omniture

SDLG akan Mempamerkan Siri Produk Baharu di bauma CHINA 2020

SDLG / CONMART
2020-11-19 10:47 68

Super Prize Akan Diumumkan Pada Hari Kesyukuran

SHANGHAI, 19 Nov. 2020 /PRNewswire/ -- Sebagai acara yang paling penting dan terbesar di Asia untuk industri pembinaan, bauma CHINA 2020 akan diadakan seperti yang dirancang dari 24 hingga 27 November. SDLG akan mempamerkan 21 unit produk baharu bersama dengan VOLVO. Digelar sebagai barisan peralatan terbaik setakat ini, SDLG akan menunjukkan pemuat roda, pengorek, mesin penggred perata, pemadat dan pemuat backhoe untuk mempamerkan rangkaian produk yang disegmenkan, berbeza dan juga disesuaikan, yang dapat digunakan dalam keadaan kerja yang berbeza, manakala sokongan & perkhidmatan selepas pasarannya yang sangat baik juga merupakan perkara utama untuk ditunjukkan kepada audiens.

SDLG to Showcase Brand New Product Series at bauma CHINA 2020
SDLG to Showcase Brand New Product Series at bauma CHINA 2020

Khususnya, SDLG akan membawakan pemuat roda siri H generasi baharu mereka dengan prestasi yang dinaik taraf untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat dalam pasaran tersebut. Di samping itu, pelawat juga akan dapat memeriksa model pengorek yang berbeza yang merangkumi model pengorek mini, pengorek kompak, pengorek saiz pertengahan dan besar dengan fungsi serba boleh. Manakala untuk jentera jalan raya, ia telah menunjukkan dua lagi model pemadat baharu dan mesin penggred perata yang terbesar untuk meningkatkan kemampuan penyesuaiannya dengan beberapa tapak kerja. Pemuat backhoe pula disertakan dengan beberapa konfigurasi.

Di samping itu, SDLG akan mengadakan satu siri upacara yang termasuk upacara menandatangani perjanjian maya dengan rakan niaga luar negara, contohnya pesanan yang merangkumi 1,000 unit peralatan dari Rusia dan perjanjian kerjasama untuk menyediakan penyelesaian produk bagi eksploitasi perlombongan terbuka dengan pelanggan akaun utama di Kazakhstan pada hari pertama bauma CHINA 2020.

Semasa pameran tersebut, SDLG akan mempertingkatkan pengalaman pelawat melalui strim langsung global, bilik pameran maya dan juga penglibatan dengan penonton di dalam dan juga luar talian. Dan, yang paling penting, jangan lupa Super Prize yang dinanti-nantikan - Sebuah Jentera Sebenar, yang akan diumumkan kepada Penonton Strim Langsung pada Hari Kesyukuran!

Sebagai ahli Volvo Group, SDLG telah melakar namanya dengan menyediakan produk dan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan global. Di bauma CHINA 2020, SDLG akan berada di gerai pameran bersama utama B54 dan C50 untuk mengalu-alukan pelawat mereka dari seluruh dunia.

 

Source: SDLG / CONMART
Keywords: Construction/Building Trade show news Future Events