omniture

Mr. MONOPOLY mengalu-alukan pemain dari seluruh dunia untuk mengunjungi MONOPOLY DREAMS(TM) HONG KONG dengan "Standard Tertinggi"

Monopoly Dreams
2020-10-27 13:17 60

HONG KONG, 27 Oct. 2020 /PRNewswire/ -- Berdiri teguh di Peak Galleria yang berprestij, MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong, Tarikan Bertemakan MONOPOLY pertama yang diiktiraf secara rasmi oleh permainan papan legenda MONOPOLY akan merancang dengan "Standard Tertinggi" untuk mengalu-alukan pengunjung dari seluruh dunia. MONOPOLY DREAMSHong Kong berkembang menjadi destinasi "wajib dikunjungi" untuk pelawat tempatan dan luar negara tidak lama selepas pembukaan besar-besarannya pada 26 Okt 2019. Namun, MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong terpaksa berdepan dengan cabaran wabak (COVID-19) yang tidak pernah dialami sebelum ini tidak lama selepas pembukaannya. Dengan pembukaan semulanya, Mr. MONOPOLY bekerjasama secara proaktif dengan kakitangannya, mengamalkan langkah-langkah keselamatan dengan "Standard Tertinggi" untuk meminimumkan risiko jangkitan virus, untuk mengalu-alukan pengunjung.

Mr. MONOPOLY bekerjasama secara proaktif dengan kakitangannya, dan mengamalkan langkah-langkah keselamatan dengan "Standard Tertinggi" untuk meminimumkan risiko jangkitan virus, untuk mengalu-alukan pengunjung.
Mr. MONOPOLY bekerjasama secara proaktif dengan kakitangannya, dan mengamalkan langkah-langkah keselamatan dengan "Standard Tertinggi" untuk meminimumkan risiko jangkitan virus, untuk mengalu-alukan pengunjung.

 

MONOPOLY DREAMSTM Hong Kong menggunakan teknologi pembunuhan sentuhan mikrob tahap nanometer Japan Nano Super Protect Catalytic Coating sebagai penyelesaian pensterilan dalaman dan luaran 24 jam tempat tersebut.
MONOPOLY DREAMSTM Hong Kong menggunakan teknologi pembunuhan sentuhan mikrob tahap nanometer Japan Nano Super Protect Catalytic Coating sebagai penyelesaian pensterilan dalaman dan luaran 24 jam tempat tersebut.

 

Semua staf dikehendaki memantau suhu badan mereka setiap hari dan memakai pelitup muka dan sarung tangan getah pakai buang semasa melakukan kerja mereka.
Semua staf dikehendaki memantau suhu badan mereka setiap hari dan memakai pelitup muka dan sarung tangan getah pakai buang semasa melakukan kerja mereka.

Penerapan teknologi pembunuhan sentuhan mikrob tahap nanometer untuk memastikan proses pembersihan udara sepanjang masa

MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong menggunakan teknologi pembunuhan sentuhan mikrob tahap nanometer dan Japan Nano Super Protect Catalytic Coating sebagai penyelesaian pensterilan dalaman dan luaran 24 jam tempat tersebut. Teknologi pembunuhan sentuhan mikrob ini mempunyai keberkesanan 99.99% dalam membunuh bakteria, mikrob, kulat dan virus, dan akan turut memberikan pembersihan udara sepanjang masa, untuk mewujudkan persekitaran bersih dengan risiko pencemaran sifar kepada kakitangan yang bekerja dan juga pengunjung.

Langkah-langah & pelaksanaan yang ketat untuk penjarakan sosial dan kawalan orang ramai

Tempat tersebut melaksanakan langkah-langkah kawalan trafik pengunjung yang ketat termasuk pembatasan masa & bilangan pengunjung, untuk mengelakkan kesesakan yang mungkin berisiko menyebabkan jangkitan silang. Contohnya, Pawagam 4DX yang popular mengawal dengan ketat bilangan pengunjung, dan memperuntukkan ruang penjarakan sosial yang sesuai, supaya pengunjung boleh menikmati rancangan 4DX yang selamat dan selesa dengan kesan cahaya, angin, kabus, aliran udara, buih, bau dan asap secara serentak untuk menikmati sensasi mereka.

