omniture

Antaisolar Lancar SPACE, Penjejak Solar Terpanjang di Dunia di SNEC 2021

Antaisolar
2021-06-10 15:32 69

SPACE, penjejak solar Berbilang Slu 1P, boleh dipanjangkan hingga ke 240m.

XIAMEN, China, 10 Jun 2021 /PRNewswire/ -- Antaisolar, pembekal terkemuka bagi rantaian seluruh industri dalam sistem pelekapan PV, meraikan ulang tahun ke-15nya dengan melancarkan penjejak solar SPACEnya yang terkini di SNEC. Dilengkapi dengan "Unik, Kecerdasan, Kecekapan, Infiniti", sistem penjejak paksi tunggal bebas 1P yang terpanjang di dunia dapat dipanjangkan ke lebih daripada 4 tali, panjang maksimum 240m dan pengurangan kos sistem pelekapan solar sehingga 18%, yang menjadikannya pilihan terbaik buat loji solar berskala besar di permukaan rata dan lebih sepadan untuk robot pembersih.

 

Ciri-ciri utama penjejak baharu termasuk:

1: Pemanduan Berbilang Titik yang Unik

Diluluskan oleh CPP dan pelbagai ujian dan pensijilan yang berwibawa dan menyelesaikan masalah ketidakstabilan dalam cuaca yang melampau dengan berkesan.

2: Pandu lalu elektrik secara serentak yang unik

Bebas daripada bar transmisi, penyelarasan elektrik adalah cepat untuk pemasangan, mudah untuk penyelenggaraan dan penggunaan yang rendah, yang mengurangkan kos tenaga kerja dengan berkesan.

3: Motor Arus Terus Tanpa Berus yang Unik

Sistem BLDC pertama dalam industri dengan hayat perkhidmatan tanpa penyelenggaraan lebih daripada 30 tahun.

4: Mod Penjejak AI

Analisis data secara besar-besaran bagi cuaca, permukaan, keadaan cahaya yang tersebar, bersama dengan kaedah pembelajaran mesin yang mendalam untuk menghasilkan laluan penjejakan yang dioptimumkan, meningkatkan kuasa penjanaan sebanyak 10% berbanding dengan penjejak konvensional.

5: Sistem O&M Pemantauan AWAN SPACE ANTAI

Sistem pemantauan awan dapat memberikan perkhidmatan pemantauan secara global untuk perlindungan O&M dan sistem.

6: Pentauliahan Pintar

Dengan Pentauliahan Pintar unik ANTAI, sistem dapat diletakkan dengan cepat dan dikendalikan melalui pengimbasan kod QR telefon pintar.

"Pada peringkat awal fasa R&D untuk SPACE, Antaisolar telah menumpukan perhatian kepada trend aplikasi modul format besar arus perdana. Semua produk penjejak solar Antaisolar telah melengkapkan laporan ujian angin CPP. SPACE ialah satu daripadanya," kata Amy Kou, Naib Pengurus Besar Antaisolar.

Latar Belakang Antaisolar:

Antaisolar, ditubuhkan dalam tahun 2006, memiliki kepakaran meluas dalam Pelekapan Solar & Sistem Penjejak dengan lebih 800 pekerja yang termasuk pasukan R&D yang terdiri daripada 80 pakar. Antaisolar telah mengoptimumkan perkhidmatan global secara berterusan dengan menubuhkan lebih 20 cawangan dan pejabat di peringkat global.

Sehingga kini, jumlah penghantaran rak solarnya telah mencapai 15GW dan berada di kedudukan No.1 jumlah eksport ke Jepun untuk tujuh tahun berturut-turut dan menduduki tempat teratas di pasaran pengedaran Australia dan Vietnam.

Source: Antaisolar
Keywords: Aerospace/Defense Airlines/Aviation Oil/Energy Travel Utilities