omniture

Huawei perluaskan portfolio produk semua senario dengan enam produk baharu

Huawei Consumer Business Group
2020-09-14 15:53 489

DONGGUAN, China, 14 September 2020 /PRNewswire/ -- Huawei Consumer Business Group (BG) hari ini menjadi tuan rumah acara Pelancaran Global Produk Huawei Seamless AI Life, di mana syarikat itu mengumumkan enam produk baharu yang memperkaya lagi ekosistem semua senario 1+8+N.

Richard Yu, Pengarah Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif Huawei Consumer BG, berkata: "Pengalaman pengguna yang hebat selalu didasarkan pada inovasi, tetapi perjalanan inovasi kami sentiasa bermula dan berakhir dengan pengguna. Pada masa akan datang, kami akan terus bekerjasama dengan rakan kongsi kami untuk menawarkan pengalaman yang lebih pintar dan berkualiti tinggi kepada pengguna di seluruh dunia. "

Pelancaran Produk Huawei Seamless AI Life
Pelancaran Produk Huawei Seamless AI Life

HUAWEI FreeBuds Pro & HUAWEI FreeLace Pro: ANC dan audio imersif atas permintaan

HUAWEI FreeBuds Pro ialah fon telinga stereo tanpa wayar (TWS) pertama di dunia yang menyokong pembatalan hingar dinamik pintar. Selanjutnya, HUAWEI FreeBuds Pro memberikan penarafan pembatalan hingar yang terkemuka di industri sebanyak 40dB.

HUAWEI FreeLace Pro menawarkan audio yang hebat, reka bentuk yang bergaya dan menyokong penarafan pembatalan hingar sehingga 40dB. Ia juga dilengkapi sepasang pemacu dinamik 14mm untuk menawarkan audio fideliti tinggi untuk pengalaman mendengar yang ideal.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT: ciri praktikal kelas profesional untuk penggunaan seharian

HUAWEI WATCH GT 2 Pro yang baru menawarkan jangka hayat bateri sehingga dua minggu, lebih daripada 100 mod bersenam (termasuk mod ski dan golf memandu jarak jauh), serta ciri penjejakan data kecergasan pro-kelas.

Dengan berat 34g, HUAWEI WATCH FIT terasa ringan seperti gelang sukan. Jam tangan ini dilengkapi HUAWEI TruSeen ™ 4.0 untuk memberikan pemantauan jantung 24 jam yang lebih tepat untuk mengesan perubahan keadaan oksigen darah, tidur dan tekanan.

HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14: produktiviti mudah alih ditakrifkan semula

HUAWEI MateBook X menggabungkan reka bentuk ikonik dan teknologi inovatif siri unggulan dengan reka bentuk ringan yang lebih baik dan ciri-ciri pintar, termasuk Kolaborasi Multi-skrin. Beratnya hanya 1kg1, notebook ringan itu berukuran hanya 13.6mm2 pada bahagian paling tebal dan lebih kecil daripada sehelai kertas A4.

Huawei juga melancarkan HUAWEI MateBook 14. Menampilkan reka bentuk yang sangat mudah alih dan prestasi yang hebat, HUAWEI MateBook 14 mengintegrasikan pemproses AMD Ryzen 4000 H Series, dengan 2K HUAWEI FullView Display3 dan menyokong ciri pintar termasuk Kolaborasi Multi-skrin untuk membantu pengguna kekal produktif dalam perjalanan.

Latar Belakang Huawei Consumer BG
Produk dan perkhidmatan Huawei terdapat di lebih daripada 170 negara dan digunakan oleh sepertiga penduduk dunia. Empat belas pusat R&D telah didirikan di negara-negara di seluruh dunia, termasuk Jerman, Sweden, Rusia, India dan China. Huawei Consumer BG ialah salah satu daripada tiga unit perniagaan Huawei dan merangkumi telefon pintar, PC dan tablet, peranti boleh pakai dan perkhidmatan awan, dan lain-lain. Rangkaian global Huawei dibina berdasarkan kepakaran lebih dari 30 tahun dalam industri telekomunikasi dan berdedikasi untuk menyampaikan kemajuan teknologi terkini kepada pengguna di seluruh dunia.

Untuk maklumat lebih lanjut sila layari: http://consumer.huawei.com

1 Data yang diperoleh daripada makmal Huawei. Ukuran sebenar mungkin berbeza kerana toleransi pembuatan dan perbezaan kaedah pengukuran. Untuk rujukan sahaja.
2 Tidak termasuk kaki komputer riba. Pengukuran sebenar mungkin berbeza kerana toleransi pembuatan dan perbezaan kaedah pengukuran. Untuk rujukan sahaja.
3 Sokongan berbilang sentuhan tersedia sebagai pilihan. Kesediaan ciri ini mungkin berbeza mengikut wilayah.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200910/2913222-1?lang=0

Source: Huawei Consumer Business Group
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Internet Technology Mobile Entertainment Telecommunications Telecommunications Carriers and Services Telecommunications Equipment Wireless Communications New products/services