Prosedur pembersihan & pensterilan untuk permainan tertentu

Salah satu daripada sorotan tempat kegemaran tersebut ialah MONOPOLY Bank, di mana pelawat dan pemain boleh merebut wang kertas MONOPOLY yang berterbangan dari atas di dalam sebuah petak kaca tertutup. Pemain boleh menukar "tangkapan" mereka dengan kupon tunai selepas itu, yang menjadikan populariti permainan ini setaraf dengan Pawagam 4DX. Petak kaca tersebut akan disterilkan setiap jam dengan semburan pembasmian kuman teknologi nanometer; setiap pengunjung perlu memakai kaca mata pelindung untuk memasuki kawasan permainan; dan kaca mata tersebut disterilkan dengan serta-merta selepas penggunaan, untuk mengurangkan risiko jangkitan.

Untuk memaksimumkan pengurangan jarak antara individu dan sentuhan badan

Mr MONOPOLY telah menetapkan untuk menyahjangkit semua kemudahan di tempat tersebut setiap hari sebelum bertemu dengan peminatnya. Untuk mengelakkan jangkitan silang, mengambil gambar dengan sentuhan badan (seperti memeluk) akan digantikan dengan sentuhan siku. Pengaturan luar biasa ini bukanlah gaya mesra pengunjung Mr MONOPOLY yang biasa dan berharap pengunjung memahaminya.

Pengisytiharan Status Kesihatan

Pengunjung diwajibkan mengisi Borang Pengisytiharan Status Kesihatan mereka apabila membeli tiket masuk, supaya apa-apa kes boleh dikesan. Pengunjung juga dikehendaki melepasi pemeriksaan suhu badan, menggosok tangan mereka dengan disinfektan, dan memijak karpet pensterilan sebelum masuk. Akhir sekali, mereka mesti memakai pelitup muka sepanjang masa.

Kakitangan perlu mematuhi prosedur pembersihan dan pembasmian kuman

Tempat tersebut dibersihkan dan dibasmi kuman dengan teliti satu jam sebelum dibuka dan selepas ditutup setiap hari, dan langkah-langkah pembersihan yang berbeza digunakan pada setiap kawasan. Dan semua kakitangan dikehendaki memantau suhu badan mereka pada setiap hari, membasuh tangan sebelum bekerja, mensterilkan dengan pembasmi kuman alkohol setiap jam semasa bekerja, dan memakai pelitup muka dan sarung tangan getah pakai buang semasa melakukan kerja mereka, untuk memastikan kepuasan dan ketenangan fikiran pengunjung.

Permainan papan terkenal di dunia MONOPOLY menyambut ulang tahunnya yang ke-85 pada 2020. Lokasi Hong Kong telah melancarkan aktiviti sambutan sepanjang tahun pada awal tahun ini, termasuk permainan papan edisi HONG KONG Ulang Tahun ke-85 MONOPOLY, Peti surat & Poskad Emas Ulang Tahun ke-85 MONOPOLY, tawaran Masuk Percuma, dan juga kejohanan untuk Kejuaraan Akhir Ulang Tahun ke-85 MONOPOLY (pada mulanya dijadualkan bermula pada musim panas 2020). Dengan redanya wabak tersebut di Hong Kong, Mr. MONOPOLY kini bersedia untuk mengalu-alukan peminat dari seluruh dunia untuk turut sama mengikuti acara global yang luar biasa ini, dan dengan keseronokan yang menghiburkan sepanjang tahun.

[ MONOPOLY DREAMS HONG KONG™ - Miliki Semuanya! ]

MONOPOLY DREAMS HONG KONG™ ialah tarikan bertemakan MONOPOLY yang pertama di dunia, dan juga tarikan pelancong terbaru di Hong Kong. Ia terletak di tarikan pelancong yang paling popular – the Peak, yang juga merupakan hak milik yang paling mahal dan "raja hartanah" yang berkualiti tinggi dalam MONOPOLY Edisi Hong Kong. Elemen klasik MONOPOLY seperti Stesen Kereta Api, Bekalan Air, Perbankan Utama akan bersedia memberikan pengalaman  MONOPOLY yang terbaik kepada pengunjung. Semua orang boleh mencuba nasib mereka dan mengejar impian mereka dalam MONOPOLY DREAMS ™. Mari Kita Miliki Semuanya Bersama.

Untuk butiran lanjut, sila layari laman web rasmi MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong:   www.monopolydreams.com 

Source: Monopoly Dreams
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Entertainment Travel