omniture

Ulang Tahun Pertama ADO Ebike - Rentas Bandar Anda

ADO EBIKE
2022-05-11 10:33 105

FRANKFURT, Jerman, 10 Mei 2022 /PRNewswire/ -- ADO E-Bike, penyedia basikal elektrik yang terkemuka di dunia, melancarkan kempen ADO khas bagi menyambut ulang tahun pertamanya.


"Impian saya: ADO, merentas 1,001 bandar." —En. Sen

Menjual 365 hari, merentas lebih daripada 600 bandar dan menjadikan kehidupan lebih daripada 12,000 keluarga semakin baik.

Setakat ini, jenama A DECE OASIS (ADO) telah menyambut ulang tahun pertamanya, menandakan penyempurnaan proses 0 hingga 1.

Pencapaian ADO: 

Penaiktarafan Berterusan Produk Dibezakan, Melindungi Perjalanan Berulang-alik 10,000 Pengguna

"Produk kami haruslah menjadi apa yang benar-benar diperlukan oleh pengguna." En. Sen berkata, pasukan tersebut berpegang untuk memperkayakan barisan produk daripada keperluan pengguna dan terus mengoptimumkan produk sedia ada daripada maklum balas pengguna pasaran; bagi meningkatkan teknologi, 3,300 meter persegi tapak dan makmal penyelidikan dan pembangunan (R&D) basikal terbantu elektrik telahpun digunakan. 

Mendukung Kepercayaan Sisi Pelanggan, Meningkatkan Pengaruh Jenama

"Semakin ramai pengguna berinteraksi dengan kami di Facebook, yang mencerminkan kepercayaan pengguna dan peningkatan kesedaran jenama ADO." En. Sen berkata, ADO membina jendela komunikasi pengguna melalui "media rasmi + KOL" untuk meningkatkan penglibatan pengguna.

Sehingga hari ini, jenama ADO menjalankan "Projek Pembinaan 1,000 kedai dalam talian + luar talian" yang telah mencapai lebih daripada 100 juta nilai eksport, lebih 60 ejen serantau dan lebih 200 kedai jenama ADO di lebih 600 bandar di dunia telahpun mula beroperasi dengan jayanya, membina secara bersama pengalaman setempat jenama e-basikal ADO.

Menegaskan Perkhidmatan Setempat, Memberi Sokongan Selepas-Jualan Tanpa-Bimbang 

"Kami ingin memberitahu pengguna bahawa sebaik sahaja mereka membeli produk ADO, jenama ini pastinya akan bertanggungjawab untuk anda." En. Sen bertekad untuk menuntut perkhidmatan penyetempatan.

Pada masa kini, jenama ADO mempunyai 9 gedung luar negara dan 3 pusat selepas jualan tempatan. Ia dapat mencapai penghantaran 2-7 hari, perkhidmatan penghantaran hari berikutnya di sesetengah kawasan, sokongan perkhidmatan teknikal dan selepas-jualan setempat; tambahan pula, ADO berjanji untuk menggantikan produk baharu secara percuma kepada pengguna apabila penyelenggaraan tidak dapat dilakukan ekoran masalah kualiti semasa kitaran hayat produk.

'Grateful Rewarding to Customers', Cipta Secara Bersama Kenangan Indah ADO 

Ulang tahun pertama ADO Ebike semakin hampir, bagi merakamkan ucapan terima kasih kami yang tulus ikhlas atas kepercayaan anda, jenama ADO melancarkan aktiviti "Grateful Rewarding to Customers" bagi mencipta kenangan indah bersama pengguna di kedai rasmi dan media sosial.


 

 

Source: ADO EBIKE
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Transportation New products/services