omniture

FSP Kuasakan dan Sambungkan ke Kehidupan Pintar

FSP
2020-09-17 10:00 1161

TAIPEI, 17 September 2020 /PRNewswire/ -- Pada kedatangan era kecerdasan, digitalisasi, dan perangkaian, FSP Group menyediakan pelbagai penyelesaian kuasa yang stabil dan boleh dipercayai untuk merealisasikan visi kehidupan pintar dan perkembangan masa depannya. Dari pembuatan pintar hingga aplikasi bandar pintar, jurutera R&D profesional dan perisian tegas menyediakan perkhidmatan pengembangan kolaboratif yang disesuaikan. Ketika industri terus meningkat dan berinovasi, tenaga yang lebih profesional dan stabil diperlukan di era baharu ini untuk membina masa depan yang lebih baik.

FSP Kuasakan dan Sambungkan ke Kehidupan Pintar
FSP Kuasakan dan Sambungkan ke Kehidupan Pintar

Dalam bidang pembuatan pintar, FSP Group memberikan kekuatan profesional untuk lengan robotik, robot penghantaran, penyusun elektrik, sistem kawalan pusat, peralatan pengkomputeran pinggir, bilik komputer, dan terminal penyimpanan data. Ia mungkin dilengkapi dengan program perisian tegas yang disesuaikan untuk memantau status operasi kuasa dan memastikan kelancaran pengendalian sistem pengeluaran, yang akan meningkatkan kecekapan pengurusan dengan ketara. Produk yang diketengahkan termasuk kuasa komputer industri ATX dengan pengeluaran 24Vdc, kuasa berlebihan ATX PS2 watt tinggi (FSP900-50REB), kuasa berlebihan standard 2000W / 2400W CRPS 2.0 (FSP2400-20FM), bekalan kuasa luaran tanpa kipas 330W (FSP330-AJAN3), UPS penukaran berganda kecekapan tinggi dalam talian yang disokong N + R (Mplus 30-300kVA), dan pengecas berbilang bateri gred IP67 (FSP700-1UAC01).

Pelan bandar pintar dibentuk oleh rumah pintar, pengangkutan pintar, keselamatan pintar, bangunan pintar, dan rawatan perubatan pintar. Produk kuasa hijau FSP Group yang berakar umbi dalam kehidupan pintar orang ramai ialah sumbangan kepada operasi lestari. Kuasa pintar yang disokong oleh sistem kawalan pencahayaan yang dapat diprogramkan dan disokong, sistem penyimpanan tenaga termodulasi dan mudah alih, pengecas kenderaan elektrik dengan kelajuan pengecasan tiga kali ganda, bekalan kuasa lampu jalan penebat kelas IP67, dan 6kV disediakan. Dalam bidang rawatan perubatan, produk tenaga Kelas-II yang dilengkapi dengan bateri ganti juga tersedia untuk memberikan perlindungan tertinggi untuk penjagaan perubatan.

Dalam bidang permainan, salutan konformal kelas industri hingga bekalan kuasa permainan mewah siri Hydro G PRO dan Hydro PTM PRO sesuai dengan keperluan ciri tahan kelembapan, tahan debu, dan anti-noda, sehingga memberikan kestabilan dan hayat perkhidmatan yang lebih besar. Komputer pencipta yang menarik untuk miniaturisasi telah menyebabkan peningkatan permintaan untuk kad grafik kelas atas. SFX DAGGER PRO Power 850 dan 750W yang mempunyai ketumpatan kuasa yang lebih tinggi tersedia untuk dipilih oleh pemain. Usaha untuk miniaturisasi terbaik akan dapat dicapai. Selain itu, Twins PRO900W yang hanya mempunyai kuasa berlebihan ATX PS2 di dunia yang bertujuan untuk klon pelayan juga telah diperkenalkan ke pasaran runcit.

FSP Group telah menjadikan semua lapisan masyarakat sebagai juara yang tidak kelihatan pada masa lalu. Melihat ke hadapan, mereka akan terus bekerja rapat dengan pelanggan untuk melaksanakan visi era untuk kehidupan pintar yang mendekati kehidupan seharian. Mereka akan menyumbang kepada persekitaran, saling menguntungkan, dan menciptakan dunia yang lebih baik dalam usaha bersama. Untuk melihat lebih banyak produk bekalan kuasa yang berkaitan dengan kehidupan pintar: https://www.fsp-group.com/app/smartlife/index.html

Untuk maklumat produk FSP lebih lanjut, sila lawati:

Laman web rasmi: www.fsp-group.com
Laman web produk berjenama FSP: www.FSPLifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
LinkedIn: www.linkedin.com/company/fsp-technology-inc.
YouTube: www.youtube.com/user/PowerNeverEnds

Latar Belakang FSP

FSP (3015) ditubuhkan pada tahun 1993 dan disenaraikan sebagai salah satu pengeluar bekalan kuasa terkemuka di dunia. Dengan lebih daripada 400 profesional dalam pasukan teknologi R&D, dan kapasiti pengeluaran yang melengkapkan barisan produk lengkap, FSP berada pada posisi yang baik untuk menyelesaikan pelbagai keperluan bekalan kuasa pengguna. Kami mempunyai lebih daripada 460 model dengan 80 sijil PLUS. Antara semua pengeluar, kami ialah pemegang teratas 80 sijil PLUS di dunia. Produk tenaga mesra alam dan berkualiti tinggi yang terbaik dalam kelas menawarkan pengguna kaedah untuk menikmati teknologi sambil meminimumkan kesan terhadap alam sekitar.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200914/2904929-1?lang=0

Source: FSP
Related Links:
Keywords: Computer Hardware Computer Software Computer/Electronics