omniture

Ubisoft Umum Barisan Judul Permainan Baharu

Permainan baharu dan mengujakan akan datang pada 2021/22 ini
Ubisoft
2021-06-15 14:36 52

SINGAPURA, 15 Jun 2021 /PRNewswire/ -- Hari ini, semasa berlangsungnya Ubisoft Forward, Ubisoft mengumumkan enam judul permainan baharu yang akan dilancarkan pada tahun 2021/2022: Riders Republic™, Tom Clancy's Rainbow Six® Extraction, Far Cry® 6, Just Dance®2022, Rocksmith™+ dan Mario + Rabbids® Sparks of Hope. Permainan baharu ini akan disediakan di pelbagai platform permainan dan sesuai dengan pelbagai audiens.

Ubisoft's new games lineup - Riders Republic, Rainbow Six Extraction, Far Cry 6, Just Dance 2022, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Rocksmith+
Ubisoft's new games lineup - Riders Republic, Rainbow Six Extraction, Far Cry 6, Just Dance 2022, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Rocksmith+

Riders Republic

Sebuah taman permainan sukan luar berbilang pemain baharu yang besar dilancarkan pada 2 September 2021. Rider Republic akan tersedia untuk konsol PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, dan Ubisoft Store untuk Windows PC. Dalam Rider Republic, para pemain boleh melompat masuk ke taman permainan sosial yang meriah dan mengalami keseronokan sukan luar di dalam dunia yang terbuka, meriah dan ramai penduduk.  Para pemain boleh bersantai bebas bersama rakan-rakan mereka dan boleh bertanding dan menguasai gerak aksi yang hebat menerusi barisan sukan yang mengujakan seperti menunggang basikal, berski, meluncur salji, terjun udara wingsuit, dan terjun udara wingsuit roket.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Siri talian utama yang seterusnya dalam francais Rainbow Six akan dilancarkan di seluruh dunia dengan main-silang, simpan-silang dan kemajuan-silang penuh pada 16 September 2021 di Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, dan Ubisoft Store di Windows PC. 'Extraction' ialah pengalaman PvE kerjasama taktikal serba baharu yang mana pemain akan menyertai Pasukan REACT dan mengumpul skuad satu hingga tiga pemain yang terdiri daripada operator yang terkenal dan disukai daripada Rainbow Six Siege untuk memerangi ancaman misteri. Pemain di Thailand akan berpeluang menikmati Rainbow Six Extraction dengan sari kata Thai penuh dan antara muka pengguna.

Far Cry 6

Siri seterusnya yang amat dinanti-nantikan daripada francais Far Cry akan dilancarkan di seluruh dunia pada 7 Oktober 2021 di Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, di Epic Store dan Ubisoft Store untuk Windows PC. Far Cry 6 ialah penembak diri pertama dunia terbuka yang menjerumuskan pemain ke tengah-tengah revolusi gerila dunia moden. Pemain akan menyertai gerakan tersebut bagi membebaskan Yara sebagai Dani Rojas, seorang askar tempatan yang tercicir, yang cuba melarikan diri dari pulau tersebut, namun akhirnya menyertai kumpulan revolusioner, Libertad. Pemain akan mengalami tekanan dan huru hara daripada pertempuran gerila "penyelesai". Peminat di Asia Tenggara akan dapat menikmati kandungan penuh permainan tanpa sebarang pengubahsuaian. Bagi pemain di Thailand, Far Cry 6 akan disediakan dengan sari kata Thai penuh dan antara muka pengguna.

Just Dance 2022

Siri terbaharu dalam #1 Music Video Game Franchise of All Time,* akan dilancarkan pada 4 November 2021, melalui sistem Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One dan Xbox Series X|S. Tahun ini, Just Dance 2022 menawarkan pemain dengan lebih banyak cara untuk menari dengan 40 Lagu dan Dunia Baharu serta menampilkan kolaborasi yang menarik bersama penyanyi, penari dan pereka tari terkenal, Todrick Hall.

Rocksmith+

Perkhidmatan langganan baharu yang mengajar pemain cara untuk bermain gitar dan bes melalui lagu kegemaran mereka. Memanfaatkan kaedah Rocksmith yang memenangi anugerah, Rocksmith+ akan dilancarkan di Xbox Series X|S, PlayStation®5, Xbox One dan PlayStation®4 pada Musim Luruh 2021. Serasi dengan gitar akustik, elektrik dan bes, Rocksmith+ akan dimulakan dengan beribu-ribu lagu serta bertambah kepada berjuta-juta lagi pada masa akan datang, dalam genre yang mencakupi rock, klasik, indie, alternatif, hip-hop, metal, rakyat, Latin, R&B dan banyak lagi.

Mario + Rabbids® Sparks of Hope

Mario, Rabbid Peach dan rakan-rakan mereka kembali untuk pengembaraan epik! Pemain akan memulakan pengembaraan epik bagi memulihkan keadaan apabila Cursa, entiti yang misteri dan jahat, memutar planet dengan pengaruh jahatnya. Mereka akan meneroka dunia yang luar biasa dan memerangi musuh dalam pertempuran inovatif yang menggabungkan taktik mengikut giliran dan pergerakan masa sebenar dengan pasukan wira mereka yang mewah. Mario + Rabbids® Sparks of Hope akan disediakan di seluruh dunia untuk Nintendo Switch™ pada tahun 2022.

Untuk berita terkini mengenai Ubisoft, sila kunjungi www.ubisoft.com atau ikuti kami di Facebook melalui facebook.com/UbisoftSEA dan di YouTube melalui youtube.com/UbisoftSEA. 

Untuk maklumat lanjut mengenai judul permainan Ubisoft, sila hubungi maklumat perhubungan PR kami di bawah.
Pautan aset: https://ubi.li/IphXb

*Sumber: NPD, GfK & GSD – Ogos 2017

Latar Belakang Ubisoft:

Ubisoft ialah pencipta, penerbit dan pengedar hiburan interaktif dan perkhidmatan yang terkemuka, dengan portfolio beraneka yang terdiri daripada jenama-jenama yang terkenal di dunia termasuk Assassin's Creed, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs dan siri permainan video Tom Clancy termasuk Ghost Recon®, Rainbow Six dan The Division. Pasukan dalam seluruh jaringan studio dan pejabat perniagaan seluruh dunia Ubisoft komited untuk menyampaikan pengalaman permainan yang asli dan tidak dapat dilupakan merentas kesemua platform popular termasuk konsol, telefon mudah alih, tablet dan komputer peribadi (PC). Bagi tahun fiskal 2020-21, Ubisoft menjana tempahan bersih sebanyak €2,241 juta. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila kunjungi: www.ubisoftgroup.com

© 2021 Ubisoft Entertainment. Hak Cipta Terpelihara. Ubisoft dan logo Ubisoft ialah cap dagangan berdaftar di AS dan/atau negara-negara lain.

Hubungi Perhubungan Awam:
Samantha Chua
Pengurus Perhubungan Awam, SEA
Samantha.chua@ubisoft.com 

Source: Ubisoft
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Entertainment Household/Consumer/Cosmetics New products/services