omniture

Guide Sensmart Lancar Monokular Pengimejan Terma Pegang TK Baharu

Wuhan Guide Sensmart Tech Co.,Ltd
2022-05-12 10:04 110

WUHAN, China, 12 Mei 2022 /PRNewswire/ -- Kitalpha, bintang yang paling terang dalam buruj Equuleus, adalah 52.5 kali lebih terang berbanding matahari, bersinar dengan cahaya yang mempesonakan, sama seperti keluaran baharu, monokular terma TK Gen2 Kitalpha daripada Guide Sensmart. Ketibaan baharu ini didatangkan dengan keupayaan penglihatan malam yang dipertingkat dan baharu, penunjuk laser dan pencahayaan luar yang membolehkan pengguna meneroka dengan mendalam dunia melalui kegelapan.

New Arrival TK Gen 2 Thermal Imaging Monocular
New Arrival TK Gen 2 Thermal Imaging Monocular

Dilengkapi dengan pengesan inframerah dibangunkan sendiri yang baharu daripada Guide dan teknologi pemprosesan imej berpaten, TK baharu ini menangkap imej yang tajam dan padat dengan ciri-ciri hebat seperti rakaman imej dan video, zum yang lancar, penjulatan anggaran dan PIP. Pemerhatian imej diperibadikan disokong dengan mod pandangan yang berbeza.

HuntEx2022 in Johannesburg, South Africa
HuntEx2022 in Johannesburg, South Africa

Monokular terma Guide ini memilih acara pertamanya di HuntEx2022 mulai 22 hingga 24 April di Johannesburg, Afrika Selatan. Tanpa diduga, gangguan bekalan elektrik menyebabkan pengunjung berada dalam kegelapan di seluruh dewan pada hari terakhir dan ia tidak menimbulkan kemarahan pengunjung yang datang ke reruai Guide Sensmart. Pengunjung mengambil kamera terma ini untuk fungsi penglihatan malam. Reka bentuk ergonomik yang difikirkan dengan teliti menjadikannya selesa untuk pengendalian satu tangan dan kemudahalihan sementara reka bentuk butang pembeza membolehkan pengendalian dalam keadaan gelap sepenuhnya. Pengunjung menyukai kualiti pengimejan yang hebat dan mereka tidak boleh menahan diri daripada menyentuhnya. Pengesanan sehingga 3km memastikan pandangan jarak jauh dan keselamatan yang dapat digunakan untuk pemerhatian haiwan.

Memandangkan kamera pengimejan terma ialah alat sasaran pengecaman tanpa kontak yang pasif, ia tersembunyi dan sukar ditemui, LALU menjadikannya mudah untuk memerhatikan haiwan yang pantas di tempat yang lebih selamat. Tiga mod pandangan memberi penonjolan kepada haiwan dan kanta mata LCOS mengelakkan pemeluwapan atau pengabutan dan membantu pengguna mengekalkan pandangan yang jelas.

MILIPOL QATAR exhibition in Doha Exhibition & Convention Center
MILIPOL QATAR exhibition in Doha Exhibition & Convention Center

Kecuali TK Gen2, Guide Sensmart akan mempamerkan produk dan penyelesaian terbaru mereka di pameran MILIPOL QATAR yang berlangsung mulai 24-26 Mei, 2022 di Pusat Pameran & Konvensyen Doha.

Di reruai #C070, Guide Sensmart akan mempamerkan pengimej terma yang inovatif untuk petroleum & metalurgi, mekanikal & elektrikal serta penguatkuasaan undang-undang. Pakar-pakar produk dan aplikasi akan berada di sana untuk membincangkan keperluan khusus pengguna.

Masuklah ke reruai Guide Sensmart dan temui semua tawaran syarikat ini.

Latar Belakang Guide Sensmart

Guide Sensmart ialah subsidiari Guide Infrared (SZ.002414), pengeluar sistem pengimejan terma inframerah yang terkemuka di dunia dengan pengalaman selama lebih 20 tahun dalam industri inframerah dan kapasiti pengeluaran besar-besaran. https://www.guideir.com/.

liyy07271@guideir.com
+86 13207192755

Source: Wuhan Guide Sensmart Tech Co.,Ltd
Related Stocks:
Shenzhen:002414
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Entertainment New products/services Trade show news Future Events