omniture

Kejohanan Antarabangsa Lure GWM POER Ditutup, Wujudkan Kehidupan Semua Senario

GWM
2021-07-26 09:04 44

BAODING, China, 26 Julai 2021 /PRNewswire/ -- Pada 16 Julai, pertandingan pertama bagi Lure International Championship 2021 GWM POER selesai dengan jayanya. Kejohanan ini menarik ramai peserta Lure berkemahiran tinggi dan audiens dari pelbagai lingkungan minat. Diliputi oleh lebih daripada 350 media dan distrim secara langsung di seluruh Internet, Kejohanan ini menjadi kegemaran.

Memancing Lure bermula di Amerika Utara dan telah menjadi sukan kompetitif yang popular di dunia setelah pembangunan selama 40 tahun. Ia disukai oleh peminat pancing. Peminat Lure harus membawa peralatan profesional dan bot Lure dan meredah gunung dan perairan. Oleh itu, pikap yang boleh bergerak di luar jalan, menunda dan mengangkat harus menjadi milik mereka. But bebas dan terbuka GWM POER adalah sesuai untuk meletakkan barangan dan dapat menunda bot Lure dengan mudah ke mana sahaja. Mampu untuk diletakkan dengan stabil dalam air sedalam 700mm, GWM POER ialah produk yang baik di mata peminat Lure. GWM POER telah menaja Kejohanan Antarabangsa Lure selama dua tahun berturut-turut. Sokongan kenderaannya kepada peserta Lure telah diberi pengiktirafan tinggi.

GWM POER Lure International Championship Closes, Creating All-scenario Life
GWM POER Lure International Championship Closes, Creating All-scenario Life

Sebagai Pikap Keselamatan Pintar NEXT-Gen, GWM POER menerapkan pendekatan yang berpusatkan pengguna dan meneroka lingkungan yang berbeza untuk menjadikan produknya teman semua senario yang intim. Selain Lure, GWM POER juga telah menyelidiki lapan lingkaran luar di seluruh dunia, yang merangkumi aktiviti merentas desa, ekspedisi dan perkhemahan, yang menunjukkan prestasi tegar semua senarionya, dan membawakan kemungkinan pelbagai gaya hidup yang tidak terhingga kepada pengguna global.

Dilengkapi dengan tiga kunci pembezaan, mod rangkak, pusing U tangki, 7 mod pemanduan semua permukaan dan peranti luar jalan raya komprehensif yang lain, GWM POER mengatasi keadaan jalan yang teruk dengan mudah semasa Tinjauan Aras Tinggi Gunung Everest. Perjalanan ini telah diduga dengan hujan, salji, kabus dan cuaca rumit yang lain. GWM POER menyeberangi jalan bersalji dan berais di Kya Wu Lha Pass pada ketinggian 5,200 meter di atas permukaan laut dengan 108 pusingan dalam Taman Nasional Gunung Everest, memberi penghormatan kepada semangat pendaki. GWM POER menjemput pengulas yang terkenal Ahmed Al Shehri dan Hani Daghustani untuk memandu merentas oasis, gurun dan istana di Arab Saudi untuk menonjolkan kebolehlalulintasan, pengeluaran dan kuasa bebannya yang kuat di bawah tarikan yang eksotik. GWM POER, menggabungkan badan kenderaan yang berotot, teknologi pintar, prestasi tegar dan keselamatan tinggi, mengembalikan pelbagai dimensi kehidupan dengan khemah dan motosikal di Afrika Selatan dan mengaitkan emosi pengguna melalui penyepaduan aktiviti dan kehidupan yang berdasarkan senario. Di masa akan datang, GWM POER juga akan bersepadu sepenuhnya ke dalam budaya pikap Afrika Selatan melalui beberapa siri aktiviti bersama yang ditaja yang merangkumi lingkungan memancing di laut, berbasikal dan berkhemah.

Sejak pelancarannya, GWM POER telah mengumpul berpuluh ribu pengguna dan sangat diiktiraf oleh pasaran. Ia telah memenangi "Pikap Terbaik Tahunan", "Kereta Terbaik Tahunan" Chile yang diterbitkan oleh pihak berkuasa media di Australia dan New Zealand dan anugerah berwibawa lain secara berturut-turut. Di masa akan datang, GWM POER akan terus mengoptimumkan produknya, menginovasi senario penggunaannya, dan mencipta pengalaman produk yang lebih hebat untuk pengguna global.

 

 

 

Source: GWM
Related Stocks:
HongKong:2333 OTC:GWLLY Shanghai:601633
Keywords: Auto Banking/Financial Service Internet Technology Publishing/Information Service Retail Sports Telecommunications Transportation Outdoors/Camping/Hiking