omniture

SANY di bauma CHINA 2020

SANY Group
2020-11-19 00:31 147

BEIJING, 19 November 2020 /PRNewswire/ -- Sany akan mempamerkan pilihan luas peralatan, teknologi dan perkhidmatan di bauma CHINA 2020 mulai 24 hingga 27 November, bertempat di Pusat Ekspo Antarabangsa Baharu Shanghai (SNIEC). Sebagai pameran perdagangan yang terkemuka untuk industri pembinaan dan jentera pembinaan jalan raya di Asia, bauma CHINA 2020 akan menjadi tuan rumah untuk 3,350 pempamer dan diunjurkan menarik lebih daripada 220,000 pengunjung.

Penstriman Langsung Global Pertama Sany untuk bauma 2020
Penstriman Langsung Global Pertama Sany untuk bauma 2020

 

 

Kawasan pameran SANY terdiri daripada astaka pameran dalam bangunan (Dewan E3 SNIEC) dan astaka pameran luar bangunan (D08), menempati ruang berkeluasan lebih 9,000 meter persegi secara keseluruhan. Akan terdapat 81 mesin secara keseluruhan yang dipamerkan, yang mana lebih daripada separuh merupakan model sulung, mewakili portfolio produk syarikat yang pelbagai, 29 daripadanya dikonfigurasikan untuk pasaran luar pesisir dan lebih 20 merupakan model elektrik termasuk mesin pengorek elektrik, trak pam konkrit elektrik, pencampur trak elektrik, trak perlombongan badan lebar elektrik, penurap elektrik, penindan jangkauan elektrik, pengendali kontena kosong elektrik, seraya memperlihatkan globalisasi korporat serta strategi E-mobiliti.

Selain pameran di lapangan, Sany akan mengadakan pameran langsung secara dalam talian untuk mengeratkan hubungan bersama rakan sekerja, rakan kongsi dan pelanggan, sama ada yang sedia ada dan/atau yang mempunyai harapan, sama ada di dalam negara atau global, dalam keadaan mencabar yang tidak dapat diramalkan. Laman langsung kini disediakan dengan permainan 'pemanas badan': https://www.sanyglobal.com/feature/bauma-china-2020/

Pameran pertama secara langsung Sany akan bermula pada 24 November dan diteruskan sehingga 25 November, menjadikan semua kandungan berharga boleh dicapai oleh audiens global. Acara dalam talian akan melibatkan – mesin Sany yang baru dilancarkan, teknologi canggih, promosi jualan super, perbincangan panel, lawatan oleh VR dan banyak lagi aktiviti. Apa yang lebih menarik, pelbagai hadiah menyeronokkan akan dihantar kepada audiens melalui cabutan bertuah, demi menjamin penyertaan yang menarik dan menggembirakan.

 

 

 
Source: SANY Group
Related Stocks:
Shanghai:600031
Keywords: Transportation Trade show news Future Events