omniture

Moët Hennessy melancarkan konsep kontemporari baharu untuk "Les Caves Particulières", di Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle

Moët Hennessy
2021-09-22 16:30 29

PARIS, 22 September 2021 /PRNewswire/ -- Moët Hennessy, salah satu peneraju dunia dalam Wain dan Minuman Keras berprestij, berbesar hati untuk mengumumkan pembukaan semula butik, "Les Caves Particulières", yang terletak di tengah-tengah Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle, dengan konsep baharu terang yang direka oleh Hubert de Malherbe. Lagardère Travel Retail dan SDA, Les Caves Particulières yang diasaskan pada tahun 2014 dengan kerjasama Group ADP, sebuah projek avant-garde, mencipta semula dirinya. Pengguna tetap berada di tengah-tengah ruang ini, yang terus "Membawakan rasa nikmat hidup seni Perancis ke tempat asal mereka" melalui pengalaman baharu.

Untuk melihat Siaran Berita Multimedia, sila klik: https://www.multivu.com/players/uk/8954451-moet-hennessy-inaugurates-new-contemporary-concept-for-les-caves-particulieres/

Dengan menyatukan lambang Maison dari pelbagai wilayah di Perancis, Moët Hennessy telah berupaya mempamerkan keunggulan jenama kumpulan sejak tahun 2014 melalui konsep unik dan inovatif: Les Caves Particulières. Direka untuk memperkenalkan pelancong dari seluruh dunia ke portfolio Moët Hennessy, konsep ini mendedahkan kawasan dan ketukangan pembuatan wain dan minuman keras Maison kumpulan.

Dalam usaha mencapai kecemerlangan, Les Caves Particulières sedang menjalani perubahan yang lengkap tahun ini. Projek baharu ini diamanahkan kepada arkitek ikonoklastik, Hubert de Malherbe, pakar terkenal dalam reka bentuk dan reka bentuk runcit. Bermain dengan batu dan kayu, tetapi juga dengan peti pengiriman ikonik, salah satu simbol semangat penaklukan kumpulan, beliau dapat memodenkan ruang dengan reka bentuk yang sederhana dan murni, mengutamakan pengguna dalam projek dengan jadual pengalaman pusat yang besar. Tanda tangan olfaktori butik itu telah dicipta oleh Thierry Wasser, pembuat minyak wangi Maison Guerlain.

Les Caves Particulières terletak di Terminal 2E Lapangan Terbang Paris-Charles de Gaulle. Kawasan ini adalah tempat yang unik untuk mempamerkan jenama mewah Perancis. Duta untuk nikmat hidup seni Perancis, ruang ini akan menawarkan pengalaman mengasyikkan, sambil mempamerkan produk luar biasa yang tersedia secara eksklusif di Paris sepanjang tahun, khususnya Edisi Khas Hennessy. Banyak perkhidmatan dan produk eksklusif tersedia untuk pelancong, termasuk keunikan Edition Particulière Hennessy, Hennessy XO Paris edisi terhad, bengkel penemuan dan adunan, pemperibadian, serta siri pengalaman gandingan makanan dan wain yang dibangunkan dengan kerjasama ruang gastronomi, La Halle Gourmande. Les Caves Particulières dan kakitangannya, berdedikasi terhadap pelancong yang ingin tahu dan mendesak, merupakan destinasi pilihan bagi hedonis.

PETIKAN MOËT HENNESSY

- Laurent Boidevezi, Presiden Runcit Pelancongan & AFME LAC – Jualan Persendirian: Les Caves Particulières ialah sebuah projek avant-garde yang membuka jalan untuk akses runcit Moët Hennessy di seluruh dunia. Hari ini, di Paris-Charles de Gaulle, lapangan terbang kebanggaan kami, kami menawarkan pengalaman yang lebih dekat dengan pelanggan kami, yang akan menemui produk paling eksklusif dari Maison kami di Les Caves Particulières.  

- Donatienne de Fontaines-Guillaume, Pengarah Urusan Runcit Pelancongan EMEA & Amerika - Moët Hennessy: Apa yang mendorong projek ini adalah keinginan yang kuat bagi setiap pelancong yang meninggalkan Perancis untuk mengambil bahagian dari Nikmat hidup seni Perancis, ciptaan terindah dari kawasan kami, dengan kemurahan hati Alam Semula jadi; Kami mempunyai harta karun, kami memerlukan peti harta karun pada tahap kecemerlangan yang sama, ruang asal yang dikhaskan untuk portfolio unik ini untuk berkongsi pengalaman unik dengan pelancong. Kami mengemukakan idea dan mencipta pengalaman terunggul nikmat hidup Perancis di Paris.

- Hubert de Malherbe, CEO & Pereka - Malherbe Paris: Saya mahu Les Caves Particulières menawarkan perjalanan yang tidak bergerak; gabungan semangat penaklukan Maison yang indah dan keindahan kawasan dan pengetahuan mereka. Kami mempunyai jiwa setiap Maison, dari tebing Richonne hingga batu-batu combe perang di wilayah Cognac, melewati ruang bawah tanah kapur di mana champagne diperam. Pengunjung boleh melancong ke titik utama Maison hasil daripada layar yang mengasyikkan, pengalaman fizikal yang unik ditambah dengan rasa produk yang luar biasa di sekitar tengah bar, bukti pentingnya sifat riang ria di ruang ini.

