omniture

Pameran Canton ke-127 Labuh Tirai, Wujudkan Mekanisme Perdagangan Baharu Dalam Talian

Pameran Canton
2020-07-03 03:15 724

GUANGZHOU, China, 3 Julai 2020 /PRNewswire/ -- Pameran Import dan Eksport China (Pameran Canton) ke-127 selama 10 hari melabuhkan tirai dengan keputusan yang membuahkan hasil dan membantu menggalakkan pembangunan perdagangan antarabangsa serta membuka lagi peluang perdagangan semasa berlakunya pandemik COVID-19. Acara berkenaan menarik perhatian pembeli berdaftar dari 217 negara dan wilayah yang memecah rekod.

Hebahan Berita Berbilang Saluran:

https://www.multivu.com/players/English/8743251-127th-china-import-and-export-fair-canton-fair/ 

"Pameran Canton maya pertama memecah had masa dan ruang untuk syarikat-syarikat Cina dan antarabangsa menjalankan kerjasama perdagangan dan membuat sumbangan besar untuk menstabilkan rantaian bekalan global," kata Xu Bing, jurucakap untuk Pameran Canton dan Timbalan Ketua Pengarah China Foreign Trade Centre.

Mencipta satu bentuk pameran dalam talian baharu, Pameran Canton ke-127 telah mewujudkan mekanisme rundingan perdagangan yang pintar dan cekap menggunakan teknologi digital.

Lebih 25,000 pempamer memanfaatkan pelbagai jenis pilihan paparan termasuk grafik, video dan 3D, untuk mempamerkan barangan mereka, seiring dengan pembentangan beberapa penampilan sulung global dan produk pintar. Pembeli dari seluruh dunia, selepas mengunjungi dewan pameran ini, memulakan perbualan dengan penjual serta merta mengenai pesanan yang mungkin dibuat atau membuat janji temu bagi memulakan rundingan.

Bilik pameran strim langsung yang dilancarkan di bilik pameran tersebut menyediakan pempamer dengan peluang tambahan untuk terlibat dalam pengalaman interaktif yang dipertingkat bersama rakan niaga. Pempamer menggunakan penyelesaian strim langsung tersuai untuk mempersembahkan dan menonjolkan daya saing mereka, umpamanya, mencipta bilik pameran realiti maya atau menunjukkan tertib pengeluaran automatik sesebuah kilang. Pempamer mempunyai pilihan untuk menetapkan jadual strim langsung mereka mengikut zon waktu pelanggan, membolehkan pengoptimuman pengalaman tanpa mengira sama ada pelanggan berasal dari Amerika, Eropah, Asia Pasifik, Timur Tengah atau Afrika.

Pameran Canton ke-127 juga memberi sokongan kepada pempamer dalam pencarian mereka terhadap peluang perniagaan yang saling menguntungkan melalui 24 acara promosi dan 64 acara pelancaran produk baharu. Dalam salah satu sorotan utama pameran, beberapa syarikat e-dagang Cina yang terkemuka bersama-sama menganjurkan seminar taklimat penyumber yang membantu menjalin hubungan dengan lebih ramai pembeli dengan menyediakan lebih banyak butiran.

Di samping itu, Canton Fair Product Design and Trade Promotion Centre (PDC) menganjurkan 13 seminar awan bertema dan mengurus 20 pentas peragaan awan yang mana 33 jenama fesyen mempamerkan tawaran terkini mereka.

Pameran Canton akan mendepani dunia yang lebih pelbagai dan terhubung dengan melancarkan edisi ke-128nya bermula pada pertengahan hingga penghujung Oktober, membantu menggalakkan pertukaran ekonomi dan kerjasama perdagangan berbilang hala.

Source: Pameran Canton
Keywords: Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail