omniture

Kumpulan TIENS bakal Menjadi Pemain Global dalam Industri Kesihatan Berskala Besar di Masa Hadapan

TIENS
2021-08-04 02:56 134

TIANJIN, China, Aug. 4, 2021 /PRNewswire/ -- Seperti yang diumumkan dengan bangganya oleh Ketua Kumpulan TIENS, Li Jinyuan dalam Forum Pembangunan Industri Kesihatan bagi Inisiatif Jalur dan Laluan (Belt and Road) dalam Era Pasca-pandemik yang diadakan di Tianjin, China, TIENS Group bersedia menjadi salah satu pemain global utama dalam industri kesihatan berskala besar di masa hadapan.

TIENS Group will Become a Global Participant in the Future Massive Health Industry
TIENS Group will Become a Global Participant in the Future Massive Health Industry

Forum ini memberikan peluang kepada China dan TIENS Group untuk menonjolkan diri di pentas antarabangsa yang lebih luas. Dilaporkan bahawa tetamu VIP seperti pengurus penting bagi organisasi antarabangsa yang berkaitan, pakar dalam bidang kesihatan, penyelidik dalam bidang profesional bagi logistik dan rantaian bekalan, dan lain-lain dijemput untuk menghadiri forum ini.

Li Jinyuan, Pengerusi Kumpulan TIENS, dengan bangga menyatakan kepada para wartawan bahawa "Selama bertahun-tahun lamanya, Kumpulan TIENS telah berusaha memajukan sektor pembinaan bagi "Jalur dan Laluan (Belt and Road)" dan melaburkan banyak tenaga untuk meningkatkan pelaburan, dan memfokuskan kepada peningkatan pelaburan dan pengembangan pasaran di negara-negara di sepanjang "Jalur dan Laluan (Belt and Road)" dengan pelbagai usaha. Setakat ini, Kumpulan TIENS telah memiliki cawangan di lebih dari 110 negara dan membangunkan pasaran perniagaan di 224 negara dan wilayah. Adalah penting buat kami bagi memiliki keupayaan untuk memperbaiki keadaan kehidupan bagi lebih 47 juta keluarga di seluruh dunia dan meningkatkan taraf kehidupan mereka."

Kumpulan TIENS telah membina asas yang kukuh di Eropah, dan kini berharap dapat terus membangun dan berkembang. TIENS akan terus didorong untuk memenuhi komitmennya terhadap "Kesihatan Manusia Sejagat dan Perkhidmatan Sosial" melalui projek kedai berasaskan pengalaman mewah TIENS di masa hadapan. Sementara itu, mereka yang merancang untuk memanfaatkan peluang kedudukan peneraju yang dimiliki oleh perusahaan China yang berasaskan e-Dagang selama bertahun-tahun lamanya, dan merealisasikan pemasaran dan penggantian global berdasarkan e-Dagang merentasi sempadan global untuk mengaut keuntungan yang lebih besar.

Li Jinyuan turut menyatakan bahawa Kumpulan Tianshi akan mengembangkan kerjasama yang lebih erat dengan perusahaan dari seluruh dunia pada masa akan datang, dan menguruskan hubungan dengan lebih baik di semua bidang, terutamanya dalam pembangunan lestari dengan perusahaan komersial dari berbagai negara.

Source: TIENS
Keywords: Banking/Financial Service Health Care/Hospital Medical/Pharmaceuticals Corporate Expansion Trade show news