omniture

Ayuh Berubah!

GAC MOTOR
2021-05-14 03:02 1175

GUANGZHOU, China, 14 Mei 2021 /PRNewswire/ -- Hari ini menandakan tarikh pelancaran slogan dan nilai jenama baharu GAC MOTOR yang menentukan arah strategik syarikat maju ke hadapan: AYUH BERUBAH!

 

Mencipta kenderaan hebat merupakan keutamaan usaha GAC MOTOR. Walau bagaimanapun, syarikat ini menyasarkan untuk melangkah lebih jauh: berusaha untuk menerobos sempadan baharu dalam teknologi, reka bentuk, dan penyelidikan, dan untuk mewujudkan nilai dan perubahan bermakna dalam kehidupan pelanggan.

"AYUH BERUBAH!" merangkumi etos dan hala tuju GAC MOTOR, yang memfokuskan pada kemajuan melalui perubahan: iaitu, menjalankan penyelidikan dan inovasi teknologi canggih membolehkan syarikat ini membangunkan kenderaan Cina yang dibuat dengan baik.

Nilai Jenama

Empat konsep utama berada di tengah-tengah nilai jenama baharu GAC MOTOR: Ketukangan; Q/D/R (kualiti, ketahanan, kebolehpercayaan) inovasi teknologi; dan sambungan.

Untuk mempraktikkan ketukangan dengan sepenuhnya, GAC MOTOR sentiasa berhasrat untuk melangkaui jangkaan dan kecemerlangan dalam setiap perincian; inilah yang menghasilkan produk berkualiti tinggi dengan nilai yang berkekalan dan memberikan pengalaman yang lebih menyeronokkan buat pelanggan. 

Kualiti, Ketahanan dan Kebolehpercayaan menyusul dengan mudah hasil daripadanya. Setiap kenderaan GAC MOTOR diuji secara meluas, ditunjukkan oleh lebih daripada 4 juta kilometer pengujian yang dipertingkat yang dikendalikan oleh syarikat setakat ini. Setiap model dijangka dapat mengekalkan kualitinya selama 240,000 kilometer dan 10 tahun perjalanan. 

Inovasi teknologi merupakan perkara yang membolehkan syarikat bersaing di peringkat antarabangsa. Berbilion yuan telah disalurkan ke Pusat R&D GAC di Detroit, Silicon Valley, Shanghai dan Guangzhou. Oleh kerana syarikat begitu kuat mendorong ke arah elektrifikasi, pusat-pusat ini memberikan hasil yang menggembirakan, seperti "silikon span" yang secara drastik telah mengurangkan berat dan masa pengecasan bateri litium.  

Akhir sekali, membina hubungan kepercayaan dengan pasaran tempatan merupakan bahagian penting tahap pembangunan jenama baharu GAC MOTOR. 3 pasukan baharu telah dihantar ke Hong Kong, Rusia dan Timur Tengah, dan bilik pameran telah dibuka di seluruh dunia. GAC MOTOR telah menyaksikan kejayaan di Chile, yang membuka 7 lokasi baharu, dan Arab Saudi, yang tahun ini mencapai kejayaan 10,000 unit terjual. Semua ini merupakan contoh yang menggalakkan untuk meningkatkan kepercayaan global terhadap jenama GAC MOTOR. 

GAC MOTOR berada dalam posisi kekuatan baharu dan melihat syarikatnya hari ini bukan hanya sebagai pengeluar kereta, tetapi juga wakil kekuatan pertukangan China. Daripada menunggu masa depan berlaku, GAC MOTOR dan pemandu mendorong diri untuk bertindak untuk membentuk masa depan: kepada "AYUH BERUBAH!" realiti mereka. 

 

Source: GAC MOTOR
Keywords: Advertising Auto Computer/Electronics Transportation