omniture

GenScript tubuhkan entiti undang-undang Korea dan percepat aktiviti jualan

GenScript Biotech Korea Ltd.
2021-10-06 04:53 120

SEOUL, Korea Selatan, 6 Oktober 2021 /PRNewswire/ -- GenScript, sebuah syarikat bioteknologi global, baru-baru ini menyelesaikan penubuhan entiti undang-undang yang digelar "GenScript Biotech Korea Ltd." dan mula mengukuhkan aktiviti jualannya di Korea dengan bersungguh-sungguh.

GenScript Biotech Korea Ltd. telah membangunkan sebuah kumpulan di IKP (Invest Korea Plaza) di Heolleung-ro, Seocho-gu, Seoul. Tujuan utama penubuhan syarikat ini adalah untuk menyokong pelanggan Korea dalam penyelidikan dan pembangunan, pengimportan, pemasaran dan pengedaran produk reagen serta perkhidmatan teknologi sains hayat.

GenScript ditubuhkan di New Jersey, AS pada tahun 2002 dan disenaraikan di Hong Kong Stock Exchange pada tahun 2015. Operasi perniagaan GenScript mencakupi lebih 100 negara dan wilayah di seluruh dunia dengan entiti undang-undangnya terletak di AS, Tanah Besar China, Hong Kong, Jepun, Singapura, Belanda dan Ireland. GenScript menyediakan perkhidmatan dan produk yang premium, mudah dan andal untuk lebih 100,000 pelanggan.

Melalui pembangunan pelbagai teknologi, seperti kemajuan dalam terapi sel dan pewujudan platform penyelesaian CRO yang boleh disesuaikan, GenScript mengukuhkan kedudukannya sebagai peneraju global dalam bidang bioteknologi. Pada tahun 2019, bidang perniagaan ini berkembang daripada perniagaan CRO sedia ada kepada perkhidmatan CDMO biofarmaseutikal melalui GenScript ProBio, yang menjalin kerjasama dengan beberapa buah syarikat bioteknologi di Korea.

Berhubung hal ini, Yuyu Hu, Ketua Pembangunan Perniagaan Korea berkata, "Kami berharap penubuhan entiti undang-undang Korea ini dapat mendorong aktiviti jualan dan mengukuhkan perniagaan Korea kami dengan bersungguh-sungguh."

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi laman sesawang rasmi GenScript Biotech
https://www.genscript.com.

 

Source: GenScript Biotech Korea Ltd.
Keywords: Biotechnology Health Care/Hospital Corporate Expansion