omniture

GWM Pamer Inovasi Teknologi di Ekspo Ekonomi Digital Antarabangsa China 2021

GWM
2021-10-22 05:43 64

BAODING, China, 22 Oktober 2021 /PRNewswire/ -- Pada 6 September, GWM menghadiri Ekspo Ekonomi Digital Antarabangsa China 2021 (CIDEE) dengan beberapa model dan produk pintar untuk menunjukkan pencapaian dalam bidang teknologi saintifik dan pintar kepada pengguna global.

ORA HAOMAO and WEY Mocha (for Chinese Market) at 2021 CIDEE
ORA HAOMAO and WEY Mocha (for Chinese Market) at 2021 CIDEE

Di ekspo ini, GWM merancang dua kawasan pameran iaitu kawasan pameran pintar dan digital serta kawasan pengalaman pemanduan pintar.

Khususnya, teknologi Alcolock GWM yang dipamerkan di kawasan pameran kecerdasan dan pendigitan telah menarik banyak perhatian. Teknologi ini membolehkan pemantauan terhadap kepekatan alkohol pemandu melalui penggunaan "Peranti Saling Kunci Nyalaan Alkohol Pernafasan" ("Breath Alcohol Ignition Interlock Device"). Sekiranya pemandu melebihi had memandu semasa mabuk yang sah di sisi undang-undang, peranti unik ini tidak akan membenarkan kereta dihidupkan. Teknologi pintar mesra pengguna ini memastikan keselamatan pemanduan pengguna dengan cara yang lebih komprehensif.

GWM turut memperkenalkan Kenderaan Tanpa Pemandu Berbilang Fungsi DV02 yang merupakan kereta tanpa pemandu berbilang fungsi, berkelajuan rendah yang pertama di dunia yang menggunakan Sistem Pemanduan Berautonomi L4. Di persekitaran seperti komuniti pintar dan taman industri, produk ini dapat digunakan untuk menyediakan pengguna dengan perkhidmatan penghantaran pintar. Tambahan pula, GWM memperkenalkan "Follower 150 Loaded Robot" yang mampu mengikuti secara automatik, memberi arahan suara pintar dan mengelakkan halangan. Robot seperti ini boleh digunakan di rumah, hotel, bangunan pejabat dan senario lain untuk membantu pengguna mengendalikan pengangkutan barang-barang berat melalui fungsi-fungsi pemanduan kendiri, pengangkatan dan pengangkutan yang hebat.

Selain daripada produk-produk yang luar biasa di kawasan pameran kecerdasan dan pendigitan, GWM juga mempamerkan teknologi pandu autonya di kawasan pengalaman pemanduan pintar.

ORA HAOMAO (untuk Pasaran Cina) mempamerkan Sistem Pemanduan Berautonomi L4 yang terkini kepada pengguna. Dalam senario pemanduan melengkung berterusan yang disimulasikan, apabila pengguna mengaktifkan fungsi pandu auto, kenderaan ini memusingkan roda stereng secara automatik untuk mengatur arah dan kelajuan pada waktu sebenar mengikut bentuk lengkung. Apa yang mengejutkan, pemandu boleh mengawal kereta tanpa memegang roda stereng dan memijak injak pemecut atau brek semasa proses demonstrasi keseluruhan. Butiran ini boleh memperlihatkan kekuatan luar biasa GWM di kawasan pemanduan berautonomi.

Meletakkan kenderaan secara automatik yang didemonstrasikan oleh model WEY Mocha (untuk Pasaran Cina) juga merupakan sorotan bagi kawasan pengalaman pemanduan pintar. Apabila pemandu mengaktifkan fungsi ini, kenderaan boleh mengecam secara automatik garisan ruang letak kereta dan menyempurnakan operasi mengawal stereng, menukar gear dan membrek. Setelah meletakkan kereta di garaj, kenderaan akan dimatikan secara automatik, bertukar kepada gear letak kereta dan mengaktifkan brek letak kereta automatik. Fungsi-fungsi yang mudah ini dapat membantu pengguna menyelesaikan beberapa masalah yang sukar seperti meletak kenderaan secara selari dan meletak kenderaan secara mengundur.

Sepanjang tempoh pameran keseluruhan, dua kawasan pameran GWM menarik minat ribuan pengunjung. Mereka mengambil bahagian secara aktif dalam acara interaksi di lapangan dan menikmati pengalaman lancar yang dibawa oleh produk pintar GWM.

 

Source: GWM
Related Stocks:
HongKong:2333 OTC:GWLLY Shanghai:601633
Keywords: Auto Banking/Financial Service Internet Technology Publishing/Information Service Retail Telecommunications Transportation New products/services Trade show news