omniture

Goongbe Menang 'Anugerah Jenama Baharu 2021' dalam Kategori Bayi & Kanak-kanak Tmall Global

Dianugerahkan oleh platform edagang terbesar China… melakukan lonjakan untuk menjadi jenama global
- Dianjurkan oleh platform ODP terbalik China, Tmall Global, Goongbe ialah satu-satunya jenama penjagaan kulit yang memenangi 'Anugerah Jenama Baharu' dalam kategori Bayi & kanak-kanak
- Diiktiraf atas pencapaian hebatnya, termasuk menduduki kedudukan No.1 dalam 'penjagaan kulit dan pembersihan untuk bayi' dan melangkaui jualan sebanyak KRW 1.8 bilion dalam tempoh 8 bulan pembukaannya

Goongbe
Zero to Seven
2021-04-27 09:00 69

SEOUL, Korea Selatan, 27 April 2021 /PRNewswire/ -- Jenama penjagaan kulit naturalisme premium Zero to Seven, Goongbe, memenangi 'Anugerah Jenama Baharu 2021' dalam kategori Bayi & Kanak-kanak di 'Persidangan Peniaga Tmall Global Kategori Ibu dan Bayi 2021' yang dianjurkan oleh Tmall Global China. Goongbe ialah satu-satunya jenama penjagaan kulit yang menang dalam kategori bayi.

Goongbe menang 'Anugerah Jenama Baharu 2021' dalam kategori Bayi & Kanak-kanak Tmall Global
Goongbe menang 'Anugerah Jenama Baharu 2021' dalam kategori Bayi & Kanak-kanak Tmall Global

Tmall Global ialah platform untuk pembelian langsung luar negara terbalik Tmall, platform edagang yang diurus oleh Alibaba Group dan yang terbesar di China. Ia menganugerahkan Anugerah Jenama Baharu kepada jenama-jenama yang mendapat markah tinggi dalam pelbagai kriteria termasuk penjualan, pilihan jenama dan kepuasan pelanggan daripada jenama-jenama yang baru menyertai platform tersebut sepanjang tahun lalu (April 2020 hingga Mac 2021).

Sejak pembukaan kedai unggulan Tmall Global pada bulan Julai 2020, Goongbe telah menduduki kedudukan no.1 dalam kategori penjagaan kulit bayi baharu dan mencapai jualan sebanyak lebih daripada KRW 1.8 bilion dalam tempoh 8 bulan. Goongbe menjelaskan bahawa jenama tersebut meraih jualan sekitar KRW 500 juta semasa Hari Bujang tahun lalu, menunjukkan pertumbuhan pesat berbanding dengan jenama-jenama lain yang dianggap sebagai aspek penting dalam memenangi anugerah ini.

Produk unggulan Goongbe 'Moisture Cream' dan 'Waterful Sun Lotion', terutamanya, meraih populariti yang sensasi dalam kalangan pengguna Cina, lalu mendorong pertumbuhan jualan jenama tersebut. 'Moisture Cream' ialah krim yang sangat lembap dan mengandungi bahan unik jenama tersebut Oji Relief Complex dan memberi kesan pelembapan yang bertahan selama 48 jam. Lebih daripada 30,000 unit 'Moisture Cream' terjual di Tmall Global sahaja pada tahun lalu. 'Waterful Sun Lotion' ialah pelindung matahari fizikal 100% yang melindungi kulit daripada sinar UV, sambil menyentuh kulit dengan ringan semasa disapu.

Seorang anggota Goongbe berkata, "Kami memenangi penghormatan anugerah ini hasil daripada hebahan lisan dalam kalangan pengguna yang berpengalaman menggunakan produk Goongbe dan sokongan mereka biarpun telah membuka kedai unggulan Tmall Global kami hanya beberapa bulan," dan menambah, "kami akan memantapkan kedudukan kami sebagai salah satu jenama bayi & kanak-kanak utama di China dengan membezakan barisan produk mengikut ciri-ciri platform pengedaran dan menjalankan aktiviti pemasaran yang agresif."

Goongbe diiktiraf sebagai jenama penjagaan kulit no.1 yang mantap dalam industri Bayi-kanak-kanak yang menawarkan produk yang selamat kepada pengguna di Korea, terbukti oleh pencapaian seperti memenangi Awards kategori 'penjagaan kulit untuk bayi' National Brand Awards selama tiga tahun berturut-turut sejak tahun 2019.

Source:
Goongbe
Zero to Seven
Related Stocks:
Korea:159580
Keywords: Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Awards