omniture

MONOPOLY DREAMS(TM) Hong Kong Umum Menangi Anugerah Merit dalam Kategori Anugerah Pemegang Lesen Terbaik Anugerah Pelesenan Hong Kong

MONOPOLY DREAMS
2021-04-12 11:35 53

HONG KONG, 12 April 2021 /PRNewswire/ -- MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia telah memenangi Anugerah Merit dalam kategori "Anugerah Pemegang Lesen Terbaik" Anugerah Pelesenan Hong Kong. Jawatankuasa Pengadilan memuji kreativiti inovatif MONOPOLY DREAMS™, yang bijak dalam memanfaatkan elemen klasik Monopoly, dengan penekanan terhadap pengalaman interaktif untuk menonjolkan tempat-tempat pelancongan yang sesuai untuk semua umur.  MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong tidak lama lagi akan berkembang sebagai destinasi "mesti dikunjungi" untuk pelawat tempatan dan asing sejak perasmiannya pada 26 Oktober 2019. Namun, bersama-sama dengan rakyat Hong Kong, MONOPOLY DREAMS™ telah melalui masa yang sukar sejak pembukaannya. Tenaga kerjanya telah berusaha dengan terbaik untuk menyediakan perkhidmatan terbaik dengan alam sekitar yang paling bersih, Memenangi Anugerah ini sangat bermakna kerana ini ialah pengiktirafan seluruh industri terhadap kerja MONOPOLY DREAM™, menandakan kesukaran akan berlalu, dan masa yang baik akan menyusul!

Mr Monopoly menetap di Rumah Agamnya di Victoria Peak Hong Kong
Mr Monopoly menetap di Rumah Agamnya di Victoria Peak Hong Kong

 

Permainan interaktif dengan hadiah Interactive games with sumptuous prizes
Permainan interaktif dengan hadiah Interactive games with sumptuous prizes

Menerapkan "Piawaian Tertinggi" untuk mengalu-alukan pengunjung dari seluruh dunia

Untuk memerangi epidemik ini yang mungkin akan kekal, sepasukan kakitangan menerapkan pengawasan keselamatan "Piawaian Tertinggi" untuk meminimumkan risiko jangkitan virus. Langkah-langkah yang merangkumi teknologi membunuh hubungan mikrob peringkat nanometer yang berteknologi tinggi sebagai penyelesaian dalaman dan luaran 24 jam tempat; penjarakan sosial dan kawalan kumpulan ramai (aliran pengunjung) yang ketat untuk mengurangkan risiko sentuhan fizikal yang rapat; prosedur membersih dan pensterilan untuk perlawanan yang khusus. Pengunjung perlu memberi pernyataan kesihatan mereka, melaporkan status kesihatan individu. Juga, anggota kakitangan melakukan pembersihan dan prosedur penyahjangkitan yang ketat untuk memastikan kepuasan dan ketenangan pengunjung.

Teknologi Penayang Holografik dan Somatosensori 4D Untuk Mempersembahkan Elemen Utama Papan Monopoly dengan sempurna

MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong – Astaka bertemakan Monopoly yang pertama di dunia dilengkapi dengan AR, teknologi hologram dan Somatosensori 4DX untuk memperlihatkan dengan jelas elemen utama Monopoly seperti Bank, kad Surat Ikatan Hak Milik, Token, Kerja Air, Syarikat Elektrik, kad Peluang, dan lain-lain. Sebagai tambahan, beberapa titik pemeriksaan dengan elemen Monopoly klasik dan tempat-tempat swafoto dengan watak-watak utama juga telah disediakan. Memasuki tempat ini, pengunjung dibeli untuk serta merta menaiki lif khusus En. Monopoly untuk mengunjungi Rumah Agam beliau, di mana pengunjung dapat mengagumi koleksi bernilai beliau dari seluruh dunia. Meninggalkan Rumah Agam beliau, terdapat terowong "Pass Go" rahsia, yang boleh membawa pengunjung memasuki dan terpukau pada Bandaraya Monopoly Bertema Papan Mainan Monopoly Bersaiz Penuh. 

Pengesyoran istimewa datang dengan Stesen Keretapi Wayang 4DX yang membolehkan pengunjung memanjakan diri dalam pertempuran menarik antara En. Monopoly dan Pencuri Berlian. Terdapat banyak kesan khas seperti kesan semasa getaran, gegaran, cahaya, bau, kabus, angin dan udara untuk dialami pengunjung sambil menonton filem. Sebaik memasuki Bank Utama, pengunjung akan dilanda oleh ribut Nota Wang Monopoly! Menyamba sebanyak mungkin Wang yang mereka boleh sebagai cenderamata dalam masa yang terhad! Nota Wang ini juga boleh digunakan untuk menebus makan ringan atau hadiah di kedai-kedai Monopoly.

Pesta persendirian dan acara korporat juga dialu-alukan. Hubungi pasukan pemasaran kami dan maklumkan kepada mereka apa yang anda inginkan, dan mereka akan melakukan selebihnya untuk membawakan anda "Impian Monopoly" anda sendiri.

Untuk butiran lanjut Astaka Tema dan saluran tiket, sila kunjungi laman web rasmi MONOPOLY DREAMS™ Hong Kong: www.monopolydreams.com

Source: MONOPOLY DREAMS
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Household/Consumer/Cosmetics Toys Travel Awards Licensing/marketing agreements