omniture

Trak Pikap Siri GWM P samaran dilihat di Pasaran Antarabangsa

Siri ini akan dilengkapi dengan sistem Apple CarPlay dan Android Auto
GWM
2020-09-25 20:07 803

BAODING, China, 25 September 2020 /PRNewswire/ -- Baru-baru ini, trak pikap siri GWM P samaran dilihat di sesetengah pasaran antarabangsa Right-hand Drive (RHD). GWM mengesahkan ujian jalan dan penalaan yang telah berlangsung selama berbulan-bulan di pasaran antarabangsa utama telah hampir berakhir. Trak pikap Siri GWM P akan menampilkan teknologi keselamatan pintar yang dipertingkat.


Pikap Siri P dilengkapkan dengan Bantuan Kekal di Laluan (Lane Keeping Assist, LKA) dan Amaran Keluar Laluan (Lane Departure Warning, LDW), dan juga sistem Apple CarPlay dan Android Auto. Dengan sistem Apple CarPlay dan Android Auto, pemandu dapat menggunakan kemudahan telefon bimbit mereka dengan lancar, menawarkan kegunaan serba guna yang lebih besar dan melancarkan pengalaman automotif berkuasa Internet.

Sebagai trak pikap GWM terkenal global, Siri P ini dikenali dengan reka bentuk keselamatan pintar, menggabungkan keselesaan, dan ciri-ciri pintar, memenuhi keperluan pengguna dalam pelbagai senario pemanduan harian. Sebagai model utama dan premium yang mensasarkan pemandu persendirian moden, siri ini berbeza daripada rangkaian semasa GWM yang lain, memperkaya daya saing dan penawaran produk GWM di pasaran antarabangsa. Lebih-lebih lagi, reka bentuk serba baharu, fungsi pintar, dan ciri keselamatan akan mentakrifkan semula tanggapan pengguna terhadap jenama tersebut.

Pelaburan R&D yang berterusan dan berskala besar sangat penting untuk membangunkan aplikasi automobil berteknologi tinggi. GWM memiliki keupayaan R&D maju, yang menguatkan SUV canggih, trak pikap, dan reka bentuk enjin dan pembangunan. Syarikat ini bertujuan untuk menubuhkan 10 pusat R&D di tujuh negara. Syarikat kini berada di Jepun, A.S., Jerman, India, Austria, dan Korea Selatan. Dengan ibupejabat Baoding sebagai tunggak, jenama ini merangkumi Eropah, Asia dan Amerika Utara, membangunkan produk baharu berdasarkan keperluan pasaran tempatan dan mempercepat strategi pengantarabangsaan syarikat.

GWM tetap komited untuk meneroka dan menggunakan teknologi pemanduan autonomi. Siri P LDW dan LKA ialah teknologi pertama yang memasuki pengeluaran besar-besaran. GWM telah membiayai puluhan syarikat teknologi baharu untuk bermula dan menggalakkan usaha autonomi baharu. Aplikasi yang diperdagangkan awal telah dilihat baru-baru ini.

Bagi memberi perkhidmatan kepada pengguna global dengan lebih baik, GWM telah mewujudkan sistem pengeluaran global dengan lima kilang kenderaan di Baoding, Xushui, Tianjin, Chongqing dan Tula (Rusia); GWM juga mempunyai beberapa pangkalan pengeluaran yang lengkap dalam pembinaan, sebagai sebahagian daripada "11+5" rangkaian pengeluaran global.

Latar belakang GWM

GWM ialah pengilang SUV dan pikap terkenal di dunia. Syarikat ini disenaraikan di Bursa Saham Hong Kong pada tahun 2003 dan Bursa Saham Shanghai pada tahun 2011.  Dengan empat jenama, termasuk HAVAL, WEY, ORA dan GWM Pickup, pembuat kereta ini menghasilkan kedua-dua kenderaan bertenaga konvensional dan baharu, dan memberi tumpuan kepada kategori SUV dan trak pikap. GWM secara sendirian dapat menyokong komponen utama syarikat, termasuk enjin dan transmisi. Pada tahun 2019, GWM menjual sebanyak 1,058,648 buah kenderaan baharu, meningkat sebanyak 1.43% dari tahun ke tahun, melebihi tanda satu juta untuk tahun keempat berturut-turut.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.gwm-global.com/


Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200924/2927625-1-a?lang=0
Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20200924/2927625-1-b?lang=0

Source: GWM
Related Stocks:
HongKong:2333 OTC:GWLLY Shanghai:601633
Keywords: Auto Transportation