omniture

Sebagai Syarikat Berpusatkan Pelanggan, ZOOMLION Lakukan Semua Untuk Anda


ZOOMLION
CONMART
2020-09-24 08:23 239

CHANGSHA, China, 24 September 2020 /PRNewswire/ -- Sebagai pengeluar peralatan atasan terkemuka, yang menyepadu peralatan pembinaan, jentera pertanian dan perkhidmatan kewangan, ZOOMLION telah memperoleh reputasi global.

To celebrate the 28th Anniversary of Zoomlion (September 28, 2020), the five major product lines of Zoomlion, mobile crane, concrete, earthmoving, AWP, and agriculture will bring 20 best-selling products overseas with the biggest discount to benefit its dealers and global customers, especially in Southeast Asia.
To celebrate the 28th Anniversary of Zoomlion (September 28, 2020), the five major product lines of Zoomlion, mobile crane, concrete, earthmoving, AWP, and agriculture will bring 20 best-selling products overseas with the biggest discount to benefit its dealers and global customers, especially in Southeast Asia.

Dalam bidang kren menara, dengan 60 tahun penyelidikan dan pembangunan teknikal, ia mempunyai kelebihan yang jelas dalam R&D, pengeluaran, prestasi produk, skala kilang pintar dan jumlah nilai output, untuk menetapkan tanda aras dalam pengeluaran peralatan moden. Sejak tahun 2009, ZOOMLION berada di kedudukan teratas bahagian pasaran kren menara dunia. Dalam tahun 2019, jualan tahunan kren menaranya telah melebihi 10 bilion yuan.

Sudah tentu, kami tidak dapat meninggalkan sektor peralatan pembinaan. ZOOMLION telah mengeluarkan jentera konkrit, jentera pengangkat, peralatan gerak bumi, jentera jalan raya, pembinaan asas, platform kerja udara dan peralatan perlombongan. Produk-produknya dijual di lebih 80 negara dan wilayah.

Baru-baru ini, kren rangkak ZCC9800W ZOOMLION telah memasang pendesak tertinggi di China pada ketinggian 152 meter yang memecah rekod.

Berkenaan jentera pertanian ZOOMLION, ia merupakan sektor perniagaan yang penting yang telah diberikan tumpuan oleh ZOOMLION pada tahun-tahun kebelakangan ini. ZOOMLION telah mencipta tiga kategori produk utama, termasuk operasi lapangan kering, operasi sawah padi, dan operasi penanaman tanaman tunai. Ia telah menyediakan peralatan pertanian, penanaman, pengurusan, penuaian, dan pengeringan untuk lebih daripada 60 negara di seluruh dunia.

Beberapa hari yang lalu, ZOOMLION telah membantu Cambodia dengan majlis penyerahan sekumpulan peralatan pertanian di Phnom Penh. Jentera pertaniannya adalah sesuai untuk keadaan pertanian Cambodia dengan prestasi yang tinggi dan kualiti yang boleh dipercayai. Pada masa akan datang, ZOOMLION akan komited untuk membina jenama peralatan pertanian bertaraf dunia dengan daya saing global.

Wajar disebut bahawa ZOOMLION telah melancarkan pengorek ZE370E-10, ZE375EK-10, dan ZE550EK-10 yang besar berasaskan platform modular dan pengeluaran cerdasnya. Generasi baharu pengorek melebih 30t ini telah bersama-sama dibuat oleh pasukan R&D Cina dan Amerika Utara.

ZOOMLION sentiasa menawarkan produk yang berpusatkan pelanggan dengan perspektif global. Untuk meraikan Hari Kelahiran ZOOMLION ke-28, ZOOMLION International Trade Co., Ltd. akan melancarkan acara penstriman "Jualan Ulangtahun ke-28" secara langsung khas untuk pelanggan luar negaranya, dengan membawakan 5 barisan produk 20 peralatan terlaris, potongan harga sehingga 20%!

Tarikh Acara: 15:30-17:00, 28 September 2020 (Waktu Beijing)

Laman Acara Rasmi @CONMART: https://bit.ly/3iTWrc2

Jualan Ulang Tahun ke-28 ZOOMLION!
Siaran Secara Langsung Global dengan Hadiah Percuma Menarik!
ANDA TIDAK BOLEH MELEPASKANNYA.

Perniagaan
info@conmart.cn 
+86 755 27845724

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200922/2924815-1?lang=0

Source:
ZOOMLION
CONMART
Keywords: Construction/Building Machinery Mining/Metals Transportation