omniture

Perfect World pamer produk kebudayaan dan kreatif digital di CIFTIS 2020

Perfect World Co., Ltd.
2020-09-14 09:28 471

BEIJING, 14 September 2020 /PRNewswire/ -- Syarikat kebudayaan dan hiburan global terkemuka Perfect World Investment & Holding Group baru-baru ini mempamerkan produk kebudayaan dan kreatif digitalnya di China International Fair for Trade in Services 2020 (Pesta Antarabangsa China untuk Dagangan dalam Perkhidmatan, CIFTIS 2020).

Perfect World Investment & Holding Group's booth at CIFTIS 2020
Perfect World Investment & Holding Group's booth at CIFTIS 2020

Filem & TV: The Legendary Tavern, Love Under the Moon, Homeland, Year After Year, The Fiery Years of Gaodaxia, Burning, Chinese Peacekeeping Force dan The Glorious Era, antara karya lain yang termasuk dalam senarai Drama TV 100 Hari Cemerlang untuk meraikan Ulang Tahun ke-70 penubuhan Republik Rakyat China; Perfect Youth dan Stream, pemenang Anugerah Five One Project yang ditaja oleh jabatan pengiklanan Parti Komunis Cina dengan tujuan untuk mempromosikan kemajuan kebudayaan dan etika; Perfect Village dan The Smell of Warmth, dua siri TV utama yang disarankan oleh Pentadbiran Radio dan Televisyen Nasional kerana menceritakan kisah usaha negara dalam membasmi kemiskinan;  dan The Glory and The Dream, siri TV epik yang dipilih oleh Pentadbiran Radio dan Televisyen Nasional kerana meraikan ulang tahun ke-100 penubuhan Parti Komunis Cina;

Permainan: Permainan mudah alih sedia ada Forsaken World, New SwordsmanZhu Xian, Zhu Xian Mobile dan Return of the Condor Heroes 2;

E-sukan: DOTA2 dan CS:GO;

Animasi: Guardians of the Space;

Pendidikan: Pixseed Digital Art Education Base; Perfect Park; dan Originale Pura;

www.88.com, sebuah peti surat serta produk pertama jenama internet Perfect World Investment & Holding Group yang baharu dilancarkan.

Syarikat juga menekankan kejayaan dalam pengembangan global melalui pameran beberapa produk terkemuka, termasuk filem pemenang Oscar Darkest Hour, Phantom Thread dan First Man; Shadow, sebuah filem yang memukau secara visual serta merangkumi pelbagai elemen unik dari budaya masyarakat Cina; dan Unruly Heroes, pemenang Anugerah Annie untuk Watak Animasi Terbaik dalam kategori Permainan; dan juga permainan e-sukan seperti DOTA2.

Perfect World Investment & Holding Group terus menyokong transformasi industri tradisional dengan pemikiran kreatif syarikat. Syarikat secara khusus membangunkan Flight Attendance Simulation, sebuah permainan untuk pelancong di udara, yang juga merupakan permainan atas pesawat eksklusif pertama syarikat penerbangan Air China.

Syarikat ini juga membangunkan IP animasi asli Dinosaur Hotel dengan Muzium Geologi Anhui sebagai satu alat untuk mempromosikan komunikasi dan pertukaran idea sekitar museologi.

Perfect World Investment & Holding Group juga berdedikasi dalam menyampaikan budaya tradisional masyarakat Cina kepada generasi muda. Syarikat ini menggabungkan elemen kebudayaan kumpulan etnik Miao ke dalam permainan mudah alih New Swordsman, dan elemen tambahan daripada bangunan sembilan-tingkat Dunhuang Mogao Peugeot dan Crescent Lake, dua tarikan popular di Dunhuang, ke dalam permainan mudah alih baharu Zhu XianMobile, juga bekerjasama dengan Jingju Theatre Company of Beijing untuk melancarkan Li Yuan Jing Yun, pek peluasan untuk Return of the Condor Heroes 2.

Perfect World Investment & Holding Group telah menyediakan versi percubaan Subnautica dan Unruly Heroes di CIFTIS, di mana pelawat dapat memainkan Subnautica mod VR.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200908/2910185-1?lang=0

Source: Perfect World Co., Ltd.
Keywords: Electronics Gaming Computer Software Computer/Electronics Entertainment Film & Motion Picture Internet Technology Mobile Entertainment Multimedia/Online/Internet Telecommunications Trade show news