omniture

Kamera Rumah Pintar EZVIZ Memenangi Anugerah Good Design (G Mark) 2020 di Jepun

EZVIZ Inc.
2020-10-13 10:11 223

HANGZHOU, China, 13 Oktober 2020 /PRNewswire/ -- EZVIZ, sebuah syarikat rumah pintar terkemuka dunia, mengumumkan bahawa Kamera Gerak-Condong-Zum Dwi-lensa C8PF dari barisan C8 yang baru dilancarkan telah memenangi "Anugerah Good Design 2020." Dipersembahkan oleh Institut Promosi Reka Bentuk Jepun (JDP), anugerah ini adalah salah satu daripada empat anugerah reka bentuk antarabangsa yang paling terkenal, dengan kira-kira 5,000 penyertaan dihantar dari seluruh dunia setiap tahun.

EZVIZ C8PF Dual-lens Outdoor Pan-Tilt-Zoom Camera
EZVIZ C8PF Dual-lens Outdoor Pan-Tilt-Zoom Camera

Ditubuhkan pada tahun 1957, anugerah ini mengiktiraf pelbagai produk dan barang ketara dan tidak ketara yang menunjukkan kejuruteraan yang luar biasa untuk memenuhi satu tujuan. Syarikat dan pereka dari dalam dan luar Jepun mengambil bahagian dalam pertandingan ini untuk meningkatkan kualiti kehidupan manusia melalui reka bentuk. G Mark, simbol anugerah, telah diiktiraf secara meluas sebagai ikon reka bentuk yang baik.

Dengan zum automatik dan penjejakan pintar, kamera C8PF secara automatik mengezum dan mengikut subjek yang bergerak dan memberi amaran kepada pengguna tentang kejadian pada masa sebenar, menawarkan perlindungan yang canggih. Memaparkan pandangan panorama, dirakam dengan lensa 2.8 mm dan juga pandangan jarak dekat, yang dirakam oleh lensa 12 mm dalam tetingkap yang sama, kamera memberikan gambar yang luas dan jelas kepada pengguna.

Berbanding dengan kamera PTZ konvensional, reka bentuk ringan kamera C8PF menjadikannya sesuai untuk kediaman yang memerlukan mata tambahan di pekarangan rumah, halaman belakang, pintu depan, dll. Reka bentuk kamera yang mesra dan kontemporari menghindari rasa terganggu dan diawasi yang sering ditimbulkan oleh kamera keselamatan yang lebih besar dan lebih terserlah pada masa lalu.

"Kami berasa sangat gembira kerana C8PF daripada siri C8 kami telah dianugerahkan Anugerah Good Design" kata Encik Zhu, ketua pasukan Reka Bentuk Perindustrian EZVIZ. "EZVIZ komited dalam menyediakan produk dan aplikasi rumah pintar yang inovatif dan intuitif yang membolehkan pelanggan melihat, merakam, berkongsi dan melindungi apa yang berharga bagi mereka. Anugerah ini memberi inspirasi kepada kami untuk terus berusaha dengan baik dan menawarkan produk yang lebih pintar dan mudah digunakan, seperti kamera C8PF, untuk memperkasakan pelanggan kami menjalani kehidupan yang selamat, selesa dan pintar."

Dengan lebih daripada tujuh tahun pengalaman teknikal dan kepakaran dalam domain rumah pintar, EZVIZ telah diiktiraf oleh anugerah berprestij lain, termasuk Anugerah Inovasi CES, Anugerah Reka Bentuk iF dan Anugerah RedDot. Memenangi Anugerah Good Design menandakan satu lagi kejayaan untuk EZVIZ.

Syarikat ini juga merancang untuk melancarkan kamera PT luar pertama daripada rangkaian kamera C8 ini pada akhir tahun ini – Kamera Gerak-Condong-Zum Dwi-lensa C8C dengan penglihatan malam berwarna dan pengesanan manusia Dikuasakan AI. EZVIZ C8C menggabungkan penampilan yang menarik, fungsi yang komprehensif dan direka untuk kediaman dan perniagaan kecil.

Tentang EZVIZ

Ditubuhkan pada tahun 2013, EZVIZ berdedikasi dalam mewujudkan kehidupan yang selamat, selesa dan pintar untuk pengguna melalui peranti pintar, platform berasaskan awan dan teknologi AI. Produk dan perkhidmatan inovatif daripada EZVIZ boleh digunakan untuk rumah, tempat kerja, kedai, sekolah dan banyak lagi. EZVIZ memperkasa rakan kongsi untuk berkongsi perkhidmatan awan unik kami, dan bersama-sama kami membina ekosistem IoT yang berkembang maju.

Untuk maklumat lanjut: www.ezvizlife.com

Hubungi: media@ezvizlife.com

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20201008/2943997-1?lang=0

Source: EZVIZ Inc.
Keywords: Computer/Electronics High Tech Security Awards New products/services