omniture

Crown Equipment Meraikan 75 Tahun Kecemerlangan Pelanggan

Crown Equipment Southeast Asia
2020-10-27 21:02 23

SINGAPURA, 27 Oktober 2020 /PRNewswire/ - Saudara-saudara, Carl H. Dicke dan Allen A. Dicke, mendirikan Crown Equipment Corporation di New Bremen, Ohio, pada tahun 1945 dengan komitmen yang teguh untuk perkhidmatan pelanggan. Tujuh puluh lima tahun kemudian, Crown menjadi pengeluar peralatan pengendali bahan global dan penyedia teknologi yang diiktiraf secara meluas dengan lebih daripada 16,100 pekerja di seluruh dunia yang memberi perkhidmatan kepada banyak pemimpin jenama dan kategori terkenal di dunia.

This year marks Crown Equipment's 75th anniversary.
This year marks Crown Equipment's 75th anniversary.

Generasi keempat keluarga Dicke terus menerajui Crown dari ibu pejabat globalnya di New Bremen, serta mengendalikan ibu pejabat serantau di Australia, China, Jerman dan Singapura.

"Saya berbesar hati untuk menjadi sebahagian daripada syarikat ini dan reputasi yang telah kami perolehi hasil kerjasama erat dengan pelanggan kami untuk meningkatkan kecekapan, produktiviti dan keselamatan. Kami mungkin tidak dapat mencapai tahap ini tanpa sokongan daripada komuniti tempat kami beroperasi dan pekerja kami, yang merupakan sekumpulan manusia luar biasa yang berdedikasi untuk kejayaan pelanggan kami," kata Jim Dicke III, presiden Crown Equipment. "Kami tidak sabar-sabar ingin terus membangunkan teknologi dan peralatan inovatif yang akan terus mengembangkan industri pengendalian bahan dan rantaian bekalan pelanggan kami di seluruh dunia. Menarik apabila memikirkan apa yang akan dicapai oleh syarikat dalam tempoh 75 tahun akan datang.

Crown mempunyai sejarah yang panjang dalam meneroka dan mengembangkan teknologi canggih yang telah membantu menentukan dan mentakrifkan masa depan pengendalian bahan. Terkini, syarikat ini memperluaskan barisan forklift imbang balas dengan pembakaran dalaman (IC), meningkatkan pengalaman operator dengan memperkenalkan Modul Paparan Sentuh 7" InfoLink®, dan mengumumkan barisan forklift berkuasa lithium-ion. Pada akhir tahun 2019, Crown memulakan pelancaran trak capaian ESR 1000 secara global, trak angkat pertama yang menggunakan sistem operasi Gena® baharu. ESR 1000 kini boleh didapati di seluruh Eropah, Timur Tengah dan Australia, dengan beberapa rantau lain akan menyusul.

Ketika syarikat memasuki dekad baru dan merayakan ulang tahun ke-60, ia menjalinkan kerjasama erat dengan pelanggan untuk menjangkakan dan menggabungkan sejumlah trend yang mewujudkan perubahan di gudang dan rantaian bekalan yang lebih luas. Ini termasuk:

  • Mengamalkan pendekatan strategik untuk kesambungan

Dengan memerhatikan manfaat nyata dan nilai perniagaan, lebih banyak pelanggan mengambil pendekatan strategik untuk kesambungan yang lebih baik berdasarkan objektif perniagaan yang jelas dan membolehkan mereka berusaha mencapai matlamat yang dapat diukur.

  • Memperoleh kawalan data

Pelanggan mengenal pasti dan mengutamakan jenis data yang ingin mereka kumpulkan dan membuat rancangan dan proses untuk berkongsi maklumat yang relevan, tepat pada waktunya dengan jabatan dan individu yang tepat pada waktu yang sesuai. Data dipersembahkan dengan cara yang membuatnya boleh digunakan untuk membuat perubahan operasi dan tingkah laku yang bermakna.

  • Meneroka pendekatan automasi yang fleksibel

Pengutamaan tugas dan peralatan yang sesuai untuk automasi adalah jelas terbukti Pelanggan membangunkan laluan yang jelas untuk memperoleh pulangan yang ketara daripada pelaburan yang mereka boleh harapkan untuk mengembangkan strategi automasi mereka secara strategik dalam mendukung strategi penyempurnaan.

  • Mempertimbangkan sumber tenaga alternatif

Syarikat-syarikat mencari sumber tenaga alternatif untuk forklift mereka untuk menghapuskan beberapa masalah khusus yang berkaitan dengan sumber kuasa bateri asid plumbum. Ion litium merupakan satu pilihan yang menawarkan sejumlah kelebihan dalam produktiviti, penyelenggaraan dan kos operasi.

  • Meningkatkan pengalaman operator

Kesambungan yang lebih besar membolehkan pengurus armada menghasilkan pengalaman yang lebih berinformasi dan diperibadikan bagi pengendali yang direka untuk mempermudahkan perjalanan, memaksimumkan produktiviti, memperkuatkan keselamatan dan menekankan penglibatan untuk meningkatkan pengekalan tenaga kerja.

Crown ingin meraikan masa lalu dan melangkah ke masa hadapan bersama-sama pelanggan dan pekerja kami.

Tentang Crown Equipment Corporation

Crown Equipment Corporation (Crown) merupakan salah satu syarikat pengendalian bahan yang terkemuka di dunia. Crown menawarkan pelbagai forklift pembakaran elektrik dan dalaman (gas), serta teknologi pengurusan automasi dan armada kepada pelanggannya. Crown berusaha untuk menyediakan pelanggan dengan pemikiran maju dan produk inovatif yang direka untuk meningkatkan prestasi dan menurunkan kos operasi. Penjualan dan perkhidmatan produk dikendalikan oleh operasi langsung milik Crown dan pengedar bebas di seluruh dunia.

Ibu pejabat global syarikat ini terletak di New Bremen, Ohio, Amerika Syarikat, dengan ibu pejabat serantau di Australia, China, Jerman dan Singapura. Ia mempunyai pekerja berjumlah lebih daripada 16,100 orang di seluruh dunia. Crown mengendalikan rangkaian perkhidmatan dan pengedaran yang melebihi 19 buah kilang di 11 lokasi di seluruh dunia. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang idea Crown untuk membantu pelanggan memajukan produktiviti operasi mereka, sila layari crown.com.

Logo

 

 

Source: Crown Equipment Southeast Asia
Keywords: Computer/Electronics Transportation