omniture

GAC MOTOR Tiba di Chile Dengan GS4, GS3 dan GA4nya, meningkatkan pengukuhan di Amerika Selatan dan Mempercepatkan Pengembangan Global

GAC MOTOR
2020-11-25 04:26 17

SANTIAGO, Chile, 25 November 2020 /PRNewswire/ -- Pada 19 November, satu acara pelancaran khas telah mewujudkan desas-desus dalam pasaran kereta Chile. Buat pertama kalinya, GAC MOTOR yang terkemuka memperkenalkan tiga blokbuster baru iaitu GS4, GS3 dan GA4 ke pasaran Chile, yang telah menarik banyak media dan pengguna di Chile. Hingga kini, lebih daripada 700 perintis jualan yang berkesan, dan 70 pesanan telah diterima daripada pelanggan; maklum balas pasaran yang sangat positif.

The luxurious launch event of three new blockbusters in Chile
The luxurious launch event of three new blockbusters in Chile

Sebelum acara pelancaran, media tempatan Chile teruja dengan tiga model baharu ini. Penyampai Chile yang terkenal, Juan Pablo Queraltó dan Macarena Sanchez bersama-sama menjadi pengacara untuk acara tersebut. Sebagai peminat kereta yang hebat, berdasarkan pengalaman mereka dalam perjalanan keluarga, mereka memperkenalkan jenama GAC MOTOR serta kelebihan unik GS4, GS3 dan GA4 kepada penonton.

Rangkaian kuasa cemerlang, penampilan bergaya yang direka oleh pakar antarabangsa dan kualiti bertaraf dunia menjadikan GS4 sebagai salah satu model SUV GAC MOTOR yang terlaris. Model terlaris ini terkenal dengan prestasi pemanduan yang sangat baik dan kualiti tahan lama dalam banyak pasaran di seluruh dunia. GS4 mempunyai ruang dalaman yang luas dengan saiz belakang terbaik 980mm dari kelas yang sama. Tempat duduk belakang boleh dibaringkan rata 180°, yang menjadikan ruang bagasi lebih besar daripada 1410L dan memenuhi permintaan ruang besar untuk perjalanan keluarga.

GS3, SUV klasik GAC MOTOR yang lain, juga popular di kalangan golongan muda. Ia membawa beberapa teknologi tinggi yang dibangunkan secara bebas oleh GAC MOTOR, termasuk kawalan pembakaran CCS yang dipatenkan. Selain itu, GS3 menampilkan skrin kawalan pusat warna penuh bersaiz 8 inci yang memberikan ruang dalaman kesan teknologi serta memberikan hiburan bernilai dan fungsi pintar.

GA4 merupakan satu-satunya model sedan yang diperkenalkan oleh GAC MOTOR ke pasaran Chile kali ini. Menggabungkan estetika reka bentuk GAC MOTOR iaitu "Lighting Sculpture 2.0" dan "Flying Dynamics", fungsi yang lancar dan penampilan bergaya memberi GA4 perubahan baharu. Badan dengan kepanjangan 4692mm memastikan corak yang mewah dan hebat. Ruang dalaman ini dilengkapi dengan fungsi penulenan udara PM2.5 untuk menjamin pengalaman perjalanan yang sihat.

Pada masa ini, GAC MOTOR telah mengukuhkan kehadirannya di 26 buah negara dan wilayah, berjaya memasuki pasaran Amerika Selatan. Pada masa akan datang, GAC MOTOR akan terus mempertingkatkan barisan produknya, mementingkan ketukangan dan perkhidmatan terbaik, serta memberikan pengalaman perjalanan yang menyenangkan kepada pelanggan antarabangsa.

 

 

Source: GAC MOTOR
Keywords: Auto Computer/Electronics Transportation Corporate Expansion New products/services