omniture

AlphaESS melancarkan produk dan program baharu di Persidangan & Pameran Tenaga Pintar 2021

AlphaESS
2021-05-17 10:00 259

SYDNEY, 17 Mei 2021 /PRNewswire/ - Pada 12 Mei  dan 13  2021, AlphaESS melancarkan penyelesaian kediaman dan komersial penyimpanan tenaga terbaharunya dan Program Alpha Installer Network (AIN) di Persidangan & Pameran Tenaga Pintar, Australia.  

Produk
Produk

Produk akan datang

Beberapa teknologi terkini telah didedahkan dan tersedia untuk umum, yang juga akan dilancarkan di tempat-tempat lain di dunia dalam beberapa bulan mendatang. Produk ini merangkumi stesen janakuasa mudah alih, penyelesaian kediaman Semua-dalam-satu baharu, dan penyelesaian C&I hibrid 30kW, mengisi jurang dalam pasaran dan memimpin trend untuk masa depan. 

Stesen janakuasa mudah alih (PPS) 1kW/1kWh, yang menyokong 11 peranti secara serentak, boleh digunakan untuk aktiviti luar dan juga bekalan elektrik yang baru muncul untuk keluarga. Ini merupakan pengubah gaya hidup dan alat impian bagi penekad.

3kW SMILE-B3 PLUS direka khas untuk naik taraf. Berkesan kos, sangat senang dipasang dan mampu dibuat skala. Reka bentuk tanpa meter dengan bateri terpasang 5kWh ini tersedia untuk semua keperluan naik taraf, dengan kapasiti yang dapat diperluas hingga 30 kWh.

Bateri voltan tinggi dilancarkan dengan kapasiti 8.2kWh dan boleh dikonfigurasikan sama ada untuk aplikasi fasa tunggal (6kW) atau tiga fasa (10 kW), baik di dalam grid dan di luar grid.

STORION-H30 30kW mengisi jurang dalam pasaran, menyokong kedua-dua grid dan tugas berat di luar grid. Penyongsang tiga fasa boleh dikonfigurasi untuk membekalkan 60kWp dan menyokong beban tidak seimbang. Penyelesaian yang menjimatkan dirancang untuk kawasan pedalaman, ladang, dan kawasan terpencil. 

Ketahui lebih lanjut @ https://www.alpha-ess.com/Web/Product.aspx 

Trend dan peluang

Dong Lin, PhD, VP AlphaESS, telah memberikan ucapan mengenai Global Industry Perspective: Market and Price Forecasts (Perspektif Industri Global: Ramalan Pasaran dan Harga) di Persidangan Tenaga Pintar. Beliau menunjukkan bahawa faktor No. 1 untuk trend penyimpanan tenaga ialah PAYBACK (Bayaran Balik), dan meramalkan bahawa, untuk harganya, penurunan 15-20% adalah berpatutan dan VPP dan bateri komuniti akan menurunkan pembayaran balik kurang daripada 3 tahun. 

Rangkaian Pemasang

Rangkaian pemasang yang dipercayai dilancarkan untuk mereka yang memberikan pengalaman pelanggan yang luar biasa dengan produk Alpha. Teknologi AI akan digunakan untuk memadankan pemasang dengan tugasan berdasarkan kawasan perkhidmatan pemasang, penilaian, pengalaman dan banyak lagi. Ini akan meningkatkan kecekapan pemasangan dan perkhidmatan pelanggan dengan ketara.

[Latar Belakang AlphaESS]

AlphaESS ialah penyepadu simpanan tenaga yang terkemuka, dengan 10+ anak syarikat di seluruh dunia menyediakan perkhidmatan tempatan dan lebih daripada 60,000 sistem aktif beroperasi di lebih 60 negara.

marketing@alpha-ess.com 
www.alpha-ess.com  
+ 61-1300968933

Source: AlphaESS
Keywords: Electrical Utilities Environmental Products & Services Green Technology Oil/Energy Utilities New products/services Trade show news