omniture

Edisi percuma G Suite Legacy tidak akan tersedia mulai 7/1/22: TS Cloud tawar perkhidmatan percuma untuk bantu penaiktarafan perniagaan

TS CLOUD PTE. LIMITED
2022-01-29 05:46 126

KUALA LUMPUR, Malaysia, 29 Januari 2022 /PRNewswire/ -- Setelah lebih daripada 10 tahun menyediakan perkhidmatan kepada perniagaan, Google mengumumkan bahawa ia akan menghentikan perkhidmatan G Suite Legacy bermula pada 1 Julai 2022. G Suite Legacy ialah suit produktiviti yang ditawarkan oleh Google Apps for Your Domain sejak tahun 2006. Produk ini telah melalui beberapa pencapaian, disepadukan semula dengan produk Google yang lain pada tahun 2020 dan membuat kemunculan sulung besar-besaran di bawah Google Workspace dengan menawarkan edisi-edisi berbeza dengan ciri-ciri canggih bagi memenuhi keperluan perniagaan dalam pelbagai industri.

G Suite Legacy free edition is not available from 7/1/22
G Suite Legacy free edition is not available from 7/1/22

Semua akaun akan dinaik taraf secara automatik bermula pada 5/1/22

Pada 20 Januari 2021, pengguna G Suite Legacy menerima pengumuman daripada Google yang menyatakan bahawa edisi percuma akan ditukarkan secara automatik kepada Google Workspace bermula pada 1 Mei 2022. Sekiranya pengguna tidak menyediakan bil mereka sebelum 1 Julai 2022, akaun akan digantung. Untuk butiran lanjut, sila lihat tindakan yang diperlukan untuk pengguna G Suite Legacy bermula pada 1 Julai 2022.

TS Cloud membantu organisasi menilai edisi naik taraf dan memberi sokongan teknikal

TS Cloud, penjual tempatan bagi Google Workspace, berkata bahawa Google Workspace mempunyai lebih banyak edisi untuk dipilih berbanding G Suite dari segi storan dan ciri-ciri. Sekiranya pengguna mempunyai sebarang keraguan mengenai pemilihan edisi Google Workspace, mereka boleh menghubungi pihak penjual berdaftar. Selain daripada mengadakan rundingan untuk penaiktarafan G Suite Legacy, TS Cloud juga memastikan perkhidmatan naik taraf daripada edisi percuma tidak mengalami gangguan perkhidmatan untuk syarikat-syarikat semasa tempoh peralihan. Sekiranya syarikat mengambil keputusan untuk berhenti menggunakan selepas itu, data boleh dieksport melalui alat yang disediakan oleh Google.

TS Cloud menawarkan diskaun istimewa jika pengguna menaik taraf sebelum perkhidmatan ditamatkan

Google memberi tawaran kepada pengguna yang bersedia untuk beralih kepada Google Workspace. Sekiranya pengguna membeli melalui TS Cloud (Rakan Kongsi Utama Google), mereka akan menerima bantuan naik taraf dan diskaun tambahan berdasarkan kepada bilangan lesen pengguna. Pakar-pakar di TS Cloud akan berunding dengan pengguna untuk memahami dengan lebih baik keperluan mereka dan memberi sokongan teknikal selepas penggunaan untuk Google Workspace. Pengguna G Suite Legacy akan perlu membuat keputusan yang terbaik untuk perniagaan mereka sebelum perkhidmatan ini dihentikan pada 1 Julai 2022. Sila tetapkan rundingan untuk menaik taraf Google Workspace atau hubungi TS Cloud di 1800-18-3155.

Rujukan: https://tscloud.com.my/gsuite/archives/22027

Hubungi:

Pankco Lai
+60-4371-7817

Source: TS CLOUD PTE. LIMITED
Keywords: Computer/Electronics Broadcast feed announcements New products/services Data Analytics