omniture

Hisense Capai Tonggak Baharu dalam Bidang Teknikal TV dengan Memenangi Anugerah EISA

Hisense
2021-08-21 03:01 569

QINGDAO, China, 21 Ogos 2021 /PRNewswire/ -- TV 65U8GQ berkualiti tertinggi Hisense dianugerahkan oleh EISA sebagai produk KELUARGA EISA terbaik dalam kategori Video Paparan setiap Set Pawagam Rumah yang amat dihargai kerana ciri-ciri teknikalnya, versatiliti dan nilai yang tinggi untuk wang. Selain itu, model TV ini telah ditakrifkan sebagai sangat baik untuk peminat pawagam mahupun permainan video, seterusnya mengukuhkan kedudukannya sebagai penyelesaian yang sempurna untuk kedua-dua keperluan.

EISA mewakili media pakar dalam seluruh bidang elektronik pengguna. Ia merupakan satu-satunya persatuan dengan 61 majalah khusus di 29 negara global dan telah meraikan produk terbaik selama lebih 40 tahun; anugerah-anugerahnya menunjukkan trend pembangunan dalam industri ini. Anugerah ini mengiktiraf komitmen Hisense terhadap teknologi, kualiti, reka bentuk dan prestasi.

EISA FAMILY TV 2021-2022 HISENSE 65U8GQ
EISA FAMILY TV 2021-2022 HISENSE 65U8GQ

TV ULED Hisense dengan Kualiti Mengagumkan 

Hisense 65U8GQ ialah TV ULED 65-inci dengan pemalapan setempat tindanan penuh panel Quantum Dot; ia juga didatangkan dengan OS pintar VIDAA U5 hebat yang mudah digunakan yang melaksanakan fungsi kawalan suara Alexa dan Google Assistant untuk meningkatkan pengalaman TV.

"Peminat pawagam akan berpeluang untuk menikmati persembahan pawagam kandungan HDR 4K menerusi Dolby Vision dan HDR10+, TV ini benar-benar mengagumkan, ditawarkan pada harga yang menarik," kata Juri EISA.

EISA Award
EISA Award

Dedikasi terhadap Inovasi Teknologi Capai Pengiktirafan dan Peningkatan Jualan 

Komitmen berterusan Hisense terhadap teknologi dan pembangunan produk telah dipuji dan diiktiraf dengan memenangi anugerah dan pengiktirafan secara berturut-turut daripada organisasi-organisasi penilaian bertaraf dunia.

Pada tahun 2021, Hisense TV menerima skor 88 berkedudukan tinggi yang bersejarah daripada Weka Media Video, organisasi penilaian yang paling berpengaruh dan berprestij di Jerman dan skor tinggi 94 terutamanya dalam prestasi kualiti imej.

Mulai Januari hingga Julai 2021, hasil jualan global TV ULED U7 dan U8 meningkat sebanyak 86% berbanding tahun sebelumnya manakala jumlah jualan meningkat sebanyak 57% berbanding tahun sebelumnya. Hasilnya, dalam separuh pertama tahun 2021, jumlah jualan TV Hisense Group (Hisense dan Toshiba) menduduki kedudukan No.1 di Jepun dan Hisense TV menduduki kedudukan No.2 di Australia dari segi jumlah jualan.

Bermula daripada TV ULED hingga TV Laser dan produk-produk lain, Hisense komited terhadap inovasi teknologi dan tumpuan pelanggan, bertegas untuk menggunakan teknologi sofistikated bagi mengeluarkan produk berkualiti tinggi di seluruh dunia. Oleh yang demikian, Hisense bermatlamat untuk mengukuhkan lagi reputasi dan daya saing jenama dengan menumpukan pada inovasi teknologi dan pembangunan produk.

Source: Hisense
Keywords: Computer/Electronics Electronic Commerce Household/Consumer/Cosmetics Awards