omniture

Pejabat Perwakilan Techking Indonesia Peroleh Pesanan Terbesar, Menandakan Kejayaan dalam Strategi Penyetempatan

Techking Tires Limited
2021-08-25 13:29 124

JAKARTA, Indonesia, 25 Ogos 2021 /PRNewswire/ -- Dilengkapi dengan tayar jenis baharu buatan khas Techking, trak tugas berat 200 HINO baru-baru ini memulakan perkhidmatannya untuk seorang pelanggan di Indonesia. Ini merupakan pesanan terbesar untuk pejabat perwakilan Techking Indonesia sejak penubuhannya, yang menunjukkan strategi penyetempatan yang diterima pakai oleh Techking dan pejabat perwakilan Indonesianya telah meningkatkan kumpulan pelanggan serta pengiktirafan dalam tempoh kurang daripada setahun.

Ditubuhkan pada November 2020, Techking Indonesia merupakan pejabat perwakilan pertama, satu pencapaian dalam pelaksanaan strategi penyetempatan yang selanjutnya untuk cawangan Techking Australia. Dengan kelebihan dalam teknologi setempat, rantaian pengedaran dan perkhidmatan, Techking berupaya untuk mendapat sokongan daripada lebih ramai pelanggan. Untuk tujuan ini, pejabat perwakilan Indonesia sepatutnya memenuhi matlamat untuk melaksanakan strategi penyetempatan agar lebih dekat dengan pengguna dan mencapai kadar pertumbuhan 80% dalam tahun pertama.

Sejak penubuhannya, pejabat perwakilan telah memperluaskan operasinya dengan pantas dan melaksanakan strategi penyetempatan berdasarkan Model Perniagaan Tiga-tuil Syarikat. Pengurus pembangunan bertanggungjawab terhadap kajian permintaan pelanggan tempatan dan bekerjasama dengan HQ untuk penyelidikan dan pembangunan (R&D) yang disesuaikan; pengurus akaun memberi tumpuan pada pengurusan produk dan menuruni rantaian pengedaran agar lebih dekat dengan pengguna; jurutera perkhidmatan asing menyasarkan perkhidmatan pasca-jualan produk dan perkhidmatan lapangan. Untuk rakan kongsi tempatan, Techking turut berperanan sebagai rakan usaha sama yang ikhlas dan bekerjasama erat bersama mereka dengan mendengar maklum balas pelanggan dan meneroka penyelesaian dalam usaha sama.

Dengan pelaksanaan strategi penyetempatan, pejabat perwakilan Indonesia telah meningkatkan tinjauan pasaran, perancangan saluran pengedaran, penyelidikan dan pembangunan (R&D) produk, pembangunan perniagaan, operasi program dengan ketara, dan banyak lagi, serta mencapai prestasi lebih awal daripada jangkaan. Ketua pejabat perwakilan Friedrich Wang menjelaskan: "Hasil jualan dalam enam bulan pertama telahpun menyamai hasil jualan sepanjang tahun 2020. Pada awalnya kami menetapkan kadar pertumbuhan kepada 80%. Kini, menyesuaikannya kepada 100% dan lebih bercita-cita tinggi kepada 120%."

Bagi menjamin kadar pertumbuhan kompaun tiga tahun sebanyak 40%, Naib Presiden Techking Raymond Zhang berkata: "(Syarikat) akan melakukan tinjauan perancangan, pengurusan dan prestasi untuk pejabat perwakilan Indonesia dari empat perspektif iaitu 'berfokuskan asas, kualiti tinggi, mampan dan pengawalan risiko.' Kami juga akan mengutamakan pembinaan keupayaan dan memberi sokongan penuh kepada pejabat perwakilan Indonesia bagi memenuhi matlamatnya."

Source: Techking Tires Limited
Related Links:
Keywords: Auto Transportation Contracts