omniture

Yadea Scoots tembusi Pasaran Switzerland dan Amerika Latin dengan Beberapa Kedai Utama Serba Baharu

Yadea
2021-01-07 10:35 31

WUXI, China, 7 Januari 2021 /PRNewswire/ -- Yadea Technology Group Co., Ltd ("Yadea", 01585.HK), jenama e-basikal berenjin (moped) yang terkemuka di China telah melancarkan kedai-kedai utama di Switzerland serta di beberapa buah negara di Amerika Latin, iaitu Paraguay, Bolivia, Ecuador, Peru, El Salvador dan Venezuela. Pembukaan baharu ini menonjolkan satu lagi kejayaan cemerlang dalam perniagaan skuter elektrik antarabangsa Yadea, tatkala ia mendorong ke hadapan dalam pengembangan globalnya.

Yadea's Global Flagship Stores
Yadea's Global Flagship Stores

"Penembusan Yadea yang membuahkan hasil ke pasaran Switzerland dan Amerika Latin merupakan satu pencapaian penting dalam pengembangan global kami," kata Heidi, Pengurus Besar Yadea Export & Import Co., Ltd., "Menerusi kelebihan teknologi kami, skuter elektrik Yadea telah memenuhi piawaian kejuruteraan, kualiti dan keselamatan tertinggi dunia, memberikan kami daya saing yang luar biasa baik dari segi kepantasan mahupun kos pembangunan produk. Kami komited untuk meluaskan jejak kami di Eropah, Amerika Latin dan seluruh pelosok dunia untuk menyediakan perkhidmatan kepada kumpulan pelanggan yang semakin berkembang yang memerlukan pengangkutan yang mampu milik dan mesra alam selain khidmat pelanggan Yadea cemerlang yang turut diberikan bersamanya."

Yadea bukan sahaja membina rantaian bekalan global yang lengkap, tetapi turut memeterai perkongsian dengan 16 pembekal global yang terkemuka seperti Panasonic Jepun, Bayer Jerman dan Berger Sweden. Tambahan pula, ia mempunyai tujuh pangkalan pengeluaran di Vietnam dan negara-negara serta wilayah-wilayah lain, dengan produk-produk dieksport ke 88 negara termasuk Amerika Syarikat dan Jerman.

Yadea telah memperoleh sejumlah 763 paten (termasuk 36 reka cipta), merintis teknologi bateri grafin yang utama dalam industri serta memiliki keupayaan termaju dalam sistem kuasa, sistem tenaga, sistem pintar dan teknologi dimanusiakan. Dari segi komponen elektrik teras kenderaan elektrik, Yadea membangunkan sendiri motor kuasa jalur lebar GTR, motor dipasang pada sisi, motor AAT dan banyak lagi, terus menaik taraf dan mengulangi teknologi motor bagi menggalakkan kejayaan berterusan dalam kecekapan kuasa serta tenaga kenderaan elektrik.

Yadea memanfaatkan penyelidikan dan pembangunan (R&D) dan kelebihan teknologinya untuk mencipta penyelesaian mobiliti elektrik tempatan yang disesuaikan untuk Eropah serta negara-negara di seluruh dunia. Bagi pelanggan Eropah, Yadea membangunkan C1S berkualiti tinggi, yang dilengkapi dengan tiga ciri utama. Basikal berenjin elektrik gaya retro dan direka oleh KISKA ini, yang merupakan pemenang Reddot 2020, menonjolkan reka bentuk dan badan yang elegan, kemuncak daripada usaha pembangunan selama tiga tahun. Ia dikuasakan oleh sistem pengurusan pintar, dengan perlindungan keselamatan tahap malam untuk bateri. Sementara itu, penyelesaian integrasi tanpa kunci pintarnya membolehkan penderiaan automatik, dengan cip pintar yang merealisasikan bukaan kunci yang lancar apabila pemilik berada berdekatan.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi:
Facebook: YADEAIG/YADEA_global
Twitter: YADEA

Latar Belakang Yadea 

20 tahun yang lalu, Yadea memasang impian mesra alam untuk memelihara alam sekitar di bumi yang kita diami ini. Wawasan Yadea adalah untuk merevolusikan industri pengangkutan menerusi generasi baharu produk perjalanan tanpa emisi.

Source: Yadea
Related Stocks:
HongKong:1585
Keywords: Auto Retail Transportation Corporate Expansion