omniture

ZTE memenangi Teknologi Ujian & Pengukuran Terbaik dan anugerah Perkhidmatan Pengguna 5G Paling Berjaya di 5G World 2020

ZTE Corporation
2020-09-14 09:12 390

SHENZEN, China, 14 September 2020 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), penyedia utama penyelesaian teknologi telekomunikasi, perusahaan dan pengguna antarabangsa untuk Internet Mudah Alih, mengumumkan bahawa syarikat telah memenangi anugerah Teknologi Ujian & Pengukuran Terbaik dengan iFlow (Insight Flow), penyelesaian wawasan rangkaian tepat berdasarkan aliran, dan memenangi anugerah Perkhidmatan Pengguna 5G Paling Berjaya dengan perkhidmatan TV Siaran Langsung 5G+ di Dunia 5G 2020, yang dihoskan oleh Informa pada 2 September 2020.

ZTE memenangi anugerah Teknologi Ujian & Pengukuran Berjaya dan anugerah Perkhidmatan Pengguna 5G paling berjaya di Dunia 5G 2020
ZTE memenangi anugerah Teknologi Ujian & Pengukuran Berjaya dan anugerah Perkhidmatan Pengguna 5G paling berjaya di Dunia 5G 2020

ZTE telah memperkenalkan penyelesaian iFlow inovatif berdasarkan Inband OAM, untuk memantau secara menyeluruh kedua-dua bidang kawalan dan bidang penghantaran, sehingga dapat menyelesaikan masalah rangkaian pengangkutan, termasuk SLA perkhidmatan yang tidak dapat diukur, lokasi kerosakan yang sukar dan kesedaran rangkaian yang rendah.

Berdasarkan pengumpulan data tahap milisaat dan pengesanan nod hop-by-hop, iFlow telah membolehkan kesedaran kualiti perkhidmatan, kerosakan lokasi dan pemulihan kendiri perkhidmatan dalam beberapa saat.

Lebih-lebih lagi, penyelesaian iFlow menyokong kitaran hayat pusingan-tertutup perkhidmatan rangkaian daripada pemantauan, analisis hingga pengoptimuman, sehingga meningkatkan kualiti perkhidmatan rangkaian dan pengalaman pengendali O&M, dan membantu pengendali mengurangkan kos dan kerumitan O&M.

Selain itu, penyelesaian TV Siaran Langsung 5G+ ZTE disesuaikan untuk acara dan konsert besar. Mengintegrasikan siaran langsung HD (Definisi Tinggi) pelbagai sudut, perkhidmatan tambah nilai dan fungsi sosial, Penyelesaian TV Siaran Langsung 5G+ menyediakan penonton dengan pengalaman inovatif dalam pelbagai senario 5G, melalui teknologi MEC dan pengecaman AI.

Penyelesaian TV Siaran Langsung 5G+ membolehkan penonton menonton permainan dari pelbagai perspektif, memberikan penonton di lokasi pengalaman peribadi, sambil menawarkan pengalaman yang mendalam kepada penonton di rumah.

"Berbanding dengan penyelesaian tradisional, TV Siaran Langsung 5G+ membawa lebih banyak kemungkinan komersial kepada pengendali," kata Encik Fang Hui, Timbalan Presiden di ZTE. "Ini memudahkan kerjasama antara pembekal dan pengendali, yang akan menjadi arah yang penting bagi pembangunan video 5G."

ZTE ialah penyedia sistem telekomunikasi canggih, peranti mudah alih dan penyelesaian teknologi perusahaan kepada pengguna, pengendali, syarikat dan pelanggan sektor awam. Syarikat ini telah memberi komitmen dalam menyediakan pelanggan dengan inovasi hujung-ke-hujung yang bersepadu untuk memberikan kecemerlangan dan nilai semasa sektor telekomunikasi dan teknologi maklumat bertemu. Disenaraikan dalam bursa saham Hong Kong dan Shenzhen (Kod saham H:0763.HK / Kod saham A: 000063.SZ), ZTE menjual produk dan perkhidmatan syarikat di lebih 160 negara.

Hubungan Media:

Margaret Ma
ZTE Corporation
Tel: +86 755 26775189 
E-mel: ma.gaili@zte.com.cn

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200911/2913330-1?lang=0

Source: ZTE Corporation
Related Stocks:
HongKong:0763 OTC:ZTCOY Shenzhen:000063
Related Links:
Keywords: Computer Networks Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications Telecommunications Carriers and Services Telecommunications Equipment Awards