omniture

Karya agung permainan mudah alih Kingdom Heroes M dilancar secara rasmi semasa acara lintasan iOS dan Android bermula

USERJOY
2021-04-20 19:03 38

TAIPEI, 16 April 2021 /PRNewswire/ -- Pembangun permainan Taiwan utama USERJOY melancarkan versi global jenama permainan mudah alihnya "Kingdom Heroes M". Permainan tersebut dilancarkan secara rasmi pada hari ini (15 April). Semasa tempoh acara sambutan, apabila pemain mencipta suatu watak, mereka boleh mendapatkan "War Soul Prize", yang memberi peluang kepada pemain untuk menjelma menjadi salah seorang jeneral Three Kingdoms dan mendapat kuasa pertempuran yang hebat. Selain itu, pegawai berkenaan berkolaborasi dengan pada platform e-dagang Youbeli bagi melancarkan kerjasama silang industri, menyediakan khazanah maya permainan bernilai lebih 1 juta NTD dan kupon. Diharapkan agar kesemua pemain dapat menikmati versi global permainan mudah alih "Kingdom Heroes M".

Karya agung permainan mudah alih Kingdom Heroes M dilancar secara rasmi semasa acara lintasan iOS dan Android bermula
Karya agung permainan mudah alih Kingdom Heroes M dilancar secara rasmi semasa acara lintasan iOS dan Android bermula

Legenda Kingdom Heroes masih lagi jelas dengan kesungguhan dan inspirasi lebih 10,000 pemain yang berhimpun secara dalam talian untuk berperang di State War. Karya agung permainan dalam talian ini kembali dengan penampilan "Kingdom Heroes M" yang membolehkan pemain sekali lagi merasai keterujaan State War yang benar-benar berskala besar pada telefon bimbit mereka! Versi antarabangsa kini tersedia, bagi membolehkan pemain kebangsaan dan luar negara untuk berperang di State War tanpa sempadan. Ayuh kita menyeru rakan seperjuangan pada tahun-tahun berkenaan untuk menyertai "Kingdom Heroes M" dan berusaha untuk sekali lagi meraih penghormatan.

Sehingga 20 Mei, apabila membuat pesanan di gedung pada platform Youbeli, pemain boleh mendapatkan khazanah maya terhad "Kingdom Heroes M"; apabila mengambil bahagian dalam acara Halaman Peminat rasmi "Kingdom Heroes M", peminat akan menerima kupon terhad untuk pada platform Youbeli. Kombinasi antara permainan mudah alih dan kumpulan berbeza pada platform e-dagang berjanji untuk memberikan perkhidmatan yang lebih lengkap kepada pengguna.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi:

[Laman sesawang rasmi] https://sgc.userjoy.com/
[Halaman pra-log masuk] https://sgc.userjoy.com/event/khm_preregister/index.php
[Google Play] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.userjoy.sgc.sea
[App Store] https://apps.apple.com/app/id1529559020
[Halaman Peminat Rasmi https://www.facebook.com/KingdomHeroesM
[Instagram Rasmi ] https://www.instagram.com/kingdomheroesm/

Source: USERJOY
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Multimedia/Online/Internet Telecommunications New products/services