omniture

Dongguan 3F Keluarkan Laporan Trend Antarabangsa Warna Perabot Fesyen 2021-2022

International Famous Furniture Fair (Dongguan)
2021-03-18 12:00 103

DONGGUAN, China, 18 Mac 2021 /PRNewswire/ -- Pameran Perabot Terkenal Antarabangsa ke-45 (Dongguan) ("Dongguan 3F") dan rakan kongsi strategiknya China Fashion & Color Association mengeluarkan laporan Trend Antarabangsa Warna Perabot Fesyen 2021-2022 (2021-2022 International Trend of Fashion Furnishings Color) pada 16 Mac.

Dongguan 3F Releases 2021-2022 International Trend of Fashion Furnishings Color Report
Dongguan 3F Releases 2021-2022 International Trend of Fashion Furnishings Color Report

Dalam penerokaannya mengenai trend utama musim baharu ini, laporan tersebut memanfaatkan penyelidikan komprehensif bagi membongkar pandangan mengenai pergerakan utama yang melanda industri perabot, melihat peralihan dari segi corak penggunaan, reka bentuk dan estetika, perkembangan politik, ekonomi dan budaya. peristiwa global dan topik sosial hangat silang budaya. Melalui analisis yang meluas ini, laporan berkenaan mengenal pasti perubahan utama dari segi motivasi pengguna. Tatkala pengguna berkembang daripada seseorang yang didorong oleh pertimbangan praktikal kepada seseorang yang mengejar kepuasan emosi, set baharu keperluan dan aspirasi baru muncul ditetapkan untuk membimbing hala tuju industri tersebut selama beberapa tahun akan datang.

Dengan aspirasi emosi memainkan peranan yang semakin besar berbanding sebelum ini dari segi keputusan pembelian, nilai pengguna baharu menentukan keperluan dan mempengaruhi trend dan estetika baru muncul. Oleh yang demikian, laporan 2021-2022 International Trend of Fashion Furnishings Color mengenal pasti empat trend warna utama – Naturalisme, Persepsi Positif, Keseimbangan Pemikiran dan Elemen Ringkas.

Untuk memberi bimbingan bagi aplikasi industri, laporan tersebut mengintegrasikan kemajuan teknologi terkini dalam ramalan trendnya bagi membuka laluan untuk senario reka bentuk kreatif. Dilengkapi dengan analisis trend dan papan warna bagi tujuan inspirasi dan merealisasikan aplikasi, laporan tersebut mendedahkan pembangunan industri utama dari pelbagai sudut dan pertimbangan. Ia bukan sahaja mendedahkan wawasan berpandangan jauh mengenai trend warna tetapi ia juga memberi implikasi produk, mendayakan aplikasi reka bentuk kehidupan-sebenar dan meningkatkan daya saing perusahaan yang beroperasi dalam industri tersebut.

Memandangkan tingkah laku dan tabiat pengguna terus berkembang, orang ramai tidak lagi berpuas hati dengan fungsi sahaja. Mereka bercita-cita agar keperluan dari segi emosi dipenuhi, memberi perhatian nilai yang dibawa oleh warna terang dan bahan luar biasa. Laporan 2021-2022 International Trend of Fashion Furnishings Color dikeluarkan di Pameran Kreativiti Aplikasi Reka Bentuk Warna, Bahan dan Kemasan (CMF) di Dongguan 3F tahun ini. Pameran CMF terletak di Dewan 5.2- 6.2 di Pusat Pameran Antarabangsa Moden Guangdong yang memberi tumpuan pada reka bentuk ruang dan trend warna, mengintegrasikan CMF dengan jenama-jenama perabot dan tekstil rumah yang terkenal.

Diadakan antara 15-19 Mac, 3F tahun ini merupakan platform pameran dan perdagangan lengkap yang memanfaatkan kelebihan yang berbeza daripada industri perabot Dongguan.

http://mar.gde3f.com/

Hubungi:
Jabatan Antarabangsa
+86-0769-85989921
fbf@gde3f.com

Source: International Famous Furniture Fair (Dongguan)
Related Links:
Keywords: Construction/Building Furniture & Furnishings Household/Consumer/Cosmetics Publishing/Information Service New products/services Survey, Polls & Research Trade show news