omniture

Pelancaran Tema Strategik EURO 2020 Hisense dan Produk U7 Pertama Dunia

Hisense
2021-03-26 06:00 68

SHANGHAI dan QINGDAO, China, 26 Mac 2021 /PRNewswire/ -- "Mengadakan EURO 2020 pada bulan Jun tahun ini seperti yang dijadualkan akan menjadi acara sukan besar-besaran yang pertama selepas pandemik coronavirus yang pastinya akan mengakibatkan penilaian khalayak 'bersifat serangan balas', dengan kuasa letusan yang hebat." Pada 24 Mac, di Persidangan Pelanggan Hisense dan Persidangan Pelancaran Strategik EURO 2020 yang diadakan di Shanghai, China, Tang Qian, Timbalan Pengurus Besar Jabatan Pengurusan Jenama Hisense Group, melancarkan secara rasmi tema pemasaran strategik EURO 2020 untuk China: "Hi Champion".

'Hi', singkatan daripada Hisense, bertujuan untuk memberi penghormatan kepada pengguna dan rakan kongsi; 'Champion' bukan sahaja menjelaskan kelebihan utama dan kedudukan pasaran Hisense dalam kategori serta industri utama, tetapi juga kegigihan dan keteguhan Hisense terhadap kualiti juara dan teknologi juara.

Pada hari yang sama, Hisense turut melancarkan secara rasmi matriks TV U7 tersuai baharu sempena ulang tahun ke-60 EURO di dunia. Fisher Yu, Presiden Hisense Visual Technology, mengumumkan bahawa TV siri U7 Hisense akan menjadi TV item dengan jualan paling laris di dunia dalam sejarah, yang menjadi generasi klasik dan legenda.

U7G-PRO Hisense ialah TV ULED XDR pertama dunia dengan 5 kali ganda julat dinamik daripada TV biasa dan dengan kecerahan puncak sehingga 1633 nit, mempersembahkan tahap TV 4k tertinggi di dunia. Sementara itu, TV U7 Hisense baharu akan dilengkapi dengan generasi baharu cip pemprosesan imej—cip Kualiti Gambar Hebat U+ Cip Pemprosesan Video Digital, daripada adegan hingga pemprosesan metadata sasaran, prestasinya adalah 100% lebih baik berbanding generasi ketiga.

Sebagai TV unggulan gred pertandingan, siri U7G Pro Hisense menyokong teknologi seperti Medan Hijau AI, Mod Jangan Ganggu, Paparan AI, Paparan Berbilang Pandangan dan Paparan Gambar-dalam-Gambar bagi membantu peminat menonton permainan secara imersif.

U7, item juara bagi EURO 2020, dilihat oleh industri perkakas rumah Cina sebagai satu penaiktarafan utama dari segi kekuatan komprehensif melibatkan perkakasan, cip kualiti gambar dan keupayaan kawalan cahaya. TV baharu siri U7G Hisense telah diprapesan secara rasmi.

Mulai tahun 2016 hingga 2018 menuju EURO 2020, Hisense terus menaja acara sukan terkenal yang merupakan sesuatu yang belum pernah terjadi antara syarikat-syarikat Cina. Pada tahun 2020, hasil luar negara Hisense mencecah RMB 54.8 bilion, meningkat sebanyak 18.6% berbanding tahun sebelumnya.

Pada tahun 2021, teras strategi "Integrasi Pertumbuhan Jenama dan Jualan" Hisense adalah untuk memanfaatkan pemasaran acara antarabangsa terkenal dan memberi tumpuan pada penjualan produk item teras. Sebelum ini, Coca-Cola, Samsung, Sony dan jenama-jenama global terkenal yang lain telah meningkat dengan pesat daripada "syarikat-syarikat nasional" kepada "syarikat-syarikat global" dengan menaja acara-acara utama.

 

Source: Hisense
Related Stocks:
HongKong:0921 OTC:HNKLY Shanghai:600060 Shenzhen:000921
Related Links:
Keywords: Computer Hardware Computer/Electronics Consumer Electronics Electronic Components Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Sporting Events Sports New products/services