omniture

XCMG akan menyertai bauma China 2020 dengan Pameran Luaran Terbesar

XCMG
2020-11-24 10:27 55

SHANGHAI, 24 November 2020 /PRNewswire/ -- XCMG (000425.SZ) bersedia untuk menyertai bauma China 2020 dengan barisan pameran yang lengkap bersama 120 produk perlengkapan pembinaan, 65 set alat dan komponen serta demonstrasi teknologi syarikat terkini.

XCMG akan menyertai bauma China 2020 dengan Pameran Luaran Terbesar
XCMG akan menyertai bauma China 2020 dengan Pameran Luaran Terbesar

Pameran perdagangan antarabangsa untuk jentera pembinaan, mesin bahan binaan, mesin perlombongan dan kenderaan pembinaan akan dianjurkan dari 24 hingga 27 November di Shanghai New International Expo Centre (SNIEC). XCMG akan berada di reruai A.24-B.32 untuk pameran luaran dan W3.100-W3.811 untuk pameran dalaman dengan jumlah keluasan pameran sebanyak 8,878 meter persegi (95,562kaki persegi). XCMG juga akan distrim secara langsung dalam bahasa Inggeris, Rusia, Arab, Perancis dan Cina sepanjang sesi http://live.global-ce.com/baumachina2020xcmg/.

Sebagai pengeluar jentera pembinaan Cina yang terkemuka dan antara lima syarikat teratas di pasaran global, XCMG akan memperkenalkan slogan jenamanya yang baharu "Dream Up, Build Better" di acara tersebut.

Pameran luaran terbesar akan menjadi pentas utama dengan penyelesaian pembinaan bersepadu berskala terbesar di dunia yang merangkumi sektor utama mesin mengangkat, pelabuhan, kerja tanah, perlombongan, jalan dan cerucuk; aplikasi teknologi maklumat; serta pelancaran set produk perlombongan dan penyelamat kecemasan; dan pelepasan kren, penggali dan pemuat baharu untuk pasaran luar negara.

"Pameran ini akan dijadikan wadah yang terbaik dan yang paling kukuh bagi XCMG. Untuk mengambil peranan utama dalam pasaran yang sentiasa kompetitif, XCMG harus konsisten dan berterusan dalam kualiti dan inovasi; dan terus berada di barisan hadapan dalam pembangunan teknologi, "kata Wang Min, Ketua XCMG.

XCMG akan mengetengahkan siri produk dan teknologi pintar baharu, termasuk penggali tanpa pemandu, XE335DK; penggali pintar dengan pengecaman suara, XE215G; kren semua rupa bumi pertama di dunia dengan alat kawalan jauh pintar, XCA260; dan banyak lagi.

Berikutan trend pasaran tenaga baharu, XCMG akan mempamerkan pemuat elektrik XC918EV dan XC958EV, dan kren trak hibrid pertama di dunia, XCT25EV, adalah antara produk tenaga bersih yang lain.

Sorotan penting pembentangan XCMG pada hari pembukaan termasuk:

  • pelancaran rasmi X-GSS, sistem maklumat alat ganti digital global XCMG;
  • keluaran kabin pintar 5G  oleh XCMG Road Machinery;
  • pelancaran rasmi pemuat super tanan XC9350;
  • upacara penghantaran 10 unit  XCA1600 kren semua rupa bumi;
  • demonstrasi pembinaan bersama berskala besar.

Untuk maklumat lanjut sila kunjungi: www.xcmg.com, atau laman XCMG di FacebookTwitterYouTubeLinkedIn dan Instagram.

Source: XCMG
Related Stocks:
Shenzhen:000425
Related Links:
Keywords: Auto Construction/Building Machine Tools, Metalworking and metallurgy Machinery Mining/Metals Transportation Trade show news Future Events