omniture

Pakej US$50K Untuk Dimenangi di Asia Super Team 2020 MEET TAIWAN: Pertandingan Perjalanan Insentif 'Reach for the Stars'

MEET TAIWAN
2020-08-03 13:00 488

TAIPEI, 3 Ogos 2020 /PRNewswire/ -- Pertandingan perjalanan insentif Asia Super Team tahunan MEET TAIWAN kini kembali! Pertandingan 2020 ini akan bertumpu pada tema baharu--Reach for the Stars (Menggapai Bintang)--mengundang pasukan perusahaan dengan empat anggota dari Jepun, Vietnam, Indonesia, Malaysia, Korea Selatan, Singapura, Thailand dan Filipina. Pakej perjalanan insentif bernilai US$50,000 ke Taiwan dipertaruhkan.

Asia Super Team 2020: Pertandingan Perjalanan Insentif 'Reach for the Stars'
Asia Super Team 2020: Pertandingan Perjalanan Insentif 'Reach for the Stars'

Daftar secara dalam talian sekarang hingga 13 September 2020. Sertai kuiz dalam talian bagi berpeluang untuk memenangi tiket perjalanan pergi balik ke Taiwan! Anda hanya perlu berkunjung ke laman web untuk menjawab kuiz yang menyeronokkan dan isikan borang pendaftaran: asiasuperteam.meettaiwan.com. Pertandingan ini akan mengikuti protokol wabak, maka pasukan-pasukan dapat menikmati perjalanan insentif Taiwan dalam suasana tanpa tekanan dan selamat.

Asia Super Team 2020: 'Reach for the Stars' 

Peringkat 1: Pendaftaran dalam talian 7/31-9/13

Sertai kuiz dalam talian 'Reach for the Stars' untuk mencari bintang bertuah anda dan peluang untuk memenangi penerbangan perjalanan pergi balik percuma ke Taiwan. Daftar bersama pasukan dengan empat rakan sekerja dan anda berpeluang untuk dijemput ke peringkat 2 pertandingan Asia Super Team, mewakili negara dan syarikat anda.

Peringkat 2: Pertandingan pengalaman Oktober untuk hadiah pertama bernilai US$50K

Pada 30 September, pasukan dari lapan negara yang terpilih untuk menyertai pertandingan pengalaman peringkat 2 akan diumumkan. Perusahaan yang diundang diwakili oleh pasukan yang terdiri daripada empat rakan sekerja akan mengambil bahagian dalam pertandingan Oktober ini. Menerusi gabungan antara perjalanan insentif di Taiwan dan pembinaan pasukan, acara berkenaan akan penuh dengan kejutan. Pasukan juara akhir akan memenangi pakej perjalanan insentif ke Taiwan untuk syarikat mereka yang bernilai US$50,000.

Untuk maklumat lanjut mengenai pertandingan Asia Super Team, kunjungi laman sesawang rasmi di asiasuperteam.meettaiwan.com.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200701/2846364-1?lang=0

Source: MEET TAIWAN
Keywords: Banking/Financial Service Entertainment Music New products/services