omniture

3,000 Pembekal Cina dan 55,000 Pembeli Global

Sorotan Pameran Perdagangan Cina Luar Negara Antarabangsa Keenam Akan Datang
Pameran perdagangan Cina ke-6
2020-09-18 15:34 651

SHENZHEN, China, 18 September 2020 /PRNewswire/ -- Dari 21 – 25 September, Pameran Perdagangan Cina Luar Negara Antarabangsa Keenam dan siri acara serentak akan diadakan di Platform Perkhidmatan Pameran Dalam Talian Cina Luar Negara Ekspo Dalam Talian Perdagangan Antarabangsa (ITOE) (URL: http://www.itoegd.com/). Pameran ini akan mengumpulkan lebih daripada 3,000 pengeluar Cina yang berkualiti tinggi yang menawarkan beberapa produk paling popular yang dijual di 10 platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara, memenuhi keperluan strategi jualan dan pembeli produk yang berbeza.

Pameran Perdagangan Cina Luar Negara Antarabangsa Keenam Bersiaran Langsung dari 21-25 September
Pameran Perdagangan Cina Luar Negara Antarabangsa Keenam Bersiaran Langsung dari 21-25 September

Seorang anggota jawatankuasa penganjur pameran perdagangan mengatakan bahawa disebabkan oleh kesan daripada pandemik coronavirus, dijangkakan bahawa 55,000 pembeli akan melakukan dagangan dengan pameran dalam talian pada tahun ini. Jawatankuasa penganjur telah menerima lebih daripada 3,000 permintaan pembelian produk, termasuk banyak daripada pelanggan sedia ada yang berharap dapat berhubung semula dengan pembekal China melalui platform dalam talian pameran perdagangan ini.

Pameran Perdagangan Cina Luar Negara Antarabangsa Keenam ini akan dibahagikan kepada tiga kawasan pameran: zon import, zon eksport, dan zon bandar dan taman perindustrian. Produk-produk yang dipamerkan di pameran perdagangan ini akan merangkumi elektronik dan perkakas rumah, produk rumah tangga, mainan dan hadiah, bahan binaan, pembekal pejabat, bahan pencegahan epidemik, tekstil dan pakaian, kecantikan dan penjagaan diri, produk bersalin dan penjagaan anak, dan makanan khusus. Banyak dewan perdagangan Cina dan luar negara telah mengatur kumpulan untuk mengambil bahagian dalam pameran perdagangan ini. Pameran perdagangan ini menghubungkan rantaian bekalan dan permintaan global, terutamanya untuk negara-negara di sepanjang Inisiatif Jalur dan Jalan. Lebih daripada 200,000 jemputan telah dikirim, dan dijangkakan 55,000 pembeli akan mengunjungi pameran dari jauh. Teknologi digital akan memperkasa perusahaan-perusahaan untuk melakukan "pameran awan," "perundingan awan," dan "penandatanganan awan."

Pameran perdagangan ini disokong oleh Dewan Perdagangan Teochew Malaysia, Dewan Perdagangan Guangdong di Australia, Persatuan Promosi Kebudayaan Cina Rusia, Persatuan Umum Kumpulan Shenzhen di New Zealang, Dewan Perdagangan Cina di Congo, dan Persatuan Promosi Pertukaran Perancis-Jerman-China. Kumpulan-kumpulan di atas berharap pameran perdagangan ini akan memudahkan keseimbangan antara bekalan dan permintaan di China dan luar negara, dan mempromosi hubungan antara pasaran Cina dan antarabangsa.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200917/2920435-1?lang=0

Source: Pameran perdagangan Cina ke-6
Keywords: Computer/Electronics Electronic Commerce Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Trade show news