omniture

BTS Universe Story Netmarble Kini Tersedia di Seluruh Dunia pada Peranti iOS dan Android

Netmarble
2020-09-24 10:00 351

SEOUL, Korea Selatan, 24 September 2020 /PRNewswire/ -- Netmarble hari ini mengumumkan bahawa permainan mudah alih yang dinanti-nantikan BTS Universe Story, permainan sosial interaktif baharu yang berasaskan kepada bintang terbilang global BTS, kini sedia untuk muat turun di Apple App Store dan Google Play di seluruh dunia.

Netmarble announced global launch of an all-new BTS based interactive social game BTS Universe Story.
Netmarble announced global launch of an all-new BTS based interactive social game BTS Universe Story.

BTS Universe Story ialah kerjasama kedua antara Netmarble dan bintang terbilang global tersebut, berikutan kejayaan global permainan mudah alih BTS WORLD. Aplikasi ini menampilkan watak-watak BTS Universe yang diimbas secara 3D dan membolehkan pemain meneroka cerita-cerita sedia ada berdasarkan BTS Universe, mencipta dan berkongsi kisah mereka sendiri yang memaparkan kumpulan itu, dan berinteraksi dengan pemain lain.

Permainan sosial interaktif ini membolehkan pemain mengambil bahagian secara langsung dalam penciptaan dan pembangunan kisah dalam permainan ini, memilih pilihan di sepanjang penceritaan yang membawa kepada hasil yang berbeza. Dengan pelbagai kisah yang berdasarkan BTS Universe, BTS Universe Story menyediakan mod "Story Creation" di mana sesiapa boleh mencipta kisah mereka sendiri dengan mudah menggunakan alat produksi dalam permainan, serta mod "Story Playthrough" yang membolehkan pemain memilih pilihan dalam kisah sedia ada untuk membentuk jalan cerita.

Permainan ini dilengkapi mod "Collection" yang membolehkan pemain mengumpul baju dan aksesori untuk menggayakan watak-watak dalam BTS Universe, bersama dengan keupayaan untuk menangkap foto AR dengan watak yang mereka suaikan sendiri.

Untuk meraikan pelancaran BTS Universe Story, Netmarble telah mengumumkan acara daftar masuk harian selama 7 hari dengan 30 Permata sebagai ganjaran. Di samping itu, pemain boleh menerima pelbagai ganjaran dalam permainan seperti T-Shirt Logo atau Tema Penciptaan Cerita untuk mencipta satu Kisah yang menerima jumlah "Suka" tertentu daripada pemain lain. Pemain yang telah membuat pra-pendaftaran untuk permainan ini juga akan menerima Pemilih Khas Pra-pendaftaran sebagai ganjaran, yang dapat memberikan satu tiket untuk satu set busana untuk satu anggota kumpulan.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai BTS Universe Story, sila kunjungi laman rasmi atau ikuti BTS Universe Story di Twitter dan YouTube

Latar Belakang Netmarble Corporation 

Ditubuhkan di Korea pada tahun 2000, Netmarble Corporation ialah pemaju dan penerbit teratas yang mendorong sempadan pengalaman permainan mudah alih dengan permainan yang sangat inovatif termasuk Lineage 2: Revolution, The Seven Deadly Sins: Grand Cross, Blade & Soul Revolution dan MARVEL Future Fight. Sebagai syarikat induk Kabam, dan pemegang saham utama Jam City dan Big Hit Entertainment, Netmarble berusaha untuk menghiburkan penonton di seluruh dunia dengan pelbagai permainan mudah alih berdasarkan francais dan kolaborasi yang hebat dengan pemegang IP di seluruh dunia. Maklumat lebih lanjut boleh didapati di http://company.netmarble.com

Latar Belakang Big Hit Entertainment 

Ditubuhkan pada Februari 2005 di Korea Selatan oleh Ketua Pegawai Eksekutif dan Produser Bang Si-Hyuk, perniagaan teras Big Hit Entertainment memfokuskan pada produksi muzik, pengurusan artis dan penerbitan. Usaha perniagaan Big Hit menggabungkan dan mengembangkan pelbagai kandungan yang dihasilkan daripada IP artis terkenal, termasuk bintang BTS global dan penambahan terbaharunya TOMORROW X TOGETHER. Dengan misinya 'Music & Artist for Healing', Big Hit berusaha memberikan pengaruh positif melalui kandungan sambil memberikan keselesaan dan inspirasi kepada peminat muzik di seluruh dunia.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200921/2922977-1?lang=0 

Source: Netmarble
Related Stocks:
Korea:251270
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Telecommunications Licensing/marketing agreements New products/services