healthy Table'.

Terdapat pelbagai acara pendidikan yang sedia untuk pelawat, dari pencegahan demensia kepada berhenti merokok dan CPR - maklumat tambahan mengenai acara, seminar dan ceramah dan lain-lain boleh didapati di www.aage.co.kr, atau dengan membuat panggilan ke pejabat utama di 055-265-6401.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20191106/2634131-1?lang=0 

Source: Changwon-si
Keywords: Health Care/Hospital Trade show news Future Events