omniture

Camly Academy Platform - Selamat Mendidik Diri Sendiri

CamLy Group
2021-10-23 05:15 375

BANDAR RAYA HO CHI MINH, Vietnam, 23 Oktober 2021 /PRNewswire/ -- Camly Academy Platform ialah platform pendidikan global untuk menghubungkan dan menyokong pelatih serta pelajar, dibangunkan oleh pasukan teknologi dan operasi bakat yang mana kesemuanya merupakan anak muda Vietnam dengan falsafah "Happy Educating Yourself" ("Selamat Mendidik Diri Sendiri") telahpun dilancarkan secara rasmi pada 15 Oktober 2021.


 

UI Mesra Camly Academy dengan kategori kursus yang begitu banyak
UI Mesra Camly Academy dengan kategori kursus yang begitu banyak

Acara ini menggamit perhatian para audiens, rakan-rakan kongsi dan rakan-rakan dari banyak negara dan diumumkan oleh ratusan akhbar antarabangsa: Yahoo Finance, Market Watch dan Market Insider. Turut mengiringi acara ini ialah penyertaan daripada pakar-pakar dalam bidang pendidikan dan teknologi yang bersama-sama mengadakan sesi perbincangan dengan topik-topik yang menarik: Membentuk masa depan pendidikan dan gelombang "Belajar untuk memperoleh pendapatan, berkongsi untuk memperoleh pendapatan" dalam tahun 2021-2022.

Camly Academy bertujuan untuk memenuhi keperluan pengajaran dan pembelajaran pengguna termasuk pensyarah, pelajar, institusi pendidikan, universiti dan syarikat multinasional dalam merekrut dan melatih kakitangan. Dalam versi pertama, reka bentuk pengalaman platform ini menyasarkan kepada kemudahan penggunaan, kemesraan dan integrasi dengan Gamifikasi dalam e-pembelajaran - aplikasi unsur-unsur permainan untuk membawa keseronokan dan keterujaan kepada pengguna.

Terdapat banyak platform pendidikan seperti Coursera, Udemy dan Master Class. Camly Academy Platform dicipta untuk membawakan kejayaan dalam model Teknologi Pendidikan (EdTech) yang mana para pelajar berpeluang untuk belajar secara percuma mengikut keperluan mereka, berinteraksi dengan pelatih antarabangsa dan juga para jutawan bekerjasama dengan Camly Academy. Khususnya, platform ini mewujudkan ekosistem pendidikan yang membantu menyumbang kepada pendidikan pembebasan antarabangsa.

Di Camly Academy, kami memfokuskan untuk membangunkan 5 ciri utama:

E-pembelajaran Interaktif: mengajar dan belajar melalui kursus yang disiarkan secara langsung, komunikasi waktu sebenar dan pertandingan waktu sebenar, forum perbincangan

Proses Berkelayakan Digital: peperiksaan dalam talian, pertandingan waktu sebenar, sijil digital

E-pembelajaran Lanjutan: mengaplikasikan Gamifikasi, Rantaian Blok, AI, VR untuk meningkatkan faedah buat pelajar dan pelatih melalui interaksi mendalam.

Program berfokuskan-kerjaya: siri kursus dan kelas yang sangat disesuaikan yang memfokuskan kepada domain kepakaran tertentu, gabungan antara pembelajaran mampu diri dan penilaian jadual, konten tajaan industri untuk membantu pelajar layak bekerja.

Acara: menyesuaikan bentuk, analitik penglibatan acara untuk interaksi acara dan paparan laporan yang holistik.   

Ketika ini, kursus-kursus di Camly Academy Platform disediakan dengan konten mengenai pembangunan penetapan minda, kemahiran insani di tempat kerja, perniagaan hartanah dan kewangan. Pasukan pembangunan projek masih mencari dan bekerjasama dengan pelatih dalam pelbagai konten. Para pelajar boleh terus mengalami Camly Academy Platform dengan segera di www.camlyacademy.com

 

Source: CamLy Group
Keywords: Computer/Electronics Education Internet Technology Multimedia/Online/Internet Telecommunications New products/services