omniture

Jadual CIFF Shanghai 2020, disahkan: rangsangan keyakinan yang penting untuk masa depan pasaran perabot

CIFF Shanghai
2020-09-09 06:11 492

SHANGHAI, 9 September 2020 /PRNewswire/ -- CIFF Shanghai 2020 ke-46 akan diadakan di Shanghai Hongqiao mulai 7 hingga 10 September.

Ini tidak mengejutkan golongan profesional yang pastinya kagum dengan kejayaan CIFF Guangzhou 2020 ke-45 yang ditunda hanya selama 4 bulan berhubung dengan agenda biasa dan dihadiri oleh sejumlah besar orang awam (143,363 pengunjung) dan diakhiri dengan kepuasan tinggi daripada semua pempamer; satu petanda penting pemulihan pasaran perabot Cina dan kembalinya pameran perdagangan utamanya ke keadaan biasa dengan segera.

The 46th CIFF Shanghai 2020
The 46th CIFF Shanghai 2020

CIFF Shanghai 2020 ke-46 dianjurkan oleh China Foreign Trade Centre (Group) dengan tema "Menghubungkan Dunia" ("Connecting the World") dan dengan tujuan untuk mewujudkan integrasi yang amat kukuh antara pasaran domestik Cina bertaraf tinggi dan pasaran antarabangsa, menyokong dan membantu syarikat-syarikat menangani situasi yang berkembang pantas dengan berkesan. Menyedari kesukaran yang dialami pada masa kini, CIFF hakikatnya berkolaborasi dengan beberapa rakan kongsi demi menyokong secukupnya perniagaan luar talian mahupun dalam talian pempamer dan pembelinya serta melaksanakannya dengan cara yang inovatif. Khususnya, kolaborasi dengan platform perdagangan B2B Giga Cloud Logistics akan menawarkan peluang baharu yang luar biasa untuk syarikat-syarikat berorientasi eksport.

Penyertaan dalam CIFF Shanghai 2020 ke-46 menunjukkannya sebagai langkah penting demi menghadapi bahagian kedua tahun 2020 dan tahun 2021 yang berikutnya dengan dinamisme dan optimisme yang diperlukan.

Di bawah bumbung Pusat Pameran & Konvensyen Kebangsaan (Shanghai) yang sama, lebih 1,000 pempamer akan menempati ruang pameran berkeluasan 250,000 meter persegi dan akan membawakan seluruh rantaian bekalan perabot: perabot rumah, luar rumah dan riadah, hiasan rumah dan tekstil rumah, perabot pejabat, hotel dan komersial, jentera dan bahan industri perabot.

Industri perabot memerlukan penyelesaian reka bentuk dan kreatif kini lebih daripada sebelumnya. Oleh itu, Dewan Reka Bentuk akan dilanjutkan lagi: bertumpu pada Reka Bentuk Kontemporari (Dewan 4.1), ia akan berkembang menjadi Reka Bentuk Moden (Dewan 3) dan Reka Bentuk Bergaya (Dewan 5.1). Mencerminkan keinginan pihak penganjur untuk mewujudkan budaya reka bentuk yang baik dan kehidupan yang baik, CIFF Shanghai 2020 ke-46 akan menyaksikan penyertaan daripada jenama-jenama terbaik dan akan diperkayakan khususnya dalam acara dan pameran.

Untuk maklumat lanjut mengenai CIFF sila kunjungi: www.ciff.furniture

Foto  - https://photos.prnasia.com/prnh/20200908/2910082-1?lang=0

 

 

Source: CIFF Shanghai
Keywords: Furniture & Furnishings Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Trade show news Future Events