omniture

HUAWEI CLOUD Dinamakan sebagai Pemimpin dalam Analitis Ramalan dan Pembelajaran Mesin

HUAWEI CLOUD
2020-11-18 12:27 1205

 

SHENZHEN, China, 18 November 2020 /PRNewswire/ -- HUAWEI CLOUD tersenarai dalam segmen Pemimpin berdasarkan skornya dalam penawaran dan strategi semasa, menurut Forrester Wave™: Analitis Ramalan dan Pembelajaran Mesin di China, laporan Suku Keempat 2020.

HUAWEI CLOUD merupakan "pilihan ideal untuk syarikat yang mempunyai senario penggunaan yang kompleks di seluruh awan, di dalam premis, dan peranti pinggir", Forrester meringkaskan, setelah penilaian menyeluruh terhadap vendor analitis ramalan dan pembelajaran mesin China dari segi penawaran, strategi dan kehadiran pasaran semasa.  

Menurut Laporan Forrester:

"Huawei Cloud menyediakan perkhidmatan PAML tindanan penuh. Selepas penilaian Forrester Wave 2018 kami, Huawei secara agresif meningkatkan perkhidmatan PAMLnya... Huawei Cloud menyediakan bukan sahaja ModelArts untuk latihan dan inferens model ML, tetapi juga MindSpore, rangka kerja pembelajaran mendalam sumber terbuka dengan Ascend.

Pengalaman pembangunan dan penggunaan model Huawei Cloud adalah konsisten di seluruh awan dan peranti pinggir...

Pelanggan rujukan memuji pelabelan pintar ModelArts, yang membantu mereka mengurangkan keperluan tenaga kerja manusia. ModelArts mempunyai ciri-ciri pengesahan dan penerangan model yang mesra pengguna untuk membantu pembangun menilai dan mendiagnosis prestasi dan ketahanan bakal model; ia juga menyokong pemadatan model untuk meningkatkan prestasi inferens pada peranti pinggir Huawei Cloud."

HUAWEI CLOUD telah lama terlibat dalam penyelidikan AI, terutama dalam visi komputer, bahasa & pertuturan, dan pengoptimuman pembuatan keputusan. Mereka juga telah mencadangkan enam program penyelidikan: pemodelan berprestasi tinggi, pemodelan ringan, kiub magik data, penggunaan kecil data dianotasi (data iceberg), penglihatan generik dan integrasi V-R. Penemuan penyelidikan secara beransur-ansur disatukan ke ModelArts sebagai fungsi pasang-dan-main.

Pada tahun 2020, HUAWEI CLOUD melancarkan ModelArts 3.0, platform pembangunan AI sehenti yang menggabungkan kekuatan EI, pembelajaran bersekutu, penilaian & diagnosis pintar, serta pengkomputeran berprestasi tinggi, untuk mempercepatkan pelaksanaan AI dalam pelbagai industri.

HUAWEI CLOUD berusaha untuk menjadi platform terbaik untuk pembinaan aplikasi. Menjelang September 2020, mereka telah melancarkan lebih daripada 210 perkhidmatan awan dan 210 penyelesaian serta telah mengumpulkan 1.5 juta pembangun di seluruh dunia.

 

Source: HUAWEI CLOUD
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications