omniture

HUAWEI CLOUD Dinobatkan Sebagai Peneraju Pembangunan Awan Awam dan Platform Infrastruktur di China

HUAWEI CLOUD
2020-11-02 10:56 1455

 

SHENZHEN, China, 2 Nov. 2020 /PRNewswire/ -- Baru-baru ini, Forrester, antara firma penyelidikan dan penasihat yang paling berpengaruh dalam industri ini, mengeluarkan The Forrester Wave™: Platform Pembangunan Awan dan Infrastruktur Awam di China, Q4 2020. Laporan ini menilai vendor awan awam arus perdana di China terhadap kriteria dalam tiga kategori, iaitu: strategi, penawaran semasa dan kehadiran pasaran. Memandangkan kekuatan teknologi terkemuka HUAWEI CLOUD, prestasi produk, strategi memandang ke hadapan, dan ekosistem yang mantap, laporan tersebut telah meletakkan HUAWEI CLOUD dalam kategori Peneraju dalam Platform Pembangunan Awan dan Infrastruktur Awam di China dan No. 1 dalam kategori ini dari segi strategi (paksi mendatar).

HUAWEI CLOUD menyediakan kepada perusahaan perkhidmatan infrastruktur awan yang menampilkan prestasi yang boleh diandalkan, kekuatan pengkomputeran pelbagai seni bina, dan sinergi peranti canggih awan yang dikuasakan oleh seni bina QingTian yang disepadukan. Ia juga menyediakan tiga perkhidmatan pengaktifan teknologi untuk membantu mengintegrasikan teknologi canggih awan ke perniagaan anda HUAWEI CLOUD ROMA untuk pengurusan kitaran hayat aplikasi, DAYU untuk pemprosesan data, dan ModelArts untuk penggunaan AI menegak. Huawei menawarkan dua platform utama untuk menyebarkan aplikasi: HUAWEI CLOUD Marketplace dan Huawei AppGallery. Ia membolehkan aplikasi HUAWEI CLOUD serta rakan-rakannya untuk menjangkau bakal pelanggan dan pengguna di seluruh dunia dengan cepat. HUAWEI CLOUD juga menawarkan program sokongan perniagaan yang mantap untuk menyokong pemaju dan pemula.

Pelanggan rujukan yang ditemuramah untuk penilaian memuji DevCloud, platform DevOps Huawei yang memanfaatkan 30 tahun R&D untuk menyampaikan CI/CD dan PaaS untuk pengekod. HUAWEI CLOUD mempunyai salah satu rangkaian perkhidmatan dan penyelesaian awan yang paling komprehensif, dengan kelebihan unik dalam penyelesaian dikuasakan 5G dan fokus strategik pada teknologi asli awan, seterusnya menjadikan ia pilihan ideal bagi syarikat yang mencari liputan penyelesaian yang luas dan sokongan perkhidmatan profesional yang mantap untuk hibrid awan.

Menjelang September 2020, HUAWEI CLOUD telah melancarkan 210+ perkhidmatan awan dan 210+ penyelesaian dan, melalui perkongsian tempatan, mengendalikan 45 AZ di 23 wilayah geografi di seluruh dunia. HUAWEI CLOUD mempunyai lebih daripada 18,000 rakan kongsi, dan terdapat 1.5 juta pemaju di seluruh dunia memanfaatkan sumber yang disediakannya. Lebih 3,500 aplikasi tersedia di HUAWEI CLOUD Marketplace, dengan perolehan tahunan sebanyak CNY1 bilion.

 

Source: HUAWEI CLOUD
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications