omniture

Memperkenalkan EMQ X Cloud di Microsoft Azure

EMQ Technologies
2021-07-27 21:54 114

HANGZHOU, China, 27 Julai 2021 /PRNewswire/ -- EMQ, peneraju bagi broker MQTT teragih sumber-terbuka dan natif-awan untuk IoT, dengan sukacitanya mengumumkan bahawa EMQ X Cloud kini tersedia di Microsoft Azure.

EMQ X Cloud ialah perkhidmatan MQTT diurus sepenuhnya yang dibangunkan di broker MQTT sumber-terbuka yang digunakan di seluruh dunia - EMQ X, yang mencapai lebih daripada 10 juta muat turun dan ratusan ribu penggunaan di seluruh dunia.

EMQ X Cloud membantu pengguna kami melaksanakan projek IoT mereka melalui MQTT dengan cara yang mudah tanpa beban menggunakan dan mengurus perkhidmatan MQTT diurus sendiri di pelbagai bahagian awan tersebut.


Mulakan perniagaan IoT anda dengan EMQ X Cloud 

Pengguna daripada segenap lapisan masyarakat boleh menggunakan EMQ X Cloud dengan fleksibel untuk membina platform aplikasi IoT kelas-pertama. EMQ X Cloud bertindak sebagai saluran penghantaran data masa sebenar yang dikumpul oleh peranti dan gerbang dalam pelbagai senario IoT. Selepas data tersebut ditaius, ditukar dan dihitung melalui enjin peraturannya sendiri, data tersebut diagihkan ke aplikasi awan dan kumpulan data untuk membantu pelanggan menganalisis data Proses dengan lebih baik dan menyediakan penyelesaian yang terbaik.


3 Langkah untuk Menggunakan EMQ X Cloud di Azure

Selepas menyiapkan pendaftaran di laman sesawang, kami dapat memperoleh perkhidmatan MQTT 5.0 yang diurus sepenuhnya di Azure dengan operasi satu-klik.

  1. Pilih Pelan
  2. Pilih Azure dan Wilayah
  3. Sahkan dan Gunakan

EMQ X Cloud di GCP akan datang

EMQ komited untuk menyediakan enjin pemesejan Internet Semua Benda untuk semua industri dalam era 5G. Selain daripada platform Azure yang dikemas kini, lebih banyak platform awan arus perdana telah dimasukkan ke dalam rancangan penyelidikan dan pembangunan kami, yang akan menemui anda tidak lama lagi. EMQ bersedia untuk bekerjasama dengan pengguna bagi membina platform dan aplikasi IoT yang kompetitif demi masa depan.

Latar Belakang EMQ Technologies Co., Ltd 

EMQ, ditubuhkan pada tahun 2017, ialah penyedia perisian insfrastruktur data sumber-terbuka untuk IoT. EMQ menyampaikan broker pesanan MQTT sumber-terbuka dan pangkalan data pemprosesan aliran yang terkemuka di dunia, menyediakan penyelesaian sehenti untuk pergerakan data IoT masa sebenar, pemprosesan aliran dan analitik data.

Sekiranya anda mempunyai sebarang ulasan mengenai perkhidmatan kami atau mengalami sebarang masalah semasa menggunakannya, sila hantarkan emel kepada cloud-support@emqx.io dan pasukan perkhidmatan kami akan menyediakan sokongan langsung yang bersemangat!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan EMQ X Cloud, sila klik di sini untuk maklumat lanjut.

Source: EMQ Technologies
Keywords: Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Telecommunications New products/services