omniture

The Macallan Memperkukuh Perkongsian dengan Le Clos di Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai Melalui Acara Pelancaran Pelanggan untuk Koleksi Anekdot Sepanjang Zaman

Le Clos; The Macallan
2021-12-01 05:46 24

DUBAI, UAE, 1 December 2021 /PRNewswire/ -- The Macallan dan Le Clos telah bekerjasama untuk membawakan acara pelancaran yang menakjubkan untuk kumpulan terpilih pelanggan terdekat Le Clos di Dubai, untuk menampilkan Koleksi Anekdot Sepanjang Zaman Macallan di The Macallan Boutique oleh Le Clos.

Ben_Odgers
Ben_Odgers

 Koleksi Anekdot Sepanjang Zaman ini merupakan gabungan seni dan wiski yang luar biasa dengan penampilan artis pop British terkenal, Sir Peter Blake. Di tengah-tengah koleksi tersebut terdapat 13 botol wiski keluaran tahun 1967 yang luar biasa. Setiap botol menampilkan seni kolaj Sir Peter Blake yang asal pada label, memperincikan kisah unik yang berkaitan dengan sejarah, komuniti dan landskap semula jadi Macallan yang indah.

Para tetamu di acara itu telah diperkenalkan kepada dua daripada pembotolan yang sangat dicari-cari daripada koleksi tersebut – Anekdot Sepanjang Zaman: Edisi Terhad Kembali Bekerja dan Anekdot Sepanjang Zaman: Sebuah Ladang, Komuniti dan Kilang Penyulingan.

Anekdot Sepanjang Zaman: Kembali Bekerja Edisi Terhad menceritakan kisah yang sangat penting yang mencerminkan peristiwa penting dalam sejarah The Macallan: saat-saat ketika keputusan dibuat untuk terus menggunakan tong kayu oak perasa syeri dalam menghadapi tekanan untuk bertolak ansur.

Botol dengan label asal yang menggambarkan kisah istimewa ini telah diletakkan di Arkib The Macallan dan replika label ini dalam bentuk digital tersedia sebagai edisi terhad dengan minuman keras mewah tahun 1967 yang sama dan hanya tersedia sebanyak 322 botol.

Anekdot Sepanjang Zaman: Sebuah Ladang, Komuniti dan Kilang Penyulingan merupakan penghormatan kepada beberapa watak berwarna-warni The Maccalan dari masa lalu dan sekarang. Ia memperingati lawatan Sir Peter Blake ke Ladang The Macallan di Sungai Spey yang penuh dengan legenda dan menampilkan label yang direka secara digital oleh Sir Peter.

Berdasarkan perkongsian yang terjalin sejak sekian lama antara The Macallan dan Le Clos, The Macallan Boutique oleh Le Clos di Terminal 3 Lapangan Terbang Antarabangsa Dubai akan menjadi tuan rumah kepada salah satu daripada 13 botol asli daripada koleksi tersebut. Anekdot Sepanjang Zaman: Perjalanan ke Pasaran memberi penghormatan kepada pengembaraan The Macallan yang meluas ketika reputasinya berkembang di seluruh dunia. Paparan tingkap yang direka bentuk khas mempamerkan wiski yang luar biasa ini.

Jeremy Speirs, Pengarah Urusan Global Travel Retail, Edrington, berkata, "Koleksi Anekdot Sepanjang Zaman merupakan sambutan luar biasa terhadap sejarah The Macallan dan tokoh-tokoh yang telah menyumbang kepada reputasi dan warisannya yang cemerlang. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Le Clos telah menjadi rakan kongsi utama dalam trajektori pertumbuhan The Macallan di Global Travel Retail dan kami berbangga mengiktiraf kerjasama ini dengan mempamerkan pembotolan daripada koleksi di butik Dubai kami."

Ben Odgers, Pengurus Besar Le Clos menambah, "Dengan pelancong antarabangsa mula kembali dibenarkan terbang, kami gembira dapat membawakan Koleksi Anekdot Sepanjang Zaman di butik kami. Ini berdasarkan rekod prestasi kami yang tiada tandingan untuk menawarkan peminat wiski dan pengumpul beberapa pembotolan yang paling dicari-cari di pasaran."

Untuk maklumat lanjut, sila layari themacallan.leclos.net.

Foto: https://mma.prnasia.com/media2/1697610/Ben_Odgers.jpg?p=medium600  
Foto: https://mma.prnasia.com/media2/1697609/Anecdotes_of_Ages.jpg?p=medium600

Anecdotes_of_Ages
Anecdotes_of_Ages

 

Source: Le Clos; The Macallan
Keywords: Airlines/Aviation Beer, Wine & Spirits Beverages Travel Licensing/marketing agreements