omniture

Tempahan reruai di pavilion antarabangsa dibuka untuk wire & Tube China 2022

Messe Düsseldorf (Shanghai) Co Ltd
2021-11-17 22:08 47

SHANGHAI, 17 November 2021 /PRNewswire/ -- Sebagai pameran perdagangan antarabangsa berpengaruh yang pertama di Asia untuk industri wayar, kabel, tiub dan paip yang diadakan tahun lalu, wire & Tube China 2020 berjaya melabuhkan tirai di SNIEC di bawah langkah-langkah pencegahan yang ketat terhadap pandemik, menyediakan rujukan pengalaman yang berkesan untuk edisi 2022.

Foto lapangan di wire & Tube China 2020
Foto lapangan di wire & Tube China 2020

Mulai 26 hingga 29 September 2022, wire & Tube China ke-10 akan melakar satu lagi pencapaian baharu di Pusat Ekspo Antarabangsa Baharu Shanghai. Penganjur-penganjur Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd., Shanghai Electric Cable Research Institute Co., Ltd. dan MC-CCPIT akan memanfaatkan kelebihan masing-masing, memfokuskan kepada "Rancangan Lima-Tahun ke-14" dan strategi kebangsaan "Jalur dan Jalan", menyediakan platform komunikasi dan perniagaan untuk mempamerkan produk, teknologi dan penyelesaian termaju.

Kategori-kategori produk diperluaskan selanjutnya, memfokuskan kepada bidang-bidang rawatan haba, gergaji dan pemotongan laser yang dibahagikan  

Kategori-kategori produk wire China meliputi jentera pembuatan / pemprosesan wayar, jentera pembuatan pengikat dan spring, peralatan proses tambahan, wayar dan kabel siap, bahan mentah dan tambahan, teknologi pengukuran / kawalan, kejuruteraan ujian dan sebagainya.

Sebaliknya, berdasarkan kepada kategori-kategori produk termasuk jentera pembuatan tiub, teknologi pemprosesan, bahan mentah, tiub dan aksesori, saluran paip dan teknologi OCTG, kejuruteraan ujian dan sebagainya, penganjur-penganjur telah menaik taraf pavilion terdahulu bagi proses terma dan produk gergaji serta telah mewujudkan pameran serentak yang diperbaharui selanjutnya - THERMPROCESS China dan Saw and Laser Cutting China.

Jenama-jenama utama industri dan pembeli-pembeli profesional akan hadir ke wire & Tube China beramai-ramai

Statistik selepas acara menunjukkan bahawa 91% pempamer berpuas hati dengan wire & Tube China 2020. Walaupun dengan impak pandemik tahun lalu, pempamer terdahulu dan pelanggan baharu masih menunjukkan keyakinan mereka terhadap pameran ini.

wire & Tube China 2022 dijangka menghimpunkan sekitar 1,550 pempamer domestik dan luar negara serta 46,000 pembeli profesional untuk meneroka peluang perniagaan yang baharu.

Reruai di pavilion antarabangsa dibuka untuk tempahan sekarang dan kami menantikan penyertaan anda di pameran wayar terkemuka Asia ini dan meneroka era baharu dalam pembangunan Industri wayar, kabel, tiub dan paip. Jumpa anda di Shanghai mulai 26 hingga 29 September 2022!

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi laman sesawang rasmi: www.wirechina.netwww.tubechina.net atau ikuti kami di Linkedin (halaman carian: wire & Tube China).

Source: Messe Düsseldorf (Shanghai) Co Ltd
Keywords: Computer/Electronics Electronic Components Trade show news Future Events