omniture

AirCUVE Lancar Penyelesaian Keselamatan Pengesahan Dua-Faktor dan Umum 6 Webinar

AirCUVE
2020-09-23 08:00 290

SEOUL, Korea Selatan, 23 September 2020 /PRNewswire/ -- AirCUVE, syarikat pembangunan perisian keselamatan pengesahan dua-faktor terkemuka, baru-baru ini melancarkan Penyelesaian Pengesahan Dua-faktor yang canggih, V-FRONT 7, yang dapat mengukuhkan proses pengesahan ketika mengakses sistem. V-FRONT adalah untuk "Mudah Digunakan oleh Pengguna" dan "Mudah Diuruskan untuk Pentadbir". Sistem ini menyediakan menu UI pengurusan gabungan dan token pengesahan dinamik seperti token cap jari, Yubikey, kod QR, token PUSH berasaskan aplikasi, OTP melalui SMS atau e-mel atau OTP mudah alih. Kesan daripada wabak, kebanyakan perusahaan memerlukan akses rangkaian yang lebih terjamin. Platform baharu ini, V-FRONT 7, akan memberi pelanggan kelebihan dalam pengurusan dasar pintar.  

Webinar Penyelesaian AirCUVE "2 Langkah ke Hadapan untuk Keselamatan menerusi AirCUVE 2FA"
Webinar Penyelesaian AirCUVE "2 Langkah ke Hadapan untuk Keselamatan menerusi AirCUVE 2FA"

AirCUVE merancang untuk mengadakan siri webinar bermaklumat – "Dua Langkah ke hadapan untuk keselamatan melalui AirCUVE 2FA" memperkenalkan Pengesahan sebagai penyelesaian keselamatan siber yang dapat membantu risiko keselamatan siber. Webinar ini akan bermula pada 15 September, berlangsung sehingga 20 Oktober dan akan merangkumi sejumlah 6 webinar yang mengundang industri utama perusahaan, bank, sekolah, kerajaan, dan hospital.

"AirCUVE terus melancarkan penyelesaian 2FA pintar untuk rangkaian berwayar/tanpa wayar, transaksi kewangan, Rangkaian Peribadi Maya, VDI, dan portal web," kata Naib Presiden Eksekutif GS AHN dari AirCUVE. Beliau juga menambah, "AirCUVE mengembangkan perniagaan di pasaran Asia Tenggara, Jepun, Timur Tengah dan juga Afrika."

Syarikat-syarikat bersedia untuk persekitaran perniagaan yang baharu. Adalah tidak selamat lagi untuk melakukan pengesahan identiti dengan ID/Kata laluan; pengesahan 2FA sangat diperlukan.

Tambahan pula, kebanyakan syarikat beralih ke arah persekitaran rangkaian tanpa wayar. Masalah kepada persekitaran ini ialah rangkaian WiFi tidak begitu selamat. AirCUVE menyediakan platform pengesahan akses rangkaian WiFi gabungan, "AirFRONT", yang merupakan alat pengurusan keselamatan yang sangat berkesan.

AirCUVE mengkhususkan pengesahan berbilang faktor (MFA) dan membangunkan lebih daripada 1050 rujukan di seluruh dunia dalam tempoh 18 tahun yang lepas. Pelanggan AirCUVE termasuk perniagaan di Asia, Jepun, AS, termasuk bank DBP, Security Bank di Filipina, China Trust Bank, Eastern Telecom, Philippine Airlines, Saudara Bank Indonesia, LINE SNS di Jepun, LG Display, SK Telco di Korea dan Samsung Semiconductor di AS dan banyak lagi. Oleh kerana permintaan terhadap pengesahan dua-faktor meningkat setiap tahun, AirCUVE menerajui industri pengesahan ini di seluruh dunia.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari: http://www.aircuve.com/wp_aircuve/

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200916/2915795-1?lang=0

Source: AirCUVE
Keywords: Computer Networks Computer/Electronics High Tech Security Telecommunications Workforce Management/Human Resources New products/services Trade show news