Mengenai Moët Hennessy

Moët Hennessy, Bahagian Wain dan Minuman Keras LVMH, menyusun semula dua puluh lima Maison, yang kebanyakannya telah wujud selama berabad-abad, sementara yang lain baru memulakan perjalanan mereka. Wawasannya adalah untuk menerajui masa depan Wain dan Minuman Keras yang mewah dari alam semula jadi kepada komuniti.

Moët Hennessy yang terletak di kawasan paling berprestij di seluruh dunia, mempunyai keterampilan yang unik dari pembuatan wain hingga nikmat hidup seni, keraian dan pengurusan runcit dalam talian dan luar talian untuk mengukir pengalaman yang luar biasa untuk pengguna.

Selama bertahun-tahun, dengan hasrat untuk menyampaikan dunia yang lebih baik kepada generasi akan datang, Moët Hennessy komited terhadap program Living Soils Living Together yang distrukturkan berdasarkan empat komitmen utama: Menjana semula Tanah kita, Mengurangkan Kesan Iklim kita, Melibatkan masyarakat dan Memperkasakan Rakyat kita. Moët Hennessy berbangga untuk menggalakkan persekitaran kerja yang pelbagai, adil dan inklusif untuk semua

Ao Yun, Ardbeg, Armand de Brignac, Belvedere, Cape Mentelle, Chandon, Château d'Esclans, Château Galoupet, Cheval des Andes, Clos19, Cloudy Bay, Dom Pérignon, Eminente, Glenmorangie, Hennessy, Krug, Mercier, Moët & Chandon, Newton

Mengenai ADP Group

ADP Group memiliki dan mengendalikan lapangan terbang termasuk Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly dan Paris-Le Bourget. Pada tahun 2020, kumpulan mengalu-alukan 33.1 juta penumpang di Paris-Charles de Gaulle dan Paris-Orly, 1.8 juta tan muatan dan mel serta hampir 96.3 juta penumpang melalui lapangan terbang di luar negara di bawah jenama Lapangan Terbang Parisnya. Manfaat daripada lokasi geografi yang amat strategik dan kawasan tadahan yang besar, kumpulan meneruskan strategi untuk mengembangkan kapasiti dan meningkatkan kualiti perkhidmatannya dan akan membangunkan aktiviti runcit dan harta tanahnya. Pada tahun 2020, pendapatan Kumpulan berjumlah 2,137 juta euro dan pendapatan bersih bernilai 1,169 juta euro.

Mengenai Hubert de Malherbe

Jurutera dari Arts et Métiers, Hubert menubuhkan agensi beliau pada tahun 1993 dengan sokongan pasukan 190 pakar. Hubert menyelia semua projek kreatif agensi dan terlibat secara peribadi dalam strategi setiap satunya (Dior, Place Vendôme, Sogo...). Beliau adalah tenaga penting bagi projek antarabangsa, di Asia dan seluruh dunia. Beliau memastikan bahawa set kemahiran berkembar asal agensi dalam Pasaran Massa dan Mewah diusahakan. Beliau begitu terlibat dalam pembangunan antarabangsa agensi.

Mengenai Lagardère Travel Retail

Lagardère Travel Retail yang merupakan salah satu daripada dua cawangan Lagardère Group adalah peneraju dunia dalam sektor Runcit Pelancongan. Berbekalkan 4,850 rangkaian kedai Keperluan Pelancongan, Bebas Cuka & Fesyen serta Perkhidmatan Makanan di lapangan terbang, stesen kereta api dan konsesi lain di 39 buah negara, Lagardère Travel Retail menjana €2.3 bilion dalam jualan pada tahun 2020 (asas 100%). Melalui pendekatan holistik yang unik, hasrat Lagardère Travel Retail adalah untuk memenuhi jangkaan penumpang di sepanjang perjalanan mereka dan meningkatkan nilai aset pelanggannya serta jenama rakan niaganya.

Mengenai Société de Distribution Aéroportuaire

Societé de Distribution Aéroportuaire (SDA) ialah usaha sama antara Aéroports de Paris dan Lagardère Travel Retail. SDA diwakili oleh jenama Bebas Cukai Beli Paris, yang menawarkan pengalaman membeli-belah yang luar biasa kepada penumpang dalam suasana menenangkan dan menarik, sambil memberikan mereka perasaan berada di ibu negara hasil daripada hiasan dan perabot yang benar-benar berjiwa orang Paris.

Minum secara bertanggungjawab.

Maklumat Hubungan:
Moët Hennessy
Jean-Christophe Laizeau
Pengarah Perhubungan Luar
Courriel : jc.laizeau@moethennessy.com


Photo - https://mma.prnasia.com/media2/1628785/Moet_Hennessy.jpg?p=medium600 
Logo - https://mma.prnasia.com/media2/1388256/Moet_Hennessy_Logo.jpg?p=medium600

 

 

Moët Hennessy inaugurates a new contemporary concept for “Les Caves Particulières”, at Paris-Charles de Gaulle Airport
Moët Hennessy inaugurates a new contemporary concept for “Les Caves Particulières”, at Paris-Charles de Gaulle Airport

             

 

Source: Moët Hennessy
Keywords: Airlines/Aviation Art Beer, Wine & Spirits Beverages Entertainment Passenger Aviation Retail Travel Broadcast feed announcements New products/services