omniture

Huawei SmartLi UPS Menang sebagai Finalis dalam "Best of Show Award" di Interop Tokyo 2021

Huawei
2021-04-21 21:18 159

TOKYO, 21 April 2021 /PRNewswire/ -- Tanggal 14 April, di Interop Tokyo 2021, Huawei SmartLi UPS Menang sebagai Finalis dalam "Best of Show Award". Huawei SmartLi UPS ialah salah satu produk utama kuasa digital, menampilkan Keandalan Ultra-tinggi, Ketumpatan Kuasa Ultra-tinggi, Kecekapan Ultra-tinggi dan Kecerdasan Hebat dalam industri.

Huawei SmartLi UPS Menang sebagai Finalis dalam "Best of Show Award"
Huawei SmartLi UPS Menang sebagai Finalis dalam "Best of Show Award"

Di upacara penyampaian Anugerah, hakim-hakim benar-benar mengiktiraf daya inovatif penyelesaian Huawei SmartLi UPS yang memperlihatkan usaha dan pencapaian yang diraih oleh Huawei dalam sistem bekalan kuasa dan pengedaran pusat data.

"Huawei telah mencapai inovasi digital dalam sistem bekalan kuasa dan pengedaran pusat data. Ia menggunakan pengurusan visualisasi pautan penuh dan penyelenggaraan prediktif pintar bagi memastikan keandalan tinggi pusat data. Di samping itu, topologi yang inovatif dan reka bentuk pelesapan haba yang sangat baik memaksimumkan ketumpatan dan kecekapan kuasa. Selain itu, SmartLi menggunakan teknologi penyamaan arus aktif yang membolehkan penggunaan hibrid bateri lama dan baharu. Semua ini menunjukkan kekuatan inovatif Huawei. Pada masa akan datang, kami mengharapkan lebih banyak produk dan penyelesaian daripada Huawei."

Huawei di Interop Tokyo 2021
Huawei di Interop Tokyo 2021

Kawasan Pameran ShowNet merupakan sorotan bagi pameran Interop tahunan. Huawei memperkenalkan SmartLi UPS ke kawasan pameran untuk membekalkan kuasa kepada peranti demonstrasi di lapangan, memastikan saling sambungan peranti daripada berbilang vendor di kawasan pameran. Di Interop Tokyo 2021, Huawei SmartLi UPS telah menunjukkan kekuatannya.

Ciri 1: Keandalan Ultra-tinggi 

Huawei SmartLi UPS menggunakan Litium Ferum Fosfat yang lebih stabil dan ia tidak memerlukan pemeriksaan rutin, tidak menghasilkan oksigen dan api sekiranya berlaku larian terma, maka ia lebih andal. Selain itu, dengan mengintegrasikan teknologi digital maju, parameter seperti voltan, arus, status suis dan suhu nod utama dapat dipantau pada masa sebenar dan status tidak normal dapat dipaparkan yang menjadikannya lebih mudah untuk mengesan kerosakan. Di samping itu, aplikasi sistem BMS tiga lapisan melaksanakan pengurusan yang lebih baik bagi memastikan keandalan bateri litium.

Ciri 2: Ketumpatan Kuasa Ultra-tinggi 

Berbanding dengan penyelesaian UPS bateri asid-plumbum biasa, Penyelesaian Huawei SmartLi UPS menjimatkan jejak sebanyak lebih daripada 60% dengan cara hujung-ke-hujung. Ia tidak memerlukan penggantian dalam tempoh 10 tahun yang dapat mengurangkan OPEX pusat data dengan banyaknya.

Ciri 3: Kecekapan Ultra-tinggi  

UPS modular Huawei mempunyai kecekapan tinggi iaitu 97% dalam mod pelurus-penyongsang. Modul tersebut menggunakan teknologi hibernasi bagi mencapai kecekapan beban ringan. Mod dalam talian pintar yang baru dilancarkan ini mempunyai kecekapan tinggi 99%, dapat mencapai kecekapan beban penuh dan memastikan bekalan kuasa berkualiti tinggi tanpa gangguan.

Ciri 4: Kecerdasan Hebat  

Huawei SmartLi UPS menerima pakai teknologi pintar secara inovatif untuk meramalkan jangka hayat kapasitor, jangka hayat kipas, suhu nod utama, kapasiti bateri dan sebagainya. Ia mengubah proaktif pasif kepada penyelenggaraan prediktif. Di samping itu, SmartLi menggunakan teknologi penyamaan arus aktif yang membolehkan penggunaan hibrid bateri lama dan baharu. Berfungsi bersama UPS modular Huawei, SmartLi UPS menyokong pengembangan kapasiti fleksibel yang dapat mengurangkan risiko pelaburan dan TCO.

Memandang ke hadapan, Huawei akan terus melaksanakan inovasi teknologi yang berterusan dan membantu pelanggan membina pusat data generasi seterusnya yang ringkas, mesra alam, pintar dan andal.

Latar Belakang Huawei 

Ditubuhkan pada tahun 1987, Huawei ialah penyedia global yang terkemuka bagi infrastruktur teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) dan peranti pintar. Kami memiliki lebih daripada 197,000 pekerja dan kami beroperasi di lebih daripada 170 negara dan wilayah bagi menawarkan perkhidmatan kepada lebih daripada tiga bilion orang di serata dunia.

Misi dan visi kami adalah untuk membawa kemudahan digital kepada setiap orang, rumah dan organisasi demi dunia pintar yang terhubung sepenuhnya. Bagi mencapai tujuan ini, kami akan mendorong ketersambungan merata dan menggalakkan akses yang sama rata kepada rangkaian; membawakan infrastruktur awan dan kecerdasan buatan ke empat pelosok dunia bagi menyediakan kuasa pengkomputeran unggul di tempat dan ketika anda memerlukannya; membina platform digital untuk membantu semua industri dan organisasi menjadi lebih tangkas, cekap dan dinamik; menetapkan semula pengalaman pengguna dengan AI, bagi menjadikannya lebih diperibadikan buat orang ramai dalam segenap aspek kehidupan mereka, sama ada mereka berada di rumah, di pejabat atau di mana-mana. Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi Huawei secara dalam talian di www.huawei.com atau ikuti kami di:

http://www.linkedin.com/company/Huawei 
http://www.twitter.com/Huawei 
http://www.facebook.com/Huawei 
http://www.youtube.com/Huawei 

Source: Huawei
Keywords: Computer/Electronics Electronic Components Internet Technology Telecommunications Awards Trade show news