omniture

Dilantik sebagai pembekal produk untuk EKSPO China Pavilion buat kali kedua, ARROW memdedahkan produk baharunya untuk EKSPO Dubai 2021

Arrow Home Group
2021-04-16 22:41 435

BEIJING, 16 April, 2021 /PRNewswire/ -- Pada 13 April, majlis pelancaran produk "Berkualiti Tinggi, Pilihan Dunia —— ARROW·EKSPO Dubai 2021 Persidangan Pelancaran Produk Baharu" diadakan di Beijing dengan gabungan teknologi XR dan penstriman. Ini adalah kali pertama industri perabot mengadakan persidangan pelancaran dengan menggunakan teknologi XR. Sementara itu, ini adalah persidangan penting yang pertama bagi ARROW untuk memulakan pameran di EKSPO Dubai selepas diberikan gelaran "pembekal barang sanitari porselin untuk EKSPO Dubai China Pavilion 2020". Dengan teknologi XR technology, ARROW melancarkan siri produk baharunya untuk EKSPO Dubai, antaranya V8-Leo, S6-Relax Super Clean Intelligent Toilet, siri pemercik thermostat Veah, siri penyesuai ruang Jiangnan, porselin Premium Custom Pure-color dll. Di samping itu, ARROW mengumumkan strategi global dan rancangan penerapan 10 tahun ke luar negara, yang menunjukkan visi kehidupan pintar yang bercita-cita tinggi pada masa hadapan.

“A Make in China, A Select of the World--Arrow New Product Launch for 2021 World Expo Dubai”
“A Make in China, A Select of the World--Arrow New Product Launch for 2021 World Expo Dubai”

Meninjau kembali ke EKSPO Milan 2015, ARROW dilantik sebagai pembekal barang sanitari porselin dan ubin seramik untuk China Pavilion. Dan pada tahun 2019, ARROW kembali ke EKSPO, menjadi "pembekal barang sanitari porselin untuk EKSPO Dubai China Pavilion 2020". Kedua-dua anugerah kehormatan ini bukanlah lencana untuk ARROW membuktikan kepada seluruh dunia tentang inovasi teknologi dan kualiti tingginya, tetapi tiket untuk ARROW berdiri di pentas antarabangsa untuk mencabar dan mengambil peluang. Dengan platform EKSPO Dubai, dalam 10 tahun akan datang, ARROW akan dapat mempercepatkan tindakan penerapan antarabangsanya, mencurahkan usaha ke negara-negara di bawah Inisiatif Jaluran dan Jalan, dan meletakkan keutamaan ke pasaran Timur Tengah untuk menembus ke pasaran global.

Buf Berteknologi Tinggi, Debut Produk Baharu di EKSPO

Menggabungkan kesihatan yang dijamin oleh teknologi, bahan dan reka bentuk produk, empat teknologi anti bakteria pembersih sendiri, ARROW menggunakan kawalan pintar untuk menggabungkan kepintaran, kesihatan, perlindungan persekitaran kepada kehidupan rumah, yang akan membuka era super bersih untuk dunia.

Source: Arrow Home Group
Keywords: Furniture & Furnishings Home Improvement Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail New products/services Trade show news