omniture

Dengan Prestasi Keselamatan dan Kecerdasan yang Dipertingkatkan, Techking Tires Menyerlah di Pameran Peralatan Pembinaan Antarabangsa Changsha

Techking Tires Limited
2021-06-15 05:23 107

CHANGSHA, China, 15 Jun 2021 /PRNewswire/ -- Pada 19 Mei 2021 (waktu tempatan), Pameran Peralatan Pembinaan Antarabangsa Changsa (CICEE 2021) dirasmikan di Changsa, China. Sepanjang acara empat hari, Techking mempamerkan penyelesaian tayar kren pintar yang disesuaikan dan menjadi tumpuan pengunjung, mengulangi tema "Jentera Pembinaan Generasi Baharu Pintar".

Menurut penganjur, CICEE 2021 yang berlangsung di kawasan pameran seluas 300,000 m2 dan menjemput 1450 pempamer korporat. Tiga puluh dua daripada 50 syarikat jentera kejuruteraan utama global mengambil bahagian dalam acara ini, yang termasuk Caterpillar, SANY Group, Hitachi Construction Machinery, Liebherr, Terex Group, dan Zoomlion.

Di pameran ini, Techking mempersembahkan tayar ETCRANE dan CRANE80 dilengkapi dengan Sistem Kawalan Pintar Techking (TIKS). Tayar-tayar kren ini memanfaatkan lelaran teknologi untuk disesuaikan pada keadaan penggunaan khusus pelanggan dan tidak berkompromi tentang keselamatan, dengan itu sangat sesuai dalam pelbagai senario penggunaan. Dilengkapi dengan tayar Techking yang dibuat khusus, kren permukaan kasar SANY SRC1100T (kapasiti mengangkat 110 tan) di reruai luar SANY Group tidak putus-putus menarik pengunjung.

TIKS mewakili pencapaian terkini Techking dalam intelektualisasi tayar. Dihubungkan dengan Internet Kenderaan melalui sensor, sistem ini mengekalkan pemantauan data operasi tayar masa sebenar seperti suhu, tekanan, dan trajektori, dan membantu penyelamatan, perundingan, pembaikan dan perkhidmatan lain bagi kenderaan. Ia juga meningkatkan prestasi keselamatan tayar secara drastik dan memberikan sokongan data untuk pembuatan keputusan kumpulan.

Setakat ini, tayar kren buatan tersuai Techking telah digunakan pada 6 kren SANY (contohnya SAC3000T), 9 kren Zoomlion (contohnya ZAT5000) dan 3 kren XCMG (contohnya XCA550). Dalam pasaran luar negara, Tadano Demag menggunakan tayar Techking sebagai konfigurasi standard pada lebih daripada 10 kren, bermula dengan AC55, AC100, AC130, AC700 hinggalah kepada AC1000.  

Statistik menunjukkan bahawa tayar Techking berada di kedudukan tertinggi dalam kalangan tayar kren domestik dari segi jumlah eksport. Techking telah menjadi perusahaan terkemuka dalam industri tayar China dalam perjalanan menuju ke peringkat global.

Sejak penubuhannya dalam tahun 2005, Techking telah bekerjasama dengan syarikat-syarikat perlombongan dan pembinaan di lebih daripada 160 negara, memberikan perkhidmatan yang disesuaikan kepada hampir 40 pengeluar terkemuka seperti SANY, Liebherr, Tadano, XCMG, Zoomlion, dan Sandvik Group, dan dengan bangganya melayani gergasi perlombongan dan pembinaan global, yang termasuk Rio Tinto, Glencore, BHP, dan Zijin Mining. Untuk butiran lanjut, sila kunjungi laman web rasmi Techking https://www.techking.com/ 

Source: Techking Tires Limited
Related Links:
Keywords: Construction/Building Machinery Mining/Metals Trade show news