omniture

Pameran Motor Chengdu Saksikan Penampilan Sulung Model Baharu GWM POER, Dengan Jualan 200,000 Unit Sejak Pelancarannya

GWM
2021-09-18 05:29 95

BAODING, China, 18 September 2021 /PRNewswire/ -- Pada 29 Ogos, beberapa model baharu GWM POER membuat kemunculan sulungnya dan kunci GWM POER ke-200,000 telah diserahkan kepada pengguna di Pameran Motor Chengdu ke-24.

Model-model lain GWM POER seperti versi ZHUFENG, JICHE POER, HUO POER, DIANZHUANG POER, LVZHUANG POER, HEIDAN dan LONGDAN (Transcription) turut hadir di pameran tersebut. Versi-versi GWM POER yang berbeza dapat memenuhi keperluan pengguna global untuk menggunakan kereta di pelbagai tempat dan untuk pelbagai tujuan.

Versi ZHUFENG GWM POER dan JICHE
Versi ZHUFENG GWM POER dan JICHE

Versi ZHUFENG mewarisi kekuatan utama pikap luar jalan GWM POER dan dilengkapi dengan enjin 2.0T serta transmisi 8AT untuk mengukuhkan lagi keupayaan luar jalannya; model pemanduan yang berbeza disediakan demi pemanduan yang mudah di jalan raya berbentuk bonggol, dibanjiri air dan berbentuk ular, menunjukkan kekaguman kepada semangat pendakian dengan prestasi yang baik; dengan struktur penyerap hentakan, ampaian bebas tulang selangka berganda depan dan ampaian berbilang pautan belakang digunakan untuk menjamin prestasi dan keselesaan.

JICHE POER, rakan kongsi penunggang motosikal, mempunyai kotak kargo besar iaitu 2480/1520/538mm, yang dilengkapi dengan cesi tangga berkekuatan tinggi serta ampaian galas beban super untuk menyokong pemuatan motosikal 2m hingga 2.4m panjang, bersamaan dengan kapasiti pemuatan super hingga 400kg. Sementara itu, kotak yang mudah dikendalikan boleh diseret dengan win kawalan jauh agar pengguna dapat meluncurkan motosikal ke kotak sahaja. Ini dapat menyelesaikan kesukaran penunggang motosikal dengan mudah semasa keluar dan menggalakkan pembangunan budaya motosikal.

Selama dua tahun, GWM POER merebut bahagian pasaran dengan kekuatan produk yang mantap dan konfigurasi pintar dengan jualan global mencecah 200,000 unit. Mulai Januari hingga Ogos 2021, 77,356 GWM POER dijual di seluruh dunia, meningkat 13.4% berbanding tahun sebelumnya, lalu menjadi "kategori baharu" yang paling laris terjual dalam pasaran pikap global.

Di Chile, GWM POER terus meningkatkan jumlah jualan pikap GWM. Setelah menjadi jaguh antara jenama-jenama pikap Cina pada bulan Jun, ia telah mencecah paras tinggi yang baharu pada bulan Julai dan memenangi tempat pertama antara jenama-jenama pikap antarabangsa dan domestik.

Di Arab Saudi, GWM POER dan GWM Wingle, sebagai pikap kelas mewah dan kelas bawahan, mempromosikan pikap GWM dengan berkesan untuk disenaraikan sebagai antara tiga teratas dalam jualan industri tempatan selama dua bulan berturut-turut dan untuk mengatasi beberapa jenama pikap Jepun. Bahagian pasaran meningkat dengan stabil hingga 11%, lalu menduduki tempat pertama antara jenama-jenama pikap Cina.

Sejak pelancarannya pada tahun 2019, GWM POER telah mencapai 50 negara dan wilayah seperti Australia, Chile, Afrika Selatan, Iraq, Mesir, Jordan serta Rusia dan baru-baru ini menembusi pasaran baru muncul seperti Peru dan Ecuador. Corak globalisasinya telahpun berkembang.

Model-model GWM POER baharu yang diperkenalkan kali ini akan terus menembusi pasaran global, mendorong pikap GWM dengan bersungguh-sungguh untuk tersenarai sebagai antara tiga jenama pikap terunggul global dan tekal memperkasa GWM untuk merealisasikan jualan tahunan global sebanyak 4 juta unit menjelang tahun 2025.

Source: GWM
Related Stocks:
HongKong:2333 OTC:GWLLY Shanghai:601633
Keywords: Auto Banking/Financial Service Internet Technology Publishing/Information Service Retail Telecommunications Transportation New products/services Trade